yadol 25.10.09, 10:27 w sprawie pana dyrektora Janusza Cygańskiego. Jako osoba często Cię tu broniąca proszę o pomoc w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swiatowy Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: 91.104.105.* 25.10.09, 10:52 A moze p.Lidia Staron jako poslanka wywodzaca sie z PO wyjasni mieszkancom Olsztyna o co chodzi w tej sprawie? elblag.gazeta.pl/GazetaElblag/1,91928,7089276,Sejmik_wojewodzki_w_Elblagu__Deklaracja_Nowaczyka.html Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidio Staroń proszę o interwencję 25.10.09, 10:57 światowy bądź tak miły i spytaj o to marszałka, w tym wątku chciałbym załatwić inną sprawę, nie przeszkadzaj proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obu Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 11:15 chłopaki, ja myślę, że wy nie proście Lidii , tylko od razu zacznijcie się do niej modlić, to będzie miało lepszy efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Poseł Lidia Staroń podjęła interwencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 12:22 Posłanka Lidia Staroń już podjęła interwencję w sprawie Janusza Cygańskiego. Pisała o tym także GW. Dlatego jest nadzieja, że Cygański nadal będzie dyrektorem; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Poseł Lidia Staroń podjęła interwencję IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 15:20 Też o tym wiem, ale w ministerstwie jest niejaki Żuchowski. Współpracował z Protasem. Mimo wszystko, mam nadzieję, że interwencja Pani Poseł przyniesie efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Poseł Lidia Staroń podjęła interwencję 25.10.09, 20:02 no to ja prosty człowiek mówię do Pana , Panie Żuchowski zachowaj się Pan jak przyzwoity człowiek skoro innym przychodzi to z takim trudem co oczywiście Lidio nie zwalnia Cię od pilnowania tej sprawy, pozdro serdseczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poseł Lidia Staroń podjęła interwencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 20:59 A gdzie są inni posłowie warmińsko-mazurscy? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Poseł Lidia Staroń podjęła interwencję 25.10.09, 21:07 dzięki za to pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidkoludek Re: Poseł Lidia Staroń podjęła interwencję IP: *.olsztyn.mm.pl 26.10.09, 23:46 Odpowiadam Ci: inni posłowie poza Lidką pierdzą w stołki i liczą kasę. Nie bądź więc naiwny i nie licz na nich Pozdrowienia dla pani Lidzi - jedynej która coś chce zmienic w tym zapyziałym małkowsko-protasowo-głażewsko-cichonio-tandyrakowym grajdole jakim stał się Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Poseł Lidia Staroń podjęła interwencję IP: *.olsztyn.mm.pl 29.10.09, 21:53 Jak to gdzie inni posłowie? pierdzą w stołki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 21:07 Yadol, spóźniłeś się z prośbą. miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,7184184,Minister_kultury__Janusz_Cyganski_jest_dobrym_dyrektorem.html Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidio Staroń proszę o interwencję 25.10.09, 21:26 mieszkam w miejscu takim , gdzie gazety (za którymi nie przepadam) nie dochodzą, spóźniony jestem - fakt , ale czuję się świeży, wierzę w tą Babę pozdawiam Cię gościu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 18:51 Wprawdzie nie znam kobiety, ale to co robi zasługuje bardzo poważnie na uwagę. Uważam, że w wielu wypadkach przydało by się jej społeczne wsparcie, ponieważ - jak wykazywała nawet dyskusja na forum - grupy interesów starają się ją od samego początku blokować nie przebierając w środkach. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidio Staroń proszę o interwencję 28.10.09, 21:42 czas na konkrety Lidio Nasza co w sprawie nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: *.chello.pl 29.10.09, 21:46 L. Staroń może chcieć dużo zrobic, ale ma przechlapane w PO i nie oczekujcie w związku z tym zbyt wiele z jej strony. Swego czasu kierownictwo PO na czele z Chlebowskim ostro ją zwalczało. Nie ma Chlebowskiego ale to nie przeszkadza, ze stosunek PO do L. Staroń nie ulegl praktycznie zmianie. Wiem, że we naczelnych wladzach PO "szyją" stale buty L. Staroń bonzowie ze spółdzielni mieszkaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidio Staroń proszę o interwencję 29.10.09, 22:58 wiele tu pisałem o tym co sądzę o stosunku po do naszej Lidki, bierze mnie lekkie (?) wkoorwienie gdy myślę o posłach po Beatko znam Cię od dziecka , szanuję Pamięć Twego Ojca,wiesz co powinnaś robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajcie już spokuj Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: *.olsztyn.mm.pl 29.10.09, 23:28 www.youtube.com/watch?v=y9PvZbo7F7g Dajcie już spokuj z ta babą. Wszyscy już znamy jej zadziwiające bogactwo i gierki pod publikę. Nie dociera, klapki na oczach, czy to ona sama wkoło pisze, byle było o niej głośno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 02:42 pozdrawiam Panią Poseł Staroń i zyczę wytrwałości i siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: *.olsztyn.mm.pl 30.10.09, 20:46 yadolu! Beatka jest miłe dziewczę i nic więcej. Kropka Cichoń też to miły chłopiec. I nic więcej, pomimo doktoratu którym się próbuje przechwalać(doktorków na UWM jest ok tysiąca) Sycz to były kabel SB Spadochroniarz zrzucony z Gdańska Rybicki ma gdzieś Warmię i Mazury Pozostaje nam tylko Lidzia!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żygać sie chce Sam-a sobie odpisuje by podsycać temat IP: *.olsztyn.mm.pl 30.10.09, 21:10 Sam(a) sobie odpisuje by podsycać temat. Żygać się już chce. Zaraz znów napisze - "Lidzia na prezydenata " czy coś podobnego i znów sam(a) będzie sobie odpisywał(a). Jak reklama -niech nazwisko się utrwali w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Lidzia na prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 23:19 To jedyna osoba, która potrafiłaby odrodzić tę skomunizowaną i skorumpowaną ziemię, olsztyńską ziemię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmiak Re: Lidzia na portierkę !!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 30.10.09, 23:57 www.youtube.com/watch?v=y9PvZbo7F7g Dajcie już spokuj z ta babą. Wszyscy już znamy jej zadziwiające bogactwo i gierki pod publikę. Nie dociera, klapki na oczach ? Czy to ona sama wkoło pisze, byle było o niej głośno? WŁASNIE TAK. LIPA I PODPUCHA. Nie ubliżaj nam i naszej ziemi śmieciu !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Lidzia na portierkę !!!!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.10.09, 16:02 jesli wystartuje w wyborach to i tak wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Lidzia na portierkę !!!!!! IP: *.pl 30.03.10, 15:10 dam głos na lidię staroń Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidio Staroń proszę o interwencję 31.10.09, 16:11 odezwały się tragiczne buraki od sycza i cichonia , znicz wam na drogę palanty Lidio spoko i pozdro liczymy na CIEBIE teraz jeszcze ten szczur jasinski, działaj kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: *.pl 29.03.10, 15:13 interwencja poskutkowała, brawo, pami lidio! Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidio Staroń proszę o interwencję 29.03.10, 15:45 nie ma czasu na odpoczynek Droga Pani Lidio nie mniej SZACUN i PODZIĘKOWANIE za sprawę dyr.Cygańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Lidio Staroń proszę o interwencję 29.03.10, 17:46 Słowa uznania Pani Lidio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Lidio Staroń proszę o interwencję IP: 109.243.197.* 24.08.10, 23:34 prezydentura lidii staroń byłaby wspaniałą interwencją w sprtawach całego miasta Odpowiedz Link Zgłoś