tom_ash 25.02.05, 13:17 dlaczego mieszkający na starożytniej ziemi chrobackiej ślascy imigranci wymyślili swoją autonomię, a nie na prawdziwym Śląsku ;^) niech wrócą do siebie za przesiekę i wtedy sobie robią RAŚ;^)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piast1025 Re: Chrobacja vs Śląsk 25.02.05, 13:26 ...to "spadaj" z "chrobacji" do Łużyc - może tam cię zechcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Chrobacja vs Śląsk IP: 150.254.85.* 25.02.05, 13:31 piast1025 napisał: > ...to "spadaj" z "chrobacji" do Łużyc - może tam cię zechcą... Witaj Piascie, pewnikiem on o "chrobotaniu" w Luzycach myslal. Pozdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piast1025 Re: Chrobacja vs Śląsk 25.02.05, 13:33 ...pewnie jeszcze swojego kolesia ;-D pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Chrobacja vs Śląsk IP: 150.254.85.* 25.02.05, 13:35 piast1025 napisał: > > ...pewnie jeszcze swojego kolesia ;-D pozdro! Tak tyz myslolem, ale zara by nas okrzyknol homofobami. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_ash Re: Chrobacja vs Śląsk 25.02.05, 15:14 piast1025 napisał: > > ...pewnie jeszcze swojego kolesia ;-D pozdro! Zawsze wiedziłm, że piasty zwłaszcza te śląskie to zakała rodu ludzkiego, ale co to za Pita?, z was to udana para;^) Podlizujcie się hanysom;^)może was do RAŚ przyjmą;^) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Chrobacja vs Śląsk IP: 150.254.85.* 25.02.05, 15:21 tom_ash napisał: > piast1025 napisał: > > > > > ...pewnie jeszcze swojego kolesia ;-D pozdro! > > Zawsze wiedziłm, że piasty zwłaszcza te śląskie to zakała rodu ludzkiego, ale c > o to za Pita?, z was to udana para;^) > Podlizujcie się hanysom;^)może was do RAŚ przyjmą;^) Wystarczy ze przyjma mnie do ROPŚ. Wystarczy mi ROPŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Chrobacja vs Śląsk 25.02.05, 15:36 Gość portalu: Pit napisał(a): > tom_ash napisał: > > > piast1025 napisał: > > > > > > > > ...pewnie jeszcze swojego kolesia ;-D pozdro! > > > > Zawsze wiedziłm, że piasty zwłaszcza te śląskie to zakała rodu ludzkiego, > ale > c > > o to za Pita?, z was to udana para;^) > > Podlizujcie się hanysom;^)może was do RAŚ przyjmą;^) > > Wystarczy ze przyjma mnie do ROPŚ. > Wystarczy mi ROPŚ. No,no,uważałem Pana za Wielkopolanina,z komplimentem powiem: Pyra,naprawdę z komplimentem,no,ale ROPS ?,Panie Pit,proszę,? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Chrobacja vs Śląsk IP: 150.254.85.* 25.02.05, 15:39 Panie Rico, przeciez dla tego debila Tomcia Popiolka inaczej nie mozna napisac. Pozdrawiam serdecznie. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
tom_ash Re: Chrobacja vs Śląsk hahaha 25.02.05, 15:44 pogodziłem dwie organizacje, na pewno ich sympatyków, dla debili z debilnymi problemami, no kochajcie się teraz może jakaś unia ROPŚ i RAŚ;^))))))))))))) Gość portalu: Pit napisał(a): > Panie Rico, przeciez dla tego debila Tomcia Popiolka inaczej nie mozna napisac. > > Pozdrawiam serdecznie. > > Pit Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Chrobacja vs Śląsk 25.02.05, 16:19 Gość portalu: Pit napisał(a): > Panie Rico, przeciez dla tego debila Tomcia Popiolka inaczej nie mozna napisac. > > Pozdrawiam serdecznie. > > Pit Tak, idzie napisać dla niego,z pewnością robię to nieudolnie;Schlesinger hoots des nota,sam zu kleka. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_ash Re: Chrobacja vs Śląsk 25.02.05, 16:38 ROPŚ i RAŚ to nie tylko dwa płucka, ale nawet jeden bełkotliwy język;^) rico-chorzow napisał: > Gość portalu: Pit napisał(a): > > Panie Rico, przeciez dla tego debila Tomcia Popiolka inaczej nie mozna na > pisac. > > Pozdrawiam serdecznie. > > Pit > Tak, idzie napisać dla niego,z pewnością robię to nieudolnie;Schlesinger hoots > des nota,sam zu kleka. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_ash Re: Chrobacja vs Śląsk 25.02.05, 15:40 ROPŚ to równie wielka potęga co RAŚ, zajmujaca się czymś czego nie ma;^) czyli głównie tzw. Górnym Śląskiem, jedno i drugie powino się nazywać Śląskie organizacje na Emigracji;^) czyli.. A może coś na temat wyglada na to, że Sloonzacy czy z Nimiec czy Polski, to wszyscy są emigrantami, bo na Dolnym Śląsku czyli Śląsku Właściwym to raczej nie mieszkają, tam mieszkają głównie Polacy, bo tzw. Śląsk Opolski czy Górny to ziemie Chrobackie. Gość portalu: Pit napisał(a): > tom_ash napisał: > > > piast1025 napisał: > > > > > > > > ...pewnie jeszcze swojego kolesia ;-D pozdro! > > > > Zawsze wiedziłm, że piasty zwłaszcza te śląskie to zakała rodu ludzkiego, > ale > c > > o to za Pita?, z was to udana para;^) > > Podlizujcie się hanysom;^)może was do RAŚ przyjmą;^) > > Wystarczy ze przyjma mnie do ROPŚ. > Wystarczy mi ROPŚ. Odpowiedz Link Zgłoś