willi2 14.06.06, 23:01 gorole cos cichooooooooooooo !!!!!!!!! Bravo Deutschland ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: cos tak cicho !gorole cos tak cicho,cos tak c 14.06.06, 23:04 willi2 napisał: > gorole cos cichooooooooooooo !!!!!!!!! > > Bravo Deutschland ! Willi,jo tygo niy lubia Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: cos tak cicho !gorole cos tak cicho,cos tak c 14.06.06, 23:08 Rico jo na to czekol bardzo dlugo az za dlugo By nasze kochane Niemcy polozyly na lopatki polskiego okupanta ciesza i jestem szczesliwy,a terozki ida oblac nasze zwyciestwo Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: cos tak cicho !gorole cos tak cicho,cos tak c 15.06.06, 10:37 willi2 napisał: > Rico jo na to czekol bardzo dlugo az za dlugo > By nasze kochane Niemcy polozyly na lopatki polskiego okupanta > ciesza i jestem szczesliwy,a terozki ida oblac nasze zwyciestwo Willi,to je yno szport,fusbal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość debil wypił trzy jabcoki IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:07 i się drze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . kaj to sześć zero, hej willi kaj to sześć zero:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:28 no kaj? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Boruc, Jelen i Smolarek najlepsi w polskim teamie 14.06.06, 23:38 Dzieki Borucowi i szczesciu w koncowce mecz zakonczyl sie takim wynikiem. Moglo byc znacznie wyzej. Wygrali lepsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość a gdzie twoje slonzoki... IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:44 Podolski ściepnięty z placu! Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: a gdzie twoje slonzoki... 14.06.06, 23:51 Moje Slonzoki? Ja kibicowalem Niemcom a nie Podolskiemu, to po pierwsze. Po drugie trener uznal, ze czas na Borowskiego, Neuville i Odonkora. Takie mial zalozenia taktyczne. Podolski mial pare ladnych akcji ale Boruc mial dzis swoj dzien. Za kilka miesiecy nikt nie bedzie sie pytac w jakim stylu Polska przegrala. Swiat bedzie pamietal, ze po dwoch meczach Polska miala zero punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: a gdzie twoje slonzoki... 14.06.06, 23:58 Oplenerze jestem dumny z tego meczu. Poloki przegrały z godnym siebie przeciwnikiem. Gratuluję Niemcom ,i jestem dumny z Poloków. Mścicielami bydom Angole. Engalnd is the best. To som ubermansche. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: a gdzie twoje slonzoki... 15.06.06, 00:08 opluś, zgadzasz się, że mnimce zagrajom jeszcze 2 mecze? I do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: a gdzie twoje slonzoki... 15.06.06, 00:10 Mysle, ze zajda daleko...jak zwykle:) Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: a gdzie twoje slonzoki... 15.06.06, 00:12 Syneczku jo z tego zyja,wiec mi tu o weglarkach nie piernicz Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: a gdzie twoje slonzoki... 15.06.06, 00:14 na twojej polsce juz nie jednego samochodu zech sie dorobil :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: a gdzie twoje slonzoki... 15.06.06, 00:18 Do mnie to mowisz Willi? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Oppelner 15.06.06, 00:23 do ciebie to nie bylo,tylko do pit-ówy owlosionej i smierdzocej skwarkami. przeca Oppelner wiesz,ze zawsze walcza przy Twoim boku ciesza sie ,ze my wygrali :-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Williego 15.06.06, 00:25 Trzim siy Willi:) Najwazniejsze, ze Niemcy wygrali:) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: a gdzie twoje slonzoki... 15.06.06, 00:17 Dla tej drużyny daleko to do meczu ze Szwedami:) Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: a gdzie twoje slonzoki... 15.06.06, 00:20 Szwedzi nic nie pokazali a Anglicy jeszcze mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: a gdzie twoje slonzoki... 15.06.06, 00:21 Do pita to godom ,bo mnie wyzywo Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: a gdzie twoje slonzoki... 15.06.06, 00:22 To pisz do niego Willi a nie do mnie. Wyzwij Pita i bedzie kwita:) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Boruc, Jelen i Smolarek najlepsi w polskim te 14.06.06, 23:53 Sędzia był kaloszem nieprzeciętnym, załatwił mnimcom zwycięstwo. Wszystkie te sytuacje , gdy mogło coś być powstały gdy sędzia kalosz zdjął Sobolewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Boruc, Jelen i Smolarek najlepsi w polskim te 15.06.06, 00:12 Sobolewski wiedzial, ze ma juz zolta kartke, wiec po co faulowal? Gdyby nie Boruc i szczescie to wynik wygladalby inaczej. Takie gdybanie do niczego nie prowadzi. Wygrywa ten, kto strzeli jedna bramke wiecej. Sedzia byl ok dla obydwu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Boruc, Jelen i Smolarek najlepsi w polskim te 15.06.06, 00:22 Sędzia zdjął Sobolewskiego, bo ten nie dał sobie pograć Ballackowi. Te faule nie kwalifikowały się na kartki. Niemcy byli lepsi, nie oponuję, ale tego meczu Niemcy nie wygraliby, gdyby Sobolweski dotrwał do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Boruc, Jelen i Smolarek najlepsi w polskim te 15.06.06, 00:29 Hmmm Sobolewski zfaulowal Balacka? Zreszta to niewazne. Obie druzyny mialy strzelac bramki. Polacy mieli wygrac z Ekwadorem, to nie mieliby tyle stresu w dzisiejszym meczu. Polska musi wyciagnac wnioski z tych mistrzostw na przyszlosc i wzmocnic atak. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Braid i Pit 15.06.06, 00:31 jo bych wziol wasze glupie lepy i zderzyl ,ciekawy jaki bylby pusty i gluchy klank :)) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Boruc, Jelen i Smolarek najlepsi w polskim te 15.06.06, 00:40 Byś się w końcu nauczył czytać, Sobolweski nie dał pograć Balackowi, dlatego został przez sędziego zdjęty. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Boruc, Jelen i Smolarek najlepsi w polskim te 15.06.06, 11:03 Nie zmienia to faktu, ze wygrali lepsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Boruc, Jelen i Smolarek najlepsi w polskim te 15.06.06, 12:19 Wygrali zasluzenie a Polska jak zwykle nawet po szkodzie nie zmondrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit [...] 14.06.06, 23:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 14.06.06, 23:55 wili jusz zaje..y tanimi jabolami, juro byndzie rzygał ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit [...] 15.06.06, 00:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 00:15 Mnimce jeszcze po drodze przegrają z Ekwadorem a potem ze Szewdami bo do Angoli oni nie dorosną poziomem. Wiesz Pit, przez całe moje młodzieńcze życie kibicowałem mnimcoom zachodnim. teraz juz to nie wchodzi w rachubę. Coś się po drodze stało. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 00:20 A ja ...o ile sie zdarzy ze ogladam mecz ... to kibicuje jakos najczesciej tym ..ktorych inni uwazaja za "bez szans" Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 00:29 Też mam takie ciągoty, braid, to jest normalny odruch normalnego kibica. Ale ja ostatnio kibicuje Barcelonie, oni nie są najsłabsi. Sądzę, ze na tych mistrzostwach Barcelona wszystkich by pokonała. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 00:24 Mosz recht Black, bo w tamtych czasach tyż miołem złudzena. To były Mnimce kanclerza Adenaura a nie ścierwa z DDR czy g..na z pod gliwickiej wiochy. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 00:34 pit-zeolit napisał: > Mosz recht Black, bo w tamtych czasach tyż miołem złudzena. To były Mnimce > kanclerza Adenaura a nie ścierwa z DDR czy g..na z pod gliwickiej wiochy. O właśnie, to rzech tysz miou na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 00:37 A jo tam lubia wschodnie Niemcy i dlatygo kibicuja Energie Cottbus lubia ich kibicow z ktorymi godom pszez GG :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit [...] 15.06.06, 00:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 00:39 Gorole pio prostu nawet z zjednoczona nienawiscia wygrac z nami nie umiom! Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok [...] 15.06.06, 00:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit [...] 15.06.06, 00:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 10:40 pit-zeolit napisał: > A jo cie mom w rzici Ballest. Z moimi kamratami co nie muszom dochodzić > mnimieckości tak jak jo. Kibicowliśmy Polsce. Szlyzjerstwo to jest zakała > LUDZKOŚCI. GRATULUJĘ NIEMCOM ALE SZLYZJERSTWO TO ŚCIERWO i z nimi ma tyle > wspólnego co ja z Chinami. > > Walcie się złodzieje polskic węglarek jeżdzących po trasach PKP. Jeszcze raz przypominam,jestem też Szlyzierem,Kałmuków powoli się Pan oduczył,gwoli przypomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 10:11 Kibicuj durniu Niemcom w meczu z Ekwadorem, bo ich wygrana to szansa na przejscie druzyny Janasa dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: willi ty post kałmucka szmato !!! 15.06.06, 00:27 dokladnie ...Pit na pohybel forumowym szmatom ;)) Pozdrawiam Cie serrrrdecznie ;))) i spadam do sypialni Odpowiedz Link Zgłoś
placidus Wili 15.06.06, 09:30 Wili muszę powiedzieć , że Polacy zagrali z ambicją. Niemcy grali nieskutecznie . CO do wyniku spotkania - Niemcy zasłużyli na zwycięstwo. Bedąc obiektywnym strzelili bramke w 91 minucie gry , grającym w 10 Polakom. Byłbym sceptyczny z tym hasłem , że " Jedziemy do Berlina". Faktem jest - lepsi zwyciężyli i tu jako Ślązak musze też napisać " gloria victis" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mior Nazywam sie Miroslaw Wladyslaw Sedzimir IP: 5.6.2R1D* / 217.67.37.* 15.06.06, 09:52 slowa i muzyka: Kukiz) Poszla Karolinka Hen, do NRF Wielka pania bedzie W Audi se wsiedzie Albo w Mercedes Poszol za nia Karol Hen, do NRF Wielkim panem bedzie W Audi se wsiedzie Albo w Mercedes A ja stad nie wyjade I ty Johann nie jedz tez Tu jest moja ziemia A twoj Heimat Ona nasza wspolna jest Ja sie tu urodzilem I kocham ten Slask jak ty Jestem Slazakiem Du bist ein Schlessier Das ist unser's Gemeinsinn Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Nazywam sie Miroslaw Wladyslaw Sedzimir 15.06.06, 10:44 Gość portalu: Mior napisał(a): > slowa i muzyka: Kukiz) > Poszla Karolinka > Hen, do NRF > Wielka pania bedzie > W Audi se wsiedzie > Albo w Mercedes > Poszol za nia Karol > Hen, do NRF > Wielkim panem bedzie > W Audi se wsiedzie > Albo w Mercedes > A ja stad nie wyjade > I ty Johann nie jedz tez > Tu jest moja ziemia > A twoj Heimat > Ona nasza wspolna jest > Ja sie tu urodzilem > I kocham ten Slask jak ty > Jestem Slazakiem > Du bist ein Schlessier > Das ist unser's Gemeinsinn Dobrze,że nie użył Pan -Syrenka,Polonez albo Maluch:-),gdzieś Hankem zalatuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PACIOREK Re: Nazywam sie Miroslaw Wladyslaw Sedzimir IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.06, 13:19 Polaczki -od wczoraj czuje sie swietnie! Bialo Czerwoni witamy na okeciu i tam na zawsze zostancie gorole. Odpowiedz Link Zgłoś