Dodaj do ulubionych

Zachować dlo potomnych

30.09.11, 08:40
Fajne te koncki, a i jynzyk (prawie) niy sfałszowany, spolszczony
katowice.gazeta.pl/katowice/0,120200.html
Obserwuj wątek
    • pit-zeolit Aby dobrze zachowć te fajne konski 30.09.11, 11:00
      to wsadźcie je sobie w sfojom nie spolszczoną rzić, genose.

Parsk !
      • Gość: ! Re: Aby dobrze zachowć te fajne konski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 11:13
        A mnie zastanawia jak to mozliwe, ze ci wszyscy forumowi Szlesjerzy maja bardziej polskie imiona i nazwiska niz ja:-)
        • pit-zeolit Re: Aby dobrze zachowć te fajne konski 30.09.11, 12:15
          Gość portalu: ! napisał(a):

> A mnie zastanawia jak to mozliwe, ze ci wszyscy forumowi Szlesjerzy maja bardzi
          > ej polskie imiona i nazwiska niz ja:-)

Tu mosch schlysiera co mo miano Marcin Witas abo lepiej Martin Vittas.
          A jakie konski gro. www.youtube.com/watch?v=JdUOGd0Ww44
          • cirano Re: Aby dobrze zachowć te fajne konski 30.09.11, 15:57
            Klupnijcie wy sie gorole w wasze cherlawe piersi, wejrzijcie w polsko statystyka nazwisk (choćby ino sejmowo), siyngnijcie w wasze durne łby i rozpamiyntejcie wiela niymieckich nazwisk tam siedzi. Ci ludzie to (nojczynscij), oddane Poloki i żodyn jym korzyni niy wypomino!
            • pit-zeolit Re: Aby dobrze zachowć te fajne konski 30.09.11, 16:08
              cirano napisał:

> Klupnijcie wy sie gorole w wasze cherlawe piersi, wejrzijcie w polsko statystyk
              > a nazwisk (choćby ino sejmowo), siyngnijcie w wasze durne łby i rozpamiyntejcie
              > wiela niymieckich nazwisk tam siedzi. Ci ludzie to (nojczynscij), oddan
              > e Poloki i żodyn jym korzyni niy wypomino!

Wam genose ktoś cosik wypomina na niwie waschich genów czy miana ? Wam sie wypomina służbę komunistycznemu aparatowi przemocy w PRL i donoszeniu na gorolli, łamniu im życia waschimy dconosami, a może nawet cosik wiency niż donoszenie....pra genose ?. IPN i urząd pastora Gaucka takimi schlysierami jak wy, powinien zająć się z całą PiS-owską zawziętością i niemiecką starannością.

Parsk

• Gość: ! Re: Aby dobrze zachowć te fajne konski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 17:46
              "Klupnijcie wy sie gorole w wasze cherlawe piersi, wejrzijcie w polsko statystyka nazwisk (choćby ino sejmowo), siyngnijcie w wasze durne łby i rozpamiyntejcie wiela niymieckich nazwisk tam siedzi."

A czy ktos ma cos przeciwko temu?:-)
              Ja ino zauwazylem, ze forumowe Szlysjery nosza takie nazwiska jak: Teoś Szykowski, Maryś Gembalski, Radzio Ostrzołek, Bartuś Świderek, Iruś Czaja, hihi!:-)
              • petronella.kozlowska Re: Aby dobrze zachowć te fajne konski 30.09.11, 22:25

Dodam, że dobrym kumplem i sąsiadem cirano jest aktywista ziomkowski Peter Karl Sczepanek z Monheim.
                Chrisraf to prawdopodobnie Krzysztof Lepiarczyk z Monachium.
                • chrisraf Ein Griff ins Klo... 02.10.11, 00:42
                  Habe Dich für intelligent gehalten...:(

Glückauf!
          • Gość: ! Re: Aby dobrze zachowć te fajne konski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 17:50
            "Tu mosch schlysiera co mo miano Marcin Witas abo lepiej Martin Vitta"

Abo Matthäus- Мaтфей Fiodorowitz znany lepij jako Brzezinok:-)
    • Gość: rozbawiony Re: Zachować dlo potomnych IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.11, 20:08
      ...oczywiscie ciebie Cirano! Bedziesz ku przestrodze po smierci wystawiany jak Lenin, zeby wszyscy pamietali ze ktos taaaki jak ty zyl miedzy nami ...szarakami, hehehehe.
    • Gość: jabbaryt Re: Zachować dlo potomnych IP: *.146.137.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.09.11, 23:20
      'Fajne te koncki, a i jynzyk (prawie) niy sfałszowany, spolszczony '
      Ja by rzekł, że język jest ten trochę za bardzo zniemczony. Ale to poprostu gwara polska.
      • cirano Re: Zachować dlo potomnych 01.10.11, 09:26
        Pomyślcie obłudniki ze słomom w botach(aboTrybunom Robotniczom, abo i sianym), jaki byłby tyn jynzyk jakby niy wasza zas....no polonizacja?
        Powiym wom. Polskigo niy dałoby sie jusz wyczuć
        • petronella.kozlowska Re: Zachować dlo potomnych 01.10.11, 10:19

forum.gazeta.pl/forum/w,34281,129304045,129304045,zakladnicy_chciwych.html
          o niemieckiej obłudzie to już nawet ballest oficjalnie pisze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka