15.10.13, 15:25
m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,14773066,Rozplatali_czaszke_SS_mana_siekiera__Rocznica_buntu.html
Tyn Thomalla, znajomo brzmi. Musioł miyć vatra szlyzjera. A tymu Dubois Żydzi powinny zapuacić odszkodowanie.
Pyrsk ludkowie
Obserwuj wątek
    • cirano Re: Sobibór 16.10.13, 08:08
      Szczególnie podobajom mi sie te linki "kompromitacje" pod artykułem.
      AK "walczyła", hehe. Mordowali (specjalizowali sie), w mordowaniu zbiegłych Żydow Sobiboru i Treblinki. Potym komuna jich tympiła i to sie jym niy podobało. Tak to jusz bywo;
      - nosił wilk razy kilka...
      • firiduri2 Re: Prowokatorze i ormowcu 16.10.13, 11:16
        Ciebie Ziranko to już nawet nie można nazwać brzydkim wyrazem. Tak nisko upadłeś, że wżarłeś się w glebę i to w miejscu bardzo nieprzyjemnym i brzydko woniejącym. Tu też mam wątpliwości, bo żeby upaść, trzeba się chociaż odrobinę wznieść, co w twoim przypadku da się wytłumaczyć tylko wtedy, kiedy uznamy cię za owsika. O mózgownicy zgniłej nie wspominam, bo już dawno nie ma po niej śladu. Za te rozsiewane oszczerstwa i insynuacji to już dawno powinny się tobą zająć odpowiednie organa i bardzo uważnie się tobie przyjrzeć, czy z powodu bezinteresownej nienawiści do Polski i Polaków nie majstrujesz gdzieś w chlewiku jakiejś bomby? Często takie ograniczone umysłowo typki, jak ty Ziranko, są wykorzystywane przez podejrzane organizacje. Kto cię inspiruje Zirankiewitchz do tego wypisywania na forach różnych świństw skierowanych przeciwko Polakom??? Niech zgadnę: komórka piątej kolumny bez piątej klepki w Kormelowitchzach, stolicy uoberszajsow?
      • 1fatvm Re: Sobibór 16.10.13, 18:24
        Cirano, tyś jest dokuczliwy jak wrzód na rzici abo masara przi uobiydzie.
        Parsk szlonzkie konie.
    • yatzek_pstszelorz Re: Sobibór 04.11.13, 23:20
      Niymce kradlj wiela miyli siył. Przeca nowet Żydom rwali zuote zymby. Coukie zuoto niymieckie jes ze zymbów. Kradli tysz szczewiki, wuosy i wszystko co se dauo. Szwoby to nojgorsze zuodzieje jakie łażom po coukim welcie. Wiynkszych niy mo. Poloki to przi nich bajtle we zuodziyjskim rzemiośle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka