Dodaj do ulubionych

szukam ,,,,wróżki

IP: 80.51.140.* 30.11.07, 21:00
Słuszałam że w Chełmnie jest jakaś wróżka ,jak ktoś ma jakieś
naniary na nią to niech poda -może warto czasem spróbować i prawdę
powie.......
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxxxx Re: szukam ,,,,wróżki IP: 80.51.140.* 01.12.07, 13:10
      na wodnej podobno mieszka starsza kobieta,która wrózy.......
      namiarów nie znam więc moze popytac kogos kto mieszka na tej ulicy?
      z pewnoscia cos wiedzą.
      • Gość: Gościnnie Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.13, 20:24
        Mam namiary do wróżki - KARTY TAROTA tel.667842803
        mi się sprawdziło
        • Gość: zawiedziony Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 00:41
          mi się nie sprawdziło
      • Gość: gggggggggggggggg Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.13, 20:26
        Mam namiary do wróżki - KARTY TAROTA tel.667842803
        mi się sprawdziło
        • Gość: stary Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.13, 20:31
          mi też się sprawdza,kiedyś wróżka przepowiedziała ,że będę raz dziennie oddawał stolca , do dziś się nie pomyliła, a przepowiednia ma już ze 40 lat :))
          • Gość: az Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.chelmno.mm.pl 18.05.13, 23:30
            ha ha ha - ja też mogę powróźyć - 70 zł za 0,5h - daj meila :)
            • Gość: Katarzyna Re: szukam ,,,,wróżki IP: 89.231.149.* 19.05.13, 08:27
              Nr do Pani na Wodnej - 725696288 . Jest świetna, wszystko się sprawdza. Serdecznie polecam!!
        • Gość: GOŚĆ XXX Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.13, 22:42
          karty Tarota,tel.697257012,polecam
      • Gość: dk Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.pl 16.06.13, 12:13
        tak ma firmę wróżki wystawia faktury VAT ,wczoraj była tam policja -awanturnicy że ho ho ...
        • silios Re: szukam ,,,,wróżki 10.09.13, 10:13
          Jak szukacie autentycznych wróżek to tylko tu astrokamera.pl
    • Gość: ja Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.zapnet-isp.net 19.05.13, 10:07
      kiedyś wróżka,która mieszka na ul Wodnej mojej mamie powiedziała,że w tym roku umrze jej mąż(a mój tata) ile mama się strachu najadła w nocy słuchała czy mąż oddycha.Tata żyje do dzisiaj ma 69 lat.CZY WARTO WYDAWAĆ PIENIĄDZE na takie głupoty,chyba lepiej jak nie wiemy co przyniesie los.
    • Gość: wkręcona Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.pl 20.05.13, 10:18
      Dobry "wróżbita" operuje takim językiem, że zainteresowany sam sobie układa wróżbę.
      • Gość: prorok Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.chelmno.mm.pl 20.05.13, 23:19
        powiadam wam ze juz nie dlugo, polska bedzie bardzo bogata, bedzie w polsce wieczna wiosna a ludziom bedzie zylo sie lepiej, ci wszyscy kturzy wyjechali benda masowo wracac i benda dumni ze sa polakami. tylko musi byc spelniony jeden warunek ze wladza musi byc dla narodu a nie narud dla wladzy.
        • Gość: ooooo Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.chelmno.mm.pl 20.05.13, 23:27
          a wruszki powinne som pomuc nam w to ófieszyć :)
          • Gość: zawiedziona Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.play-internet.pl 21.05.13, 12:18
            ta wróżka na wodnej to ma zryty łeb cygani i kasuje jak za zboże nie warto do niej iść mówie wam
            • Gość: Magdalena Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.tvgawex.pl 21.05.13, 22:30
              Zryty łeb to Ty masz kobieto. Jakoś dziwne, że większości ludzi się sprawdza to, co mówi. A to jak piszesz świadczy tylko o Twoim niskim poziomie inteligencji. I jeśli masz oczerniać ludzi, to najlepiej nie wypowiadaj się w ogóle na tym forum..
              • Gość: xyz Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.chelmno.mm.pl 21.05.13, 23:30
                trzeba mieć nieźle zryty łeb, małe poczucie wartości własnej, zakompleksienie i brak pomysłu na siebie i swoje życie, aby latać po wróżkach..............:( coś niesamowitego - ludzie słuchają takich bzdetów i swoje życie podporządkowują sugestiom......... polecam psychiatrę, dobry - pozwoli złapać pion w życiu .............
          • Gość: GGGGGGGGGGGGG Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.13, 22:48
            LUDZIE,JAK PISZECIE NA FORUM TO NIE RÓBCIE BŁĘDÓW, ZAJRZYJCIE DO SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO, A MOŻE MACIE DYSORTOGRAFIE??????????????
            • Gość: ęęęęęę Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.chelmno.mm.pl 06.06.13, 23:16
              dysortografiĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ
    • Gość: wróżbita Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 01:03
      chcesz namiary? proszę bardzo.. koło dworca widziałem chodziła jakiś czas temu taka pijaczka, poznasz ją po smrodzie bo śmierdziało od niej na sporą odległość, pięknie wróży. wszystko się zgadza i sprawdza. Polecam
    • Gość: CENNA UWAGA Re: szukam ,,,,wróżki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.13, 21:57

JAK KTOŚ SZUKA WRÓŻKI,TO PROSZĘ PODAC NAMIARY DO SIEBIE
    • adam-australia Re: szukam ,,,,wróżki 12.09.25, 10:28
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista.

Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka