Gość: sedzina IP: *.gazetaolsztynska.pl 05.02.04, 08:54 witam wszystkim wten deszczowy poranek:))) olsztyn jest chyba jeszcze smutniejszy przez ten deszcz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszek07 Re: pozdrowienia 05.02.04, 09:44 Sedzina! Deszczyk pada, slonca brak... lecz z tym smutkiem to nie tak!!! Deszcz sie wypada, slonce zaswieci... i wiosna na Warmie z bocianem przyleci... - mam nadzieje ze troszke radosci do Ciebie tez!!! Wiem ze sie powtarzam, ale: "Najwazniejsza jest ta pogoda, ktora mamy w sobie!!!" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: pozdrowienia 05.02.04, 15:00 Poranek był deszczowy ale po poludniu jest oki. Nie wiem dlaczego ale taka pogoda mnie pobudza , cos jakbym mial wiecej energii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawyer :) Re: pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 17:00 ech co nam po deszczyku i tak musimy sie chowac pod parasolkę i kocyk .... a potem herbatka z czymś mniam mniam dobrym..... az zyć się chce !!!!!!! pozdrawiam !!!!!!!!1 Szanowną Panią :P Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: pozdrowienia 06.02.04, 09:52 Jak najbardziej! kazdy sposob zeby bylo dobrze jest.... dobry! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawyer :) Re: pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 16:46 skoro Nasza Sędzina zapomniała o NAS PANOWIE, cóz nam pozostaje jak tylko wzruszyć jej posta i dokonać weryfikacji pogody i zachowań :) a więc nic Nam się nie podoba a już napewno nie zostawianie Nas w obliczu zbliżającego się wekendu, ot co !!!! żadnych kocyków tylko par ... i uzasadnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś