Dodaj do ulubionych

to już koniec olsztyńskiej platformy

23.05.10, 22:53
miałem nadzieję , że zwycięży rozsądek, uczciwość czy choćby instynkt
samozachowawczy, że nie jest to tylko szybki geszeft szemrany jak spod wiaty
syczowej, term czy muzeum

brak wstydu, zahamowań...

wyniki ostatnich wyborów w tej smutniejszej już chyba niż pis u nas partyjki
świadczą o tym jak głęboko w dupie mają normalnych na umyśle i sumieniu wyborców

pytanie na koniec rodzi się samo: ile mogą zrobić zaszemrania do następnych
wyborów kiedy ich wykopią w kosmos?
Obserwuj wątek
    • yadol Re: to już koniec olsztyńskiej platformy 23.05.10, 22:59
      jeżeli nie usłyszę wiarygodnego i logicznego wytłumaczenia tego co się stało od
      Lidii Staroń to uznam , że to ona zgodziła się na to kierowana strachem , żenada
      • Gość: gość Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 09:08
        Nie przesadzaj! Jedna Staroń nie może walczyć z ta mafią!
    • rydzyk.doktor Re: to już koniec olsztyńskiej platformy 24.05.10, 01:29
      Mój Drogi i Naiwny Yadolu !

Gdzie Ty się uchowałeś ?

Pis poszło w dół za przeproszeniem a Ty tu jakieś pretensje do pelatfotrmy
      zgłaszasz !

Opamiętaj się, złodzieje rządzą i będą rządzić. :(
      • Gość: ja Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.xdsl.centertel.pl 24.05.10, 06:29
        www.niezalezna.pl/article/show/id/4581-/articlePage/1
        • Gość: mk Olsztyńska PO wydała wyrok sama na siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 19:42
          popadając w nicość tolerując takie szwindle swojej góry. W każdym bądź razie
          platforma podała wszystkim na tacy, z czym podchodzi do wyborów i czego po nich
          można się spodziewać.
    • Gość: jhg Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.olsztyn.mm.pl 24.05.10, 10:06
      Mój Drogi Yadolu !
      Jesteś odważny, dociekliwy, krytyczny, itp., czyli masz zadatki na samodzielność
      myślową w zakresie polityki. Ale masz jeden element obcy dla tej dziedziny –
      potrafisz założyć uczciwość, inteligencję, moralność, itp. W polityce? Zważ,
      „rydzyk.doktor” dobrze Ci radzi...
      • Gość: fansld Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 18:05
        Yadol zainteresuj sie UPR to jedyna w tym kraju partia (a w zasadzie partyjka)
        ktora chce radykalnie zmiejszyc koryto. Polecam, przynajmniej bedziesz mial
        potem czyste sumienie ze nie oddales znowu glosu na zlodziei i bedziesz mogl
        smialo patrzec w oczy pajacom ktorzy poparli PO,PIS SLD i reszte bandy. :P

P.S. Malo koryto to i malo przy nim swin.

• yadol Re: to już koniec olsztyńskiej platformy 25.05.10, 22:32
          coraz bardziej jestem tego co w tytule wątku napisałem, a upr pozostawiam
          wiecznie niespełnionym mającym rację

pozdrawiam
          • Gość: Grabarz Platformy Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.10, 07:28
            Popatrz rok 1999, Wrocław, Unia Wolności, Schetyna napompował koła, spowodował
            zamęt, ta zaraza rozlazła się na cały kraj.
            I to był koniec UW. Historia się powtarza, Grzesio robi swoje i jest
            niereformowalny. W Olsztynie struktury są praktycznie zniszczone, trójka
            przekrętów wyborczych wlazła do rady regionu w nagrodę za pompowanie kół.
            Popatrzymy jaki będzie wynik jesiennych wyborów w Olsztynie. Przecie te
            nieudaczniki-kombinatorzy potrafią tylko kantować a starzy działacze wypną się
            na to towarzystwo. Sami kampanii wyborczej nie zrobią bo nigdy nic nie robili.
            Podobnie jest w innych regionach, pompkiewicze dojdą do rady krajowej a wtedy
            afery typu zbycho, miro to pryszcz - będzie wesoło!
            • Gość: ol Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 07:47
              I taka partia chce rządzić.
              • yadol Re: to już koniec olsztyńskiej platformy 27.05.10, 22:57
                to nie jest partia, to grupa ludzi , których łączą interesy i którzy razem
                niczego się nie wstydzą, gdyby każdego z nich oceniać oddzielnie, to oceny ich
                "osiągnięć" są porażające, sami powyliczać możecie sobie dziesiątki postaci
                skrajnie niekompetentnych, nieudolnych i leniwych ale trwających i potrzebnych
                kolegom
                jhg wiedział co pisze, ja czasami udaję , że nie wiem
                pozdrawiam

• Gość: Rysiek Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.centertel.pl 28.05.10, 17:42
                  opiekuni czynią cuda
                  galeria.interia.pl/praca,w_id,702407,ref,1Na+kr%F3tkim+pasku
      • privus To fakt jhg 10.11.10, 17:12
        Nie mniej jednak bardzo wiele wskazuje na to, że jeżeli chodzi o olsztyńską platformę, yadol ma o tyle rację, że oni jeszcze o tym nie wiedzą gotując się we własnym sosie miraży, rozgrywek, zagrywek i dyktatu. Olsztyńska platforma praktycznie nie istnieje, a to co jeszcze się nią zwie jest zupełnie bezkształtną masą rozgrywaną na wszystkie strony. Gdzie jest to koło nr 1, które tak buńczucznie zapowiadało rewaloryzację zapisów statutu PO w stosunku do poczynań spadochroniarzy i desygnatariuszy do tej partii?
        Bezwolność PO staje się jej klęską. I w tym zakresie bez względu na formę stosowanego przekazu przez Yadola, muszę przyznać takiej ocenie rację.

Martwi mnie fakt, że wielu woli się uczyć na własnych błędach popadając później w nastalgię negacji otoczenia, niż uczyć się na błędach innych lub jeszcze lepiej w szkole.

Pozdrawiam
    • Gość: kk Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 11:27

wystawili cichosza, żeby przegrał z grzymowiczem, to łabędzi śpiew olsztyńskiej platformy
      • yadol Re: to już koniec olsztyńskiej platformy 20.10.10, 11:39
        pelatformy olsztyńskiej pewnie tak, ale jej tuzowie przetrwają i o to chodzi
        • Gość: op Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 17:01
          za kratami ?
          • Gość: mix Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 21:09
            Czy będą za kratami, zależy to tyko od olsztyńskich wyborców. Każda akceptacja plew serwowanych przez tych partyjnie namaszczonych oddala możliwość wystawienia rachunku za dotychczasową działalność.
        • Gość: A.K. Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: 209.172.34.* 10.11.10, 10:49

Takie są olsztyńskie partie. PO jest dla Protasa i Tandyraka, a PiS dla Szmita, PSL dla Grzymowicza, w innych jest to samo. Ważne, żeby mieć gabinet i wygodny fotel, a reszta już się nie liczy. Ogłupione socjotechniką społeczeństwo głosuje na nich jak stado baranów.
      • privus Re: to już koniec olsztyńskiej platformy 10.11.10, 17:16
        Gość portalu: kk napisał(a):

> wystawili cichosza, żeby przegrał z grzymowiczem, to łabędzi śpiew olsztyńskiej
        > platformy

Myślę, że to był naiwny gest rozpaczy środowiska Sycza. Nie tak dawno na forum pojawiła się groźba, że to środowisko jest na tyle zorganizowane, że...
        • Gość: rycho kolejny "wybitny kandydat" partii obłudy IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 20:21
          www.rp.pl/artykul/18,561895.html
          • Gość: mix Re: kolejny "wybitny kandydat" partii obłudy IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 21:12
            Nie chcę rzucać kalumni, ale przynajmniej większość tych wyłonionych na zasadach pospolitego partyjnego ruszenia wydaje się funkcjonować między majtkami a kabaretem dla naiwnych.
    • Gość: gość Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 21:44
      PO w regionie ciągle ładuje kasę w jedynie słuszną szkołę? Dlaczego? Odpowiedzcie sami!
      Pan marszałek z POsłem Syczem robi kampanię wyborczą w Górowie?

ukraincy.wm.pl/24917,Budowa-nowej-stolowki-w-Zespole-Szkol-z-UJN-rozpoczeta.html
      • Gość: mix Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 21:51
        Platforma opanowana jest przez syczowsczyznę i niczego innego z tej strony nie można się spodziewać.
        • Gość: haha Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 00:32
          On też startował z naszego regionu. Co pełowiec to aferzysta? Ci ludzie lubią jednak "kręcić lody"!
          gazetaolsztynska.pl/25101,Czy-europosel-Lisek-straci-immunitet.html
          • Gość: mix Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 10:40
            Lodziarnia to też interes, a załapujących się na lizanie w tej partii wcale nie brakuje. W tym zakresie nie ma żadnej różnicy między PO a PiS.
            • Gość: kolo proca Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 12:36
              spokojne kręcenie lodów i załapanie się do kilku spółek w ciągu paru lat to cena za utratę twarzy !!!

brak wstydu
    • Gość: witold Re: to już koniec olsztyńskiej platformy IP: 85.15.231.* 17.11.10, 09:01

jednocyfrowy wynik cichonia będzie trafną puentą powyższych wypowiedzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka