Dodaj do ulubionych

czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 13:05
Podobno środowiaska związane z Warmińską Biblioteką Wolnościową robią znów
jakieś ostre akcje , tym razem ma to być blokowanie kas w hipermarketach,
śpiewanie , zakłucanie ruchu w sklepie i sterowanie nim i jak zwykle jakieś
najazdy na Kośćiół? Wiecie kiedy , albo jak można się dowiedzieć...
Byłem na ostatniej akcji i bawiłem się jak nigdy !!!!!!! No i te straty dla
HIPERMOLOCHÓW......
Obserwuj wątek
    • Gość: ulubieniec bandytó Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 13:24
      to trza koniecznie wysłać redaktorka Nowakowskiego, on tam zaraz jakichś
      terrorystów znajdzie......;)
    • Gość: ktosik Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 15:11
      cytat z innego forum
      ..."w piątek happening w hipermarkecie
      Autor: mamo toja

na razie nie zdradze w którym hipermarkecie i o której godzinie, ale.....na
      pewno spotykamy się na dziale kosmetycznym i odpowiadamy na intonacje " Ja
      jestem pan Tik-Tak ". Tak się zacznie....i nie zdziwcie się , gdy ruchem
      wózków"na sklepie" zacznie kierować policjant, a dostępu do prezerwatyw będzie
      bronił ksiądz...... Szczegóły na spotkaniu w Warmińskiej Bibliotece
      Wolnościowej w czwartek o 18.00. UWAGA! Bądź koniecznie , bo dyskusja będzie
      dotyczyć też przyszłych akcji...
      biblioteka mieści się na ulicy Grunwaldzkiej 23a/2 (wejście od ul. M. Trąby)"

• Gość: hehehe Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.mt.sfl.net 20.01.04, 15:51
        Gość portalu: ktosik napisał(a):

> biblioteka mieści się na ulicy Grunwaldzkiej 23a/2 (wejście od ul. M.

wejscie od tylu?
        no to jeszcze jakies haslo trzeba wymyslec
        i bedzie pelna konspiracja, hehehe

p.s. a ile razy trzeba zapukac?
        • Gość: chyba mnie znasz Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 00:20
          jak ktoś zapuka znaczy się zdrajca !!! ;)
          • ol4 Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? 21.01.04, 09:36
            gówniarze i tyle.
            jeden pojechal juz do Pragi manifestowac kiedys.
            a jak poszedl do pierdla to do tatuuuusiaaa o pomoc plakal.
            • toja77 Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? 21.01.04, 10:12
              Banda lewaków i tyle. Impreza może będzie śmieszna, ale co z tego. Do ksiązek!!!
              • ol4 Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? 21.01.04, 12:16
                Dokladnie:)
                Precz z pseudo-lewakami z dobrych domów.
                Do ksiazek.
                A jak chca zmieniac swiat to wyslac do jakiegos PGRu do pomocy bezrobotnym.
                • Gość: GóWniane wpisy Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 13:38
                  ol4 ty parszywy lewaku!
                  Rozumiem, że prawdziwi lewacy są ze złych domów....
                  Ciekawa logika, czytasz może Gazetkę Wyborczą, czy mi się wydaje , że coś z
                  tobą nie tak....
                  • ol4 Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? 21.01.04, 15:51
                    co to gówniarstwo sie tak panoszy?
                    ferie sie zaczely?
                    • toja77 Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? 21.01.04, 16:31
                      No ol4, dzieciaki cie obrażają..... Bbbbbuuuuuuuuuu!!!!!!
                      A oni myśleli, że wszyscy Che Guevarre uwielbiają.
                      • Gość: owszem, to ja Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 22:58
                        co wy z tym Che Guevarą , jakieś kompleksy, temat happeningowo/ flash mobowy a
                        wy tu o partyzantce, chłopaki(dziewczyny) wyluzujcie.....bo się wrzodów
                        nabawicie i kto sie wtedy będzie podniecał i wylewał swoje......... frustacje
                        na stronnice GW
      • Gość: @ Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 01:51
        ja mam adres do nich: sekva@go2.pl. Na zdrowie...
    • Gość: bloK Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 14:23
      doszły nowe pomysły odnośnie akcji wkrecania klientom jakiegoś badziewia i
      pomysł bitowo-basowy , szczegóły na spotkaniu o 18.00 na grunwaldzkiej.....
    • Gość: mamotoja Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 22:00
      oj widze, że tu też ktoś zawędrował.........
      W takim razie dla odważnych kobiet i chłopaków
      PIATEK,(to juz jutro) 18.20 NA DZIALE KOSMETYCZNYM W TESCO
      WEŹCIE WÓZKI KOŁOWE I BĄDŹCIE CZUJNI ;)
    • Gość: Prijechali my na r Re: czy ktoś słyszał o zadymie w hipremarketach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 00:37
      śmierć społeczeństwu bez twarzy i nadzieji !!! oprócz osłupienia zaserwujmy im
      porządna dawkę kałowego szoku (żeby się nie pozbierali do Wielkanocy, ugh....)
    • Gość: autostopowicz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 15:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: autostopowicz m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 17:27
        cholera na tym polega wolność słowa o którą walczyło pierwsze
        pokolenie "gazety"???
        smutne to troche....
        następna akcja 14 lutego o 14.00 , Wiecie gdzie szukać info (WBW Grunwaldzka 23
        a, forum na wm.pl i tu oczywiście tez będziemy, forum radia UWM FM i ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka