schlesier_de 17.02.06, 19:36 ww2.tvp.pl/1465,20060112290899.strona ====================== NPD POMOZE1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEUTSCHLAND - PODNIECAJACE SLOWO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silesian_pl Re: NIEMCY NIE SA WINNY AUSCHWITZ, NPD USWIADAMIA 17.02.06, 20:10 jeden z lepszych szpitali... www.charite.de/psychiatrie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proxy To Slazacy nie sa winni. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.06, 19:11 Winny jest ten Adolf i jego przydupasy partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 każdy Ślązak to anioł 18.02.06, 20:01 to wiadomo od czasów Anioła Ślązaka - skoro Anioł to Ślązak to Ślązak to Anioł. taka jest prosta logika i żaden gorol nic tu nie poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proxy Masz racje wlasnie tak jest ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.06, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier_1921 Re: NIEMCY NIE SA WINNY AUSCHWITZ, NPD USWIADAMIA 19.02.06, 02:29 nie wiem czy wiesz ale NPD to banda prymitywnych pennerow, przez nikogo nie brana na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
myster.i Re: NIEMCY NIE SA WINNY AUSCHWITZ, NPD USWIADAMIA 19.02.06, 03:27 Tak jak w Polsce do niedawna było z Rzydzykiem i PISem... niemiłe niespodzianki się też sprawdzają ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Dojczszlezjery popierajom NPD!!! 19.02.06, 13:22 oberschlesier_1921 napisał: > nie wiem czy wiesz ale NPD to banda prymitywnych pennerow, przez nikogo nie > brana na powaznie. NPD cyieszy siem szerokim poparciem fśrud dojczszlezjeruf !!! A kim som ftakim razie wyborcy NPD ???!!! Czi to znaczi ze dojczszlezjery wbierajom ta banda prymitywnych pennerow ???!!! Mylisz sie !!! Dojczszlezjery bierom NPD na powaznie!!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proxy DAS STIMMT NICHT MIT DER NPD! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.02.06, 16:03 Das habe ich noch nie gehoert, dass die Aussiedler aus Schlesien diese NPD waehlen. Das ist ja Quatsch!!! CDU/CSU ok aber die NPD sehr selten, da die NPD als die Partei der Ossi-Deutschen sowie aller frustrierten Penner aus der BRD gilt. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Tak!!! To siem zgadza!!! Uoni wybierajom NPD!!! 19.02.06, 16:09 Poczytaj sobie wpisy balleta, ramona6, will6, werwolfa, alojsa i reszty tej bandy dojczszlezjerskich neoazistofskich penneruf!!! Stracisz fszelkie wontpliwosci!!!# Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proxy DAS STIMMT NICHT!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.02.06, 16:02 Habe ich nie gehoert, dass die Aussiedler aus Schlesien diese NPD waehlen. Das ist ja Quatsch!!! CDU/CSU ok aber die NPD sehr selten, da die NPD als die Partei der Ossi-Deutschen sowie aller frustrierten Penner aus der BRD gilt. Odpowiedz Link Zgłoś
espritt Re: DAS STIMMT NICHT!!! 19.02.06, 21:59 NPD wsrod schlesierow ma szerokie grono wyborcow,ze wzgledu na ich biede i marne wyksztalcenie.Sa podatni na tego typu hasla widza co znacza w dzisiejszych niemczech czy Polsce sa zerami robiacymi za marne pieniadze przy robotach ,ktorych inni nie chca sie imac. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: DAS STIMMT NICHT!!! 20.02.06, 16:54 Marne wykształcenie to masz ty. Rzekłbym nawet mizerne dziadu w koslawych trepach Odpowiedz Link Zgłoś
espritt Re: DAS STIMMT NICHT!!! 20.02.06, 16:58 Wracaj do czyszczenia kibli koniec przerwy kocmoluchu schlesierski. Odpowiedz Link Zgłoś
eurocom A gdzie to te kible espritt czyscisz? 21.02.06, 08:55 Dobrze za to chociaz placa? Z kibla tez mozesz bezplatnie korzystac zamiast za stodole dymac. Zawsze to masz jakies korzysci z tej roboty a i papier masz za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
espritt Re: A gdzie to te kible espritt czyscisz? 21.02.06, 19:50 Nie graj wiekszego durnia niz jestes,tylko szoruj tureckie kible. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: DAS STIMMT NICHT!!! 21.02.06, 19:49 Co ty wiesz o kiblach jak sam masz w chacie poniemiecką narciarę. Srasz w powietrzu rozbryzgując swoje odchody. Pewnie masz to po przodkach, którzy srali gdzie popadnie. Dla ciebie czyszczenie kibli u Turasa byłoby nie lada wyzwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
espritt Re: DAS STIMMT NICHT!!! 21.02.06, 19:52 Ciekawe masz wyzwania ,ale powiem ci ze nie dziwia mnie twoje wyzwania smierdzielu.Lepiej szorowac kible u turka niz siedziec w szopie do innej roboty cie nie wezma. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Ty już nie kontaktujesz 21.02.06, 19:56 gubisz się w tym wszystkim. Spójrz coś udu.....ył. To przecież jest o tobie. Sam na siebie juz piszesz? ojojojj. Odpowiedz Link Zgłoś
espritt Re:Wykap sie bo cuchniesz smierdzielu 21.02.06, 20:00 Zawsze bedziesz szczekal na zawolanie kundlu mnie czy komu innemu ,ale zawsze pamietaj,a teraz waruj. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re:Wykap sie bo cuchniesz smierdzielu 21.02.06, 20:01 Warował przy nodze twój dziad mojemu i teraz ty warujesz hhhehhe Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Und ob, das sztimmt !!! 21.02.06, 19:44 Gość portalu: Proxy napisał(a): > Habe ich nie gehoert, dass die Aussiedler aus Schlesien diese NPD waehlen. > Das ist ja Quatsch!!! CDU/CSU ok aber die NPD sehr selten, da die NPD als die > Partei der Ossi-Deutschen sowie aller frustrierten Penner aus der BRD gilt. A wy to co??? Na socjalnej drabince we Mnimcach stoicie jeszcze szczybel nizyj jak Ossi!!! A wasze głosy uoddajecie zafsze na NPD, DVU i REP!!! Jakos nikt z was barahła dojczszlyzjerowskie nyi chce siem dopisac do wontku sss9!!! Uon postawił tam Fraga??? Jak to było myindzy 1933 a 1945 ???!!! Ftedy wybyieraliście NSDAP a tyraz NPD, DVU i REP !!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sucker Re: Und ob, das sztimmt !!! IP: *.m.pppool.de 21.02.06, 20:00 jak ciebia udupic majom to i na samoobrona glosowac ludzie bydom,hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER kupe juz dzisiaj robiles? IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.06, 20:07 pierdzielisz chlopcze pierdzielisz. nie wierze ze ty oberschlesier jestes, jestes poprostu gorolskim prowokatorem, ty szujo. schlesierland mein heimatland Odpowiedz Link Zgłoś