Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.2

17.03.04, 21:50
Czas relaksu to nie tylko Forum, szanty, pocztówki, zdjęcia, lotki, piwo to
na pewno jeszcze coś. U mnie to jeszcze spanie, jak ja kocham spać - hę.
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 22:00
      czas relaksu to nie spanie, na to nie mamay czasu.
      czas relaksu to też wyjście z psem i przesadzanie roslinek, wsadzanie roślinek
      i rozmowa, która nigdy się nie kończy
      • oso1 Re: Czas relaksu v.2 17.03.04, 23:15
        To też zasianie, by wyrósł z tego owoc.
        ;)
        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 21:47
          cięzki mam dziś relaks - gazeta prawie nie chodzi, spędzam dużo czasu na
          czekanie i ładowanie wątków - myślę , że dobrą szkołę cierpliwości uczy nas
          gazeta i mysle , że Pan Michnik takiego spokoju powinien się uczyć w ramach
          relaksu
          • oso1 Re: Czas relaksu v.2 18.03.04, 23:14
            Coś Ty, u Michnika w głowie Safarii z lwami.
            ;)
            • oso1 Re: Czas relaksu v.2 20.03.04, 01:01
              Nooooo
              i ..... czas relaksu
              stoły zastawione, pokrojone, napitki nalane - ech żyć nie umierać
              Giga - a czemu nie śpiewaliśmy?
              No właśnie!!!!
              • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 01:02
                Właśnie, czemu????????
                • oso1 Re: Czas relaksu v.2 20.03.04, 13:33
                  Trzeba to naprawić.
                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 19:47
                    Trzeba to poprawić:)
                    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 20:38
                      to ja zacznę :)
                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 21:05
                        to chyba znacie :)

Tak mi źle, tak mi źle, tak mi szaro
                        Każdy dzień ciągnie się jak makaron
                        Wtedy był deszcz i mgła, porcja mżawki
                        Zmokłaś ty, zmokłem ja,
                        Zmokły na drzewach kawki
                        Zmokły pończochy dwie typu "ye ye"
                        I mój cud "beatles" but się rozkleił
                        No a najgorsze chyba, że
                        Starzy nie puszczą więcej cię
                        Tak mi źle, tak mi źle, tak mi źle

Tak mi źle, tak mi źle, tak mi łyso
                        Szary jest kot i pies, szare dni są
                        W szkole znów sporo luf z roli stonki
                        Jeden szewc, ten co wiesz
                        Robi już "rolingstonki"

Tylko ty jesteś wciąż tak daleko
                        Katar skróć, szybciej wróć, wróć bo czekam
                        Przy budce Ruchu, tam gdzie wiesz
                        Znajdziesz mnie zawsze jeśli chcesz

Tylko wróć, znajdziesz mnie tam, gdzie wiesz
                        ye, ye

• zbyszek07 Re: Czas relaksu v.2 21.03.04, 18:35
                          Byla okazja na Warmii...
                          :-)
                          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 20:58
                            teraz też jest okazja - można się upić poezją - polecam :)

Takie tam nasze wódki chlanie:
                            Ja banię sączę, ty sączysz banię...
                            coś - nieudanie!

A tam, rozumiesz, egzystencja!
                            Słów nieudolność, nut impotencja
                            się nastręcza...

A my, miast w bólu tonąć i złości
                            Siedzimy z boku, mówiąc najprościej

Nie o miłości...
                            Bynajmniej...
                            (A byłoby fajniej....)

wiersz pewnej tajemniczej Malgosi
                            • oso1 Re: Czas relaksu v.2 21.03.04, 21:59
                              I całkiem, całkiem - jak matematycznie.;)
                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 22:11
                                czas relaksu , relaksu już czas
                                zagłębiam sie wiersze - ten jest piękny

Uśmiechnij się
                                bądź szczęśliwy
                                radzi lokalne radio

może wystarczy zapamiętać
                                czerwony błysk słońca
                                w lusterku samochodu o świcie

może wystarczy zapalić na wargach
                                miłosny spazm
                                i zapamiętać delikatny
                                dreszcz Twojego wnętrza
                                czy ślad pocałunków
                                na gasnącym policzku

może tylko tyle
                                po mnie pozostanie
                                w osiwiałym powietrzu

ciepło kobiecych bioder
                                zaklęte w moich dłoniach
                                skarb którego nie oddam nikomu
                                i ze sobą zabiorę
                                wiadomo
                                dokąd
                                uśmiechnij się
                                bądź szczęśliwa

no jak sie relaksujecie ?
                                • oso1 Re: Czas relaksu v.2 22.03.04, 22:00
                                  I relaksuję się z temperaturą :(
                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:05
                                    biedaku, jak Ty podwójnie cierpisz ? :)
                                    tak mi żal , tak mi żal , tak mi smutno

może gorzkiej z sokiem ?
                                    na wiosnę chorować i to przy spiewie ptaków, cos musiałes nabroić - przyznaj
                                    się bez bicia :)
                                    • oso1 Re: Czas relaksu v.2 22.03.04, 22:09
                                      E tam zbroić, korzonki mnie chwyciły (nie mylić z korzonkiem), gardło, katar
                                      itp.itd. Ale jak dojdę do siebie, to od razu rowerek i sruuuuu w plener. Ale
                                      dalej nie palę!!!
                                    • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:09
                                      Chyba nie jest tak źle?
                                      Z temperaturką radzę do łóżeczka, przy komputerku zimno:)
                                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:20
                                        oso pewnie czeka, aż żona miejce wygrzeje :)
                                        giga , co oso taki chorowity ?- rowerki będą bardzo wskazane :)

giga -zadam takie Ci pytanie - czy poszłabyś drugi raz na ten film ?
                                        • oso1 Re: Czas relaksu v.2 22.03.04, 22:23
                                          Nie taki znowu chorowity.
                                          Siwa dzisiaj poszła - a ja nie pójdę.
                                          A od monitorka grzeje a z drugiej strony przydałyby się jakieś masaże a tu nic.
                                          Eee
                                        • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:25
                                          • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:26
                                            Coś się pykło:)
                                            Nie, nie poszłabym,ten raz na długo mi wystarczy
                                            • oso1 Re: Czas relaksu v.2 22.03.04, 22:29
                                              A ja tam Gwiezdne Wrota mogę oglądać codziennie.
                                              :)
                                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:31
                                                coś mnie nie ciągnie na ten film

odwróć się oso - zrobimy ci masaż karku :)
                                                i do łózeczka - prawda giga ?
                                                • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:33
                                                  Łóżeczko wskazane, szkoda że sam:(
                                                  żona w kinie
                                                • oso1 Re: Czas relaksu v.2 22.03.04, 22:33
                                                  Karku?
                                                  A za jaką karę karku?
                                                  Toć mnie korzonki bolą
                                                  ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:42
                                                    korzonki trzeba masować na leżąco, a kark można na siedzaco

no juz oso - termoforek z ciepła wodą na korzonki i czekaj na zonę, chyba ża
                                                    zadzwoń po masażystkę :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 21:07
                                                    w tvn - program - mamy cię - ale można sie uśmiać :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 23.03.04, 23:56
                                                    No porelaksowałem się oglądając jakiś filmik z cyklu fantasy - to mnie
                                                    relaksuje znakomicie. A teraz w ramach relaksu idę pospać. Siemaneczko.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 20:11
                                                    jak tam po relaksie ?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 21:04
                                                    następny relaks przy meczu pilkarskim
                                                    od relaksu do relaksu :)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:07
                                                    Ja mam dziś prawdziwy relax
                                                    leniłam się całe popołudnie
                                                    po szybach leje się deszcz
                                                    nie mam ochoty na nic
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 21:32
                                                    u nas też pada deszcz i jutro również ma padać, ale relaksu nie miałam,
                                                    sprzątam wewnątrz
                                                    jak tam dymek, już po wszystkim ?
                                                    po bólu ?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:38
                                                    Dobrze nie jest,
                                                    co to za relax popalać w ukryciu:)))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 21:46
                                                    na temat palenia dużo by mówić za i przeciw i łatwiej mówić, może lepiej
                                                    zaniemówić i żyć dalej niż sie stresować

co tam w polityce ?
                                                    widzisz co się dzieje ?
                                                    dni Millera policzone, wejście do Uni przyniesie nam dużo komplikacji prawnych,
                                                    aż sie boje
                                                    cukier pójdzie w górę - juz czekolady drożeją
                                                    robisz zapasu cukru ?
                                                    moja teściowa żażyczyła sobie 100kg cukru ;))))))))))))))
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:05
                                                    Coś w tym jest,
                                                    podobno z unijnego cukru i mąki ciasta nie upieczesz
                                                    A niedawno się śmiałam jak mój brat podawał do Londynu mąkę,
                                                    twaróg(tam nie mają), bo rodzinka chciała zrobić pierogi.
                                                    Z tamtej mąki nic nie uklecisz, nawet dla relaxu:)
                                                    Muszę zrobić mały zapasik.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 24.03.04, 22:07
                                                    A po cóż zapasy, a ile to się zaoszczędzi na tych nawet 100 kg cukru (chyba, ze
                                                    samogon), ale jak akcyza na whiskacze spadnie to i markowy samogon będzie
                                                    tańszy. A jak cukier krasnoludy zeżrą w ramach relaksu, to co? Brzuchy im
                                                    porosną duże i bajek nie będzie chciało się opowiadać?
                                                    A palenie?
                                                    Dziewiąty dzień bez.
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:10
                                                    GRATULACJE!
                                                    A zapasik ze względu na jakość:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 22:32
                                                    trzeba słuchać straszych i zapasik zrobić, ale mąką mogą się zainteresować
                                                    robaczki - tego się nie da magazynować. Ponoć unia zakazała robić zapasów.
                                                    Moja teściowa jest dobra - na jeszcze cukier z czasów komuny.

palenie szkodzi zdrowiu :)
                                                    no a jak sie chce całowac to trzeba wybarać
                                                    mój monitor nie ma takich wymagań - na szczęście ;)))))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 24.03.04, 22:35
                                                    Co do cukru, to w słodkościach i papierosy nie przeszkadzają.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 22:38
                                                    remis - wszyscy zadowoleni
                                                    takie powinny być wyniki
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 24.03.04, 22:47
                                                    Wynik pozytywny to dobry wynik, chociaż i wynik negatywny może być dobrym
                                                    wynikiem, ale co to ma do relaksu. Wynikiem relaksu jest błogostan - ot i
                                                    filozofia ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 20:12
                                                    puście sobie muzykę , mam świetną, ale nie wiem co za zespoły, śpiewają mi w
                                                    j.angileskim

jest swietna - palce tańczą na klawiaturce
                                                    czas na relaks
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:02
                                                    A muzykę to sobie puszczam od dłuższego czasu tę samą i robię tzw. wspominki
                                                    Creedenc -ów
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:11
                                                    Ty przynajmniej wiesz co słuchasz, a ja słucham nie wiem co :)
                                                    ale bardzo mi sie podoba -= jest sentymentalna
                                                    jaaaaaaaaaka ślicznnnnnnnnnna
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:15
                                                    Taka co za serce łapie?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:24
                                                    Jest u mnie taka specjalna plytka z muzyka lat 50 i 60, to Ci dopiero przeboje.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:27
                                                    jest taka muzyka, co ściska serce i tak gniecie i plądruje w nim i myśli
                                                    przewraca - powinni ją zakazać słuchać

a te lat 50 i 60 to chodzi Ci o polską muzykę ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:36
                                                    A i polską i zagramaniczną. Jeżeli chodzi o polską to mam swoje ulubione Jak
                                                    np. Pamiętasz była jesień
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:40
                                                    dziwne to - ale uwielbiałam polską piosenkę , są slowa , jest tekst, jest
                                                    temat, ale teraz wolę zagraniczną, muzyka i spiew jest tak wspanialy i glos
                                                    również działa na umysł i mam swoją wyobrażnię i wcale nie musza mi tłumaczyć -
                                                    czyli stąd wniosek , że głos i muzyka się liczy - chyba nie tekst
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:41
                                                    www.ewa.bicom.pl/karaoke/k68.htm
                                                    Koterbska - Karuzela
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:48
                                                    A Nataszy Zylskiej - Kasztany
                                                    jeszcze Koterbskiej - Augustowskie noce czy Serduszko puka
                                                    Ludmiły Jakubczak - Gdy mi ciebie zabraknie
                                                    Filipinek - Batumi
                                                    Kurtycza - Cicha woda
                                                    Wojnickiego - Jabłuszko pełne snów
                                                    Hanny Rek - Złoty pierścionek

ech wyliczac jeszcze można
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:49
                                                    Tyle było dni do utraty sił,
                                                    Do utraty tchu tyle było chwil,
                                                    Gdy żałujesz tych, z których nie masz nic,
                                                    Jedno warto znać, jedno tylko wiedz:

Że, ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy,
                                                    Ważnych jest kilka tych chwil, tych, na które czekamy.....x2

tą stronę muszę przenieść do klubu
                                                    pełno w niej piosenek
                                                    oso- ale dlaczego takie stare piosenki lubisz - Twoje czasy to czas innych
                                                    przebojów
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:51
                                                    Aaaaaaaaa Anawa i Grechuta - mam całą dyskografię
                                                    więc hop szklanka piwa
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:54
                                                    bardzo mi przykro oso - ale zgłębiłam sie w tą stronkę , trochę to potrwa
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:56
                                                    jest mój ulubiony - Biały miś - to mi się podoba - wysłuchaj :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 23:00
                                                    Oj, ja lubię lata 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 i obecne. Poczynając od
                                                    Ledbell`ego kończąc na hip hopie.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 21:16
                                                    hej ho, hej ho !

nalejcie wina
                                                    włączcie muzyczkę
                                                    to casu relaksu wina
                                                    że czas na krupiczkę :)

*krupiczka to dziecinna zabawa w jedzenie, a dokładnie w karmienie :)
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.2 26.03.04, 21:28
                                                    Skoro juz mowa o czasie relaksu to jest konkretna oferta w watku z Angela,
                                                    czyli Ewa W. . Oso. Piszesz sie na jutro ???. Np. godz.19.00... . Inni sa
                                                    rowniez bardzo mile widziani...
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 21:40
                                                    oferta niedoodrzucenia , poczekajmy na bywalców wątku
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 00:30
                                                    Aaaa, do której przyjmują? hm?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 00:31
                                                    Aaaaaaaa myślicie, że taak łatwo pisać, gdy się język i klawiatura plączę?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 00:32
                                                    Gówno, wcale nie łatwo, a gdzie ja jestem???????
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 00:33
                                                    Olsztyn jest piękny!!!!!!!!!!!!!
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 00:35
                                                    I i jejeo!
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 12:56
                                                    Oso. Tak sobie mysle, ze Twoja dzisiejsza wizyta w eNce bedzie pewnie
                                                    nieodzowna. Dwa kufelki zimnego piwa przywroca Ci chec do zycia.
                                                    Bede ok.19.00...
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 15:13
                                                    O Jezusicku, a zaczęło się tak:
                                                    Po odejściu lekkim bolu korzonków doszedłem do wniosku, że najwyższy czas
                                                    zasmakować troszeczkę mocniejszego alkoholu. Jeżeli za mocny uważamy 36%.
                                                    Zachodząc do sklepu spytałem, jaki więc alkohol jest najlepszy do śledzia.
                                                    Odpowiedź jasna - "czysta". Lecz ja przekora, pomyślałem sobie, każdy pije
                                                    czystą do śledzia, więc czemóż zaraz czystą? I poprosiłem o brandy w postaci
                                                    Napoleona z ręką pod pazuchą. Śledź i brandy - mówię Wam kochani, nie ma nic
                                                    gorszego. Nie próbujcie nawet, ja spróbowałem i żałuję. Jednak mówiąc nawiasem
                                                    gdybym nie spóbował, to ktoś inny musiałby się męczyć. Co do spotkania jak
                                                    doczytam szczegóły to zaraz odpowiem.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 16:06
                                                    Doszukując się na forum spotkania kiedy i o której dochodzę do wniosku, że wpis
                                                    bpkw mówi jedynie prawdziwie - dzisiaj ok.19.00 - a czemu nie. Jak masz bpkw
                                                    gazetę to przynieś pooglądamy Ewę.
                                                    Może mi się kogoś uda ściągnąć. A co Wy na to Giga i Sola?
                                                  • angela-rt Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 16:55
                                                    no to czekam:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 16:58
                                                    a zaśpiewasz?
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 18:05
                                                    Oso. Dokonales wielkiej rzeczy dla przyszlych pokolen. Kazdy juz bedzie
                                                    wiedziec, ze sledz i brandy nie ida w parze. Co wiecej, ten zwiazek moze
                                                    wplynac katastrofalnie na nasza nienaganna osobowosc.
                                                    Oczywiscie bede ok.19.00 i to z gazeta. Zal pozbyc sie Ewy z tajemniczym
                                                    usmiechem Giocondy.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 20:11
                                                    tak, trzeba przyznać - to jest relaks - mnie zostaje gorzka

oso - jak to pieknie, że doczołgałeś sie do klawiaturki, takie poswięcenie....
                                                    a może to zona tak dobra posadziła Cię na fotelik zamiast polozyć grzecznie do
                                                    łózeczka ;)
                                                    jak to się mówi, prawdę można powiedzieć po pijanemu, a tu.........
                                                    spodziwałam się jakiejś twórczości alkoholowej, a tu .......
                                                    proponuję powrót do uczty natchnień, może być przy monitorku
                                                    może dobrze, że z wszystkiego nie zrezygnowałes na "p"
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:03
                                                    A jak u Ciebie z relaxem?
                                                    Długo dziś pracowałaś?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:11
                                                    jak zawsze mam w sobotę do czwartej, ale konkurencję już otworzyli i naród z
                                                    ciekawości poleciał tam, więc sie tak nie przepracowałam

czy w Olsztynie też są podwyżki ?

a relax polegał na łyku gorzkiej
                                                    i słuchanie muzyki
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:38
                                                    Podwyżki są ciągle
                                                    Nie ogarniam już tego
                                                    Czy coś nowego u Twoich dziewczynek?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:44
                                                    nic nowego u dziewczyn - prowadzą życie internetowe i cięzko cos sie
                                                    dowiedzieć, kompletnie monotonne zycie
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:39
                                                    czas na relaks babski :)
                                                    oso wraca cichaczem w nocy do domu.
                                                    - która godzina? - pyta zaspana żona
                                                    - dziesiąta - odpowiada oso
                                                    - tak ? Słyszę, że właśnie wybiła pierwsza
                                                    - no przecież zera nie moze wybić, kochanie .......
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:24
                                                    No, teraz czas na relaks:):)
                                                    PA
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.2 28.03.04, 19:09
                                                    Koniec relaksu jutro do roboty
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 20:46
                                                    po dniu trudu i znoju dopiero zaczynam relaks
                                                    prosze włączyć muzyczkę i spiewać :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 21:42
                                                    a wczorajsza wizyta przebiegała tak :
                                                    w eNce

Klient zamawia u Angeli najpierw cztery kieliszki wódki, potem trzy kieliszki,
                                                    potem dwa, wreszcie tylko jeden. Wypija ostatni i zwraca się do Angeli:
                                                    - Nigdy nie mogę zrozumieć, jak to jest. Im mniej piję, tym bardziej jestem
                                                    pijany...
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 21:50
                                                    a tak wyglądał powrót z iprezki

Pijany Kowalski idzie przez park. Nagle zatacza się i wpada na drzewo.
                                                    - Przepraszam pana bardzo...
                                                    - Idzie dalej i po chwili znowu zderza się drzewem.
                                                    - Najmocniej pana przepraszam...
                                                    Zdarza się to jeszcze kilka razy. W końcu zirytowany i porządnie poobijany
                                                    siada na ławce i mówi:
                                                    - Poczekam, aż ta hołota przejdzie...
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 21:56
                                                    i na następny dzień wraca
                                                    Przychodzi zdenerwowamy facet do baru.
                                                    - Panie barman, czy ja tu byłem wczoraj w nocy?
                                                    - Był pan.
                                                    - Czy przepiłem sto złotych?
                                                    - Przepił pan.
                                                    - No to chwała Bogu, bo już myślałem, że zgubiłem.

• Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 21:59
                                                    Coś dla relaksu:)))
                                                    www.e7.pl/~casha/swf/morto.swf
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:04
                                                    coś długo mi sie ładuje - czekam własnie
                                                    czy bierzemy sie do drugiej seteczki ?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:13
                                                    azładowało się, ale sie uśmiałam - swietn , ale Ty masz dobrze:)

musze ją przenieść lub Ty to zrób do klubu do wątku Psyyyyyyyy
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:15
                                                    już to zrobiłam:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:25
                                                    jednakowo myśleliśmy, mam przerwę chwilę
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:33
                                                    już jestem

chyba będziemy muzieli kogoś wziąśźć do pomocy - chyba sie nie wyrobimy
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:34
                                                    Szkoda że relaks się kończy:(
                                                    jutro tak wcześnie trzeba wstać
                                                    przestawiłaś zegarki?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:37
                                                    przestawione zegary i musze przyznać, ze żle działa na mnie zmiana czasu
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:42
                                                    giga - ledwo dziś wstałam
                                                    a pogoda jaka u was ?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:42
                                                    Ja dopiero jutro powiem coś na ten temat:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:44
                                                    kawa czarna będzie nieodzowna
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:44
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:47
                                                    coś ty zamilczała
                                                    Na zakładowym jubileuszu, przemawia szef wydziału. Na zakończenie wznosi
                                                    kielich ze słowami:
                                                    - Za wszystkie panie, które mamy pod sobą...

• Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:45
                                                    pogoda miała być piękna
                                                    ale niestety dżdżysta
                                                    ale spacerowałam po rodzince:)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:47
                                                    Czemu tu nikt nie zagląda?
                                                    Tylko my potrzebujemy relaksu:)))
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:48
                                                    Oso się ucieszy.....
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:48
                                                    seteczka !
                                                    koniec relaksu - czas do pracy
                                                    hej, ho, hej, ho !
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:50
                                                    przegrałam - rośnie mi godnie konkurentja ;))))))
                                                    oso - do pracy:)
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.2 28.03.04, 22:52
                                                    No prosze. To tutaj grasuje Giga. Czy Ty czytalas moj "koncert" zyczen po tym,
                                                    jak nie pojawilas sie w eNce????
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:54
                                                    Czytałam, czytałam
                                                    od tego czasu żyję w lęku:))))))))))))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:57
                                                    o mamao - gips i lęk i strach grasuje w
                                                    Olsztynie ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    trzeba to wszystko odczarować
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 15:36
                                                    Działaj Rita
                                                    czyń czary:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka