oso1 17.03.04, 21:50 Czas relaksu to nie tylko Forum, szanty, pocztówki, zdjęcia, lotki, piwo to na pewno jeszcze coś. U mnie to jeszcze spanie, jak ja kocham spać - hę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 22:00 czas relaksu to nie spanie, na to nie mamay czasu. czas relaksu to też wyjście z psem i przesadzanie roslinek, wsadzanie roślinek i rozmowa, która nigdy się nie kończy Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 17.03.04, 23:15 To też zasianie, by wyrósł z tego owoc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 21:47 cięzki mam dziś relaks - gazeta prawie nie chodzi, spędzam dużo czasu na czekanie i ładowanie wątków - myślę , że dobrą szkołę cierpliwości uczy nas gazeta i mysle , że Pan Michnik takiego spokoju powinien się uczyć w ramach relaksu Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 18.03.04, 23:14 Coś Ty, u Michnika w głowie Safarii z lwami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 20.03.04, 01:01 Nooooo i ..... czas relaksu stoły zastawione, pokrojone, napitki nalane - ech żyć nie umierać Giga - a czemu nie śpiewaliśmy? No właśnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 01:02 Właśnie, czemu???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 19:47 Trzeba to poprawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 20:38 to ja zacznę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 21:05 to chyba znacie :) Tak mi źle, tak mi źle, tak mi szaro Każdy dzień ciągnie się jak makaron Wtedy był deszcz i mgła, porcja mżawki Zmokłaś ty, zmokłem ja, Zmokły na drzewach kawki Zmokły pończochy dwie typu "ye ye" I mój cud "beatles" but się rozkleił No a najgorsze chyba, że Starzy nie puszczą więcej cię Tak mi źle, tak mi źle, tak mi źle Tak mi źle, tak mi źle, tak mi łyso Szary jest kot i pies, szare dni są W szkole znów sporo luf z roli stonki Jeden szewc, ten co wiesz Robi już "rolingstonki" Tylko ty jesteś wciąż tak daleko Katar skróć, szybciej wróć, wróć bo czekam Przy budce Ruchu, tam gdzie wiesz Znajdziesz mnie zawsze jeśli chcesz Tylko wróć, znajdziesz mnie tam, gdzie wiesz ye, ye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 20:58 teraz też jest okazja - można się upić poezją - polecam :) Takie tam nasze wódki chlanie: Ja banię sączę, ty sączysz banię... coś - nieudanie! A tam, rozumiesz, egzystencja! Słów nieudolność, nut impotencja się nastręcza... A my, miast w bólu tonąć i złości Siedzimy z boku, mówiąc najprościej Nie o miłości... Bynajmniej... (A byłoby fajniej....) wiersz pewnej tajemniczej Malgosi Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 21.03.04, 21:59 I całkiem, całkiem - jak matematycznie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 22:11 czas relaksu , relaksu już czas zagłębiam sie wiersze - ten jest piękny Uśmiechnij się bądź szczęśliwy radzi lokalne radio może wystarczy zapamiętać czerwony błysk słońca w lusterku samochodu o świcie może wystarczy zapalić na wargach miłosny spazm i zapamiętać delikatny dreszcz Twojego wnętrza czy ślad pocałunków na gasnącym policzku może tylko tyle po mnie pozostanie w osiwiałym powietrzu ciepło kobiecych bioder zaklęte w moich dłoniach skarb którego nie oddam nikomu i ze sobą zabiorę wiadomo dokąd uśmiechnij się bądź szczęśliwa no jak sie relaksujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:05 biedaku, jak Ty podwójnie cierpisz ? :) tak mi żal , tak mi żal , tak mi smutno może gorzkiej z sokiem ? na wiosnę chorować i to przy spiewie ptaków, cos musiałes nabroić - przyznaj się bez bicia :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 22.03.04, 22:09 E tam zbroić, korzonki mnie chwyciły (nie mylić z korzonkiem), gardło, katar itp.itd. Ale jak dojdę do siebie, to od razu rowerek i sruuuuu w plener. Ale dalej nie palę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:09 Chyba nie jest tak źle? Z temperaturką radzę do łóżeczka, przy komputerku zimno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:20 oso pewnie czeka, aż żona miejce wygrzeje :) giga , co oso taki chorowity ?- rowerki będą bardzo wskazane :) giga -zadam takie Ci pytanie - czy poszłabyś drugi raz na ten film ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 22.03.04, 22:23 Nie taki znowu chorowity. Siwa dzisiaj poszła - a ja nie pójdę. A od monitorka grzeje a z drugiej strony przydałyby się jakieś masaże a tu nic. Eee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:26 Coś się pykło:) Nie, nie poszłabym,ten raz na długo mi wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 22.03.04, 22:29 A ja tam Gwiezdne Wrota mogę oglądać codziennie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:31 coś mnie nie ciągnie na ten film odwróć się oso - zrobimy ci masaż karku :) i do łózeczka - prawda giga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:33 Łóżeczko wskazane, szkoda że sam:( żona w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 22.03.04, 22:33 Karku? A za jaką karę karku? Toć mnie korzonki bolą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:42 korzonki trzeba masować na leżąco, a kark można na siedzaco no juz oso - termoforek z ciepła wodą na korzonki i czekaj na zonę, chyba ża zadzwoń po masażystkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 21:07 w tvn - program - mamy cię - ale można sie uśmiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 23.03.04, 23:56 No porelaksowałem się oglądając jakiś filmik z cyklu fantasy - to mnie relaksuje znakomicie. A teraz w ramach relaksu idę pospać. Siemaneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 20:11 jak tam po relaksie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 21:04 następny relaks przy meczu pilkarskim od relaksu do relaksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:07 Ja mam dziś prawdziwy relax leniłam się całe popołudnie po szybach leje się deszcz nie mam ochoty na nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 21:32 u nas też pada deszcz i jutro również ma padać, ale relaksu nie miałam, sprzątam wewnątrz jak tam dymek, już po wszystkim ? po bólu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:38 Dobrze nie jest, co to za relax popalać w ukryciu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 21:46 na temat palenia dużo by mówić za i przeciw i łatwiej mówić, może lepiej zaniemówić i żyć dalej niż sie stresować co tam w polityce ? widzisz co się dzieje ? dni Millera policzone, wejście do Uni przyniesie nam dużo komplikacji prawnych, aż sie boje cukier pójdzie w górę - juz czekolady drożeją robisz zapasu cukru ? moja teściowa żażyczyła sobie 100kg cukru ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:05 Coś w tym jest, podobno z unijnego cukru i mąki ciasta nie upieczesz A niedawno się śmiałam jak mój brat podawał do Londynu mąkę, twaróg(tam nie mają), bo rodzinka chciała zrobić pierogi. Z tamtej mąki nic nie uklecisz, nawet dla relaxu:) Muszę zrobić mały zapasik. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 24.03.04, 22:07 A po cóż zapasy, a ile to się zaoszczędzi na tych nawet 100 kg cukru (chyba, ze samogon), ale jak akcyza na whiskacze spadnie to i markowy samogon będzie tańszy. A jak cukier krasnoludy zeżrą w ramach relaksu, to co? Brzuchy im porosną duże i bajek nie będzie chciało się opowiadać? A palenie? Dziewiąty dzień bez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:10 GRATULACJE! A zapasik ze względu na jakość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 22:32 trzeba słuchać straszych i zapasik zrobić, ale mąką mogą się zainteresować robaczki - tego się nie da magazynować. Ponoć unia zakazała robić zapasów. Moja teściowa jest dobra - na jeszcze cukier z czasów komuny. palenie szkodzi zdrowiu :) no a jak sie chce całowac to trzeba wybarać mój monitor nie ma takich wymagań - na szczęście ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 24.03.04, 22:35 Co do cukru, to w słodkościach i papierosy nie przeszkadzają. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 22:38 remis - wszyscy zadowoleni takie powinny być wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 24.03.04, 22:47 Wynik pozytywny to dobry wynik, chociaż i wynik negatywny może być dobrym wynikiem, ale co to ma do relaksu. Wynikiem relaksu jest błogostan - ot i filozofia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 20:12 puście sobie muzykę , mam świetną, ale nie wiem co za zespoły, śpiewają mi w j.angileskim jest swietna - palce tańczą na klawiaturce czas na relaks Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:02 A muzykę to sobie puszczam od dłuższego czasu tę samą i robię tzw. wspominki Creedenc -ów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:11 Ty przynajmniej wiesz co słuchasz, a ja słucham nie wiem co :) ale bardzo mi sie podoba -= jest sentymentalna jaaaaaaaaaka ślicznnnnnnnnnna Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:24 Jest u mnie taka specjalna plytka z muzyka lat 50 i 60, to Ci dopiero przeboje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:27 jest taka muzyka, co ściska serce i tak gniecie i plądruje w nim i myśli przewraca - powinni ją zakazać słuchać a te lat 50 i 60 to chodzi Ci o polską muzykę ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:36 A i polską i zagramaniczną. Jeżeli chodzi o polską to mam swoje ulubione Jak np. Pamiętasz była jesień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:40 dziwne to - ale uwielbiałam polską piosenkę , są slowa , jest tekst, jest temat, ale teraz wolę zagraniczną, muzyka i spiew jest tak wspanialy i glos również działa na umysł i mam swoją wyobrażnię i wcale nie musza mi tłumaczyć - czyli stąd wniosek , że głos i muzyka się liczy - chyba nie tekst Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:41 www.ewa.bicom.pl/karaoke/k68.htm Koterbska - Karuzela Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:48 A Nataszy Zylskiej - Kasztany jeszcze Koterbskiej - Augustowskie noce czy Serduszko puka Ludmiły Jakubczak - Gdy mi ciebie zabraknie Filipinek - Batumi Kurtycza - Cicha woda Wojnickiego - Jabłuszko pełne snów Hanny Rek - Złoty pierścionek ech wyliczac jeszcze można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:49 Tyle było dni do utraty sił, Do utraty tchu tyle było chwil, Gdy żałujesz tych, z których nie masz nic, Jedno warto znać, jedno tylko wiedz: Że, ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy, Ważnych jest kilka tych chwil, tych, na które czekamy.....x2 tą stronę muszę przenieść do klubu pełno w niej piosenek oso- ale dlaczego takie stare piosenki lubisz - Twoje czasy to czas innych przebojów Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 22:51 Aaaaaaaaa Anawa i Grechuta - mam całą dyskografię więc hop szklanka piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:54 bardzo mi przykro oso - ale zgłębiłam sie w tą stronkę , trochę to potrwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:56 jest mój ulubiony - Biały miś - to mi się podoba - wysłuchaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 25.03.04, 23:00 Oj, ja lubię lata 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 i obecne. Poczynając od Ledbell`ego kończąc na hip hopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 21:16 hej ho, hej ho ! nalejcie wina włączcie muzyczkę to casu relaksu wina że czas na krupiczkę :) *krupiczka to dziecinna zabawa w jedzenie, a dokładnie w karmienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Czas relaksu v.2 26.03.04, 21:28 Skoro juz mowa o czasie relaksu to jest konkretna oferta w watku z Angela, czyli Ewa W. . Oso. Piszesz sie na jutro ???. Np. godz.19.00... . Inni sa rowniez bardzo mile widziani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 21:40 oferta niedoodrzucenia , poczekajmy na bywalców wątku Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 00:31 Aaaaaaaa myślicie, że taak łatwo pisać, gdy się język i klawiatura plączę? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 00:32 Gówno, wcale nie łatwo, a gdzie ja jestem??????? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 12:56 Oso. Tak sobie mysle, ze Twoja dzisiejsza wizyta w eNce bedzie pewnie nieodzowna. Dwa kufelki zimnego piwa przywroca Ci chec do zycia. Bede ok.19.00... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 15:13 O Jezusicku, a zaczęło się tak: Po odejściu lekkim bolu korzonków doszedłem do wniosku, że najwyższy czas zasmakować troszeczkę mocniejszego alkoholu. Jeżeli za mocny uważamy 36%. Zachodząc do sklepu spytałem, jaki więc alkohol jest najlepszy do śledzia. Odpowiedź jasna - "czysta". Lecz ja przekora, pomyślałem sobie, każdy pije czystą do śledzia, więc czemóż zaraz czystą? I poprosiłem o brandy w postaci Napoleona z ręką pod pazuchą. Śledź i brandy - mówię Wam kochani, nie ma nic gorszego. Nie próbujcie nawet, ja spróbowałem i żałuję. Jednak mówiąc nawiasem gdybym nie spóbował, to ktoś inny musiałby się męczyć. Co do spotkania jak doczytam szczegóły to zaraz odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 16:06 Doszukując się na forum spotkania kiedy i o której dochodzę do wniosku, że wpis bpkw mówi jedynie prawdziwie - dzisiaj ok.19.00 - a czemu nie. Jak masz bpkw gazetę to przynieś pooglądamy Ewę. Może mi się kogoś uda ściągnąć. A co Wy na to Giga i Sola? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Czas relaksu v.2 27.03.04, 18:05 Oso. Dokonales wielkiej rzeczy dla przyszlych pokolen. Kazdy juz bedzie wiedziec, ze sledz i brandy nie ida w parze. Co wiecej, ten zwiazek moze wplynac katastrofalnie na nasza nienaganna osobowosc. Oczywiscie bede ok.19.00 i to z gazeta. Zal pozbyc sie Ewy z tajemniczym usmiechem Giocondy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 20:11 tak, trzeba przyznać - to jest relaks - mnie zostaje gorzka oso - jak to pieknie, że doczołgałeś sie do klawiaturki, takie poswięcenie.... a może to zona tak dobra posadziła Cię na fotelik zamiast polozyć grzecznie do łózeczka ;) jak to się mówi, prawdę można powiedzieć po pijanemu, a tu......... spodziwałam się jakiejś twórczości alkoholowej, a tu ....... proponuję powrót do uczty natchnień, może być przy monitorku może dobrze, że z wszystkiego nie zrezygnowałes na "p" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:03 A jak u Ciebie z relaxem? Długo dziś pracowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:11 jak zawsze mam w sobotę do czwartej, ale konkurencję już otworzyli i naród z ciekawości poleciał tam, więc sie tak nie przepracowałam czy w Olsztynie też są podwyżki ? a relax polegał na łyku gorzkiej i słuchanie muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:38 Podwyżki są ciągle Nie ogarniam już tego Czy coś nowego u Twoich dziewczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:44 nic nowego u dziewczyn - prowadzą życie internetowe i cięzko cos sie dowiedzieć, kompletnie monotonne zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:39 czas na relaks babski :) oso wraca cichaczem w nocy do domu. - która godzina? - pyta zaspana żona - dziesiąta - odpowiada oso - tak ? Słyszę, że właśnie wybiła pierwsza - no przecież zera nie moze wybić, kochanie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:24 No, teraz czas na relaks:):) PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 20:46 po dniu trudu i znoju dopiero zaczynam relaks prosze włączyć muzyczkę i spiewać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 21:42 a wczorajsza wizyta przebiegała tak : w eNce Klient zamawia u Angeli najpierw cztery kieliszki wódki, potem trzy kieliszki, potem dwa, wreszcie tylko jeden. Wypija ostatni i zwraca się do Angeli: - Nigdy nie mogę zrozumieć, jak to jest. Im mniej piję, tym bardziej jestem pijany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 21:50 a tak wyglądał powrót z iprezki Pijany Kowalski idzie przez park. Nagle zatacza się i wpada na drzewo. - Przepraszam pana bardzo... - Idzie dalej i po chwili znowu zderza się drzewem. - Najmocniej pana przepraszam... Zdarza się to jeszcze kilka razy. W końcu zirytowany i porządnie poobijany siada na ławce i mówi: - Poczekam, aż ta hołota przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 21:56 i na następny dzień wraca Przychodzi zdenerwowamy facet do baru. - Panie barman, czy ja tu byłem wczoraj w nocy? - Był pan. - Czy przepiłem sto złotych? - Przepił pan. - No to chwała Bogu, bo już myślałem, że zgubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 21:59 Coś dla relaksu:))) www.e7.pl/~casha/swf/morto.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:04 coś długo mi sie ładuje - czekam własnie czy bierzemy sie do drugiej seteczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:13 azładowało się, ale sie uśmiałam - swietn , ale Ty masz dobrze:) musze ją przenieść lub Ty to zrób do klubu do wątku Psyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:15 już to zrobiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:25 jednakowo myśleliśmy, mam przerwę chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:33 już jestem chyba będziemy muzieli kogoś wziąśźć do pomocy - chyba sie nie wyrobimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:34 Szkoda że relaks się kończy:( jutro tak wcześnie trzeba wstać przestawiłaś zegarki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:37 przestawione zegary i musze przyznać, ze żle działa na mnie zmiana czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:42 giga - ledwo dziś wstałam a pogoda jaka u was ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:42 Ja dopiero jutro powiem coś na ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:44 kawa czarna będzie nieodzowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:47 coś ty zamilczała Na zakładowym jubileuszu, przemawia szef wydziału. Na zakończenie wznosi kielich ze słowami: - Za wszystkie panie, które mamy pod sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:45 pogoda miała być piękna ale niestety dżdżysta ale spacerowałam po rodzince:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:47 Czemu tu nikt nie zagląda? Tylko my potrzebujemy relaksu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:48 Oso się ucieszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:48 seteczka ! koniec relaksu - czas do pracy hej, ho, hej, ho ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:50 przegrałam - rośnie mi godnie konkurentja ;)))))) oso - do pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Czas relaksu v.2 28.03.04, 22:52 No prosze. To tutaj grasuje Giga. Czy Ty czytalas moj "koncert" zyczen po tym, jak nie pojawilas sie w eNce???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:54 Czytałam, czytałam od tego czasu żyję w lęku:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:57 o mamao - gips i lęk i strach grasuje w Olsztynie ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) trzeba to wszystko odczarować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 15:36 Działaj Rita czyń czary:)) Odpowiedz Link Zgłoś