IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:36
co sadzicie o atr jakie ierunki łatwe jakie najtrudniejsze
Obserwuj wątek
    • Gość: elektron Re: ATR IP: 213.17.208.* 29.09.04, 09:07
      najgorsza elekrotechnika.
      • Gość: ATR Re: ATR IP: 213.17.208.* 29.09.04, 09:47
        Wydział mechaniczny najłatwiejszy - to tzw wydział gier i zabaw.
        • Gość: maxx Re: ATR IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:40
          technologia procesow chemicznych najatwiejszy kierunek
          • Gość: Chemik/Informatyk Re: ATR IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:43
            chyba cie człowieku porąbało do końca! najłatwiejsze to jest wpisanie sie na
            forum a nie Technologia procesów Chemicznych... wiem cos o tym bo to ukonczylem
            i wcale nie bylo tak łatwo...
            • Gość: maxx Re: ATR IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:55
              ja jestem n a1 i nei moge tylko z matmy se dac rade a tak to łatfizna
              • Gość: Chemik/Informatyk Re: ATR IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:30
                to poczekaj, od drugiego roku zaczynają sie schody, nie wspomne o 3cim, a co
                dopiero 4 i 5 :-) powodzenia zycze i szczescia bo przyda sie na egzaminach!
      • Gość: insztalator Re: ATR IP: 81.210.32.* 30.09.04, 00:03
        najtrudniejszy to budownictwo potem inzynieria srodowiska!!!!!!!!! ( geometria
        wykreslna)
        • Gość: maxx Re: ATR IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 10:16
          hmmmmmmm z tego co wiem to 2,3,4,5 nie sa wcale trudne bo mam kumpli i wiedzie
          jak im idzie .oni wiesz zbytnio sie nie uczyli a sa juz daleko moim zdaniem ten
          kierunek jest na przedostatnim miejscu jesli chodzi o stopien trudnosci zaraz
          po zootechnice aaaa i rolnictwie
    • Gość: wenio Re: ATR IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:33
      ja bym powiedzial ze zootechniczne kierunki sa latwe a chemia posrodku a
      najtrudniejszy elektra i budownictwo pozdro dla studentow z atr!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka