zlotowa 19.03.04, 04:07 Mam pytanie,czy zna ktos moze pawla mackiewicza,albo wie co sie teraz z nim dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotowa Re: SZUKAM KOLEGI... 20.03.04, 04:31 wiesz moze w jaki sposob mozna sie z nim skontaktowac? jestem jego starym kolega z lat szkolnych,mieszkalem kiedys w miscicach pietro nad nimm. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: SZUKAM KOLEGI... 23.03.04, 03:18 Sprobuj skontaktowac sie z jego rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowa Re: SZUKAM KOLEGI... 24.03.04, 02:31 a ty go znasz? moze ty mi pomozesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: SZUKAM KOLEGI... 24.03.04, 21:39 Coz, ja go znam z widzenia. Ale niestety nie pomoge - jestem w Stanach...:( Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: SZUKAM KOLEGI... 26.03.04, 13:25 A ja w Warszawie- i tu taka tragedia że Janda odchodzi z Powszechnego....co Wy na to w Lidzbarku? Odpowiedz Link Zgłoś
termickiewicz Re: SZUKAM KOLEGI... 27.03.04, 23:18 Ja tez mieszkam w Warszawie, a to że Janda odchodzi z Powszechnego, myslę,że to moich ziomkow nie grzeje i nie ziebi.Moj ukochany Lidzbark ma wieksze problemy ,jest taki piekny , a tak zaniedbany.Nie daj Boze , zeby tylko Lepperiada sie nie ddbyła. Odpowiedz Link Zgłoś