Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 23:11 Milczenie jest złotem Mowa jest srebrem a Olsztyn jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 11.04.04, 23:13 Mowa jest srebrem a milczenie owiec - kiedyś tym powiedzonkiem wygrano wiele A ja ze swoim "bungie" plątam się od kilku lat. Nic to. Olsztyn jest piękny i o to w tym wszystkim chodzi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 23:13 Pięknie, jak zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 23:17 trzeba dać Olsztynowi trochę spokoju, miał niezłe jajeczka świateczne :) Mokrutkiego dungusa myslami jesteśmy z tymi co na jeziorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: 80.51.199.* 11.04.04, 23:30 Czasami z doskoku, ale Olsztyn jest piękny i są takie miejsca, na które nie można się zamienić. Pozdrawiam Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 23:34 tessa, pozdrawiam, świetny wpis zrobiłas dla Ed - podziwiam widziałam Cie wcześniej w Olsztynie Pięknym - też dzięki - pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 11.04.04, 23:46 Części 58 de facto nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 01:31 andulka7 napisała: > ... nie było Masz rację. Na ten temat pisał Adam Asnyk :)) Pozdrawiam i życzę udanego poniedziałku (z tym laniem oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 11:10 www.tomshon.green.net.pl/inne/php/flash/FroheOstern.swf Olsztyńskie wozy strażackie do boju na Olsztyn Piękny ;))))))))))) potrzebne jest porządne lanie ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 11:21 Pozdrawiam! Nie odzywam się częściej, bo mam świąteczne urwanie głowy...:) Ale pod zdaniem "Olsztyn jest piękny" się podpisuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 11:35 Wszystkim fortumowiczkom wylewam wlasnie na glowe, i nie tylko, wiadro zimnej zrodlanej wody. CHHHHHHHHHHLUST !!!!!!!!!!!! U mnie tradycje "lanego poniedzialku" moje panie poznaly rano, w trakcie slodkiego snu. Jak ja to lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 11:37 Bpkw, w realu byś mnie nie dogonił:P A mi się tuż po północy udało zlać beinga:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 12:10 inka28 napisała: > Bpkw, w realu byś mnie nie dogonił:P W realu, po spotkaniu ze mna, bylabys znakomitym modelem dla malarza tworzacego wiekopomny obraz " Zmokla...Inka". Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 13:36 Czy w Olsztynie w święta jest tak źle jak w Wawie? Te obowiązkowe posiedzenia rodzinne, wymuszone uśmiechy, czasem atmosfera jest tak napięta, że pęka niestety.. A może na szczęście.. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 13:39 andulka7 napisała: > Czy w Olsztynie w święta jest tak źle jak w Wawie? W Olsztynie, a przynajmniej u mnie, jest OK. Kazdy robi co mu sie podoba. Tylko obiad bedzie "regulaminowy". Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 13:42 U mnie było wczoraj regulaminowe śniadanie... Już wertuję oferty biur podróży, dokąd sie wynieść w Boże Narodzenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 14:31 Wyjazd do lasu do Rusi - tam są góry jak w Bieszczadach. Połażenie, zaqhaczenie o jezioro Kielarskie, przełom Łyny. Przyjazd do Olsztyna, zakupienie dwóch Dublinów i skonsumowanie, czekanie na obiad i wyjście do teściów (przez ulicę), wypicie kawy, zjedzenie ciasta, ale to tak jak co roku i na spokojnie - pełny luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 14:32 A co ma Ruś wspólnego z Olsztynem - setki rowerowiczów, grilujących, wędkarzy i spacerujących - jak w Olsztynie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 14:41 I gdyby jez.Kielarskie było głębsze, to byłaby to rewelacja, takie spływy Łyną od Rusi do Olsztyna - ech gdzie Rus, Lech i Czech Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 15:57 andulka7 napisała: > U mnie było wczoraj regulaminowe śniadanie... Już wertuję oferty biur podróży,dokąd sie wynieść w Boże Narodzenie :( Andula. Twoja polityka rodzinna jest wyjatkowo antyrodzinna. Podobnie jak polityka obecnego rzadu i wszystkich poprzednich... . Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 16:56 To nie jest MOJA polityka rozdzinna. To jest polityka MOJEJ rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 17:05 Andulko , jak spędzisz święta to zależy od Ciebie, zostaw polityke na boku. Ja oblałam wszystkie kwiaty i jestem zadowolona :) chluuuuuuuuuust słońce świci i w słońcu jest cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 17:07 Mam nadzieję, że najbliższe święta będą zależały ode mnie. Bo wyjadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 17:14 pewnie, jak tylko możesz to nie ma na co czekać, a teraz - carpe diem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 18:04 Gość portalu: rita napisał(a): > pewnie, jak tylko możesz to nie ma na co czekać, a teraz - carpe diem :) No wlasnie : carpe diem !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 20:34 piękny bo harmonijny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:07 Piękny bo....piękny:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 12.04.04, 22:21 A jeśli chodzi o harmonię, to już niedługo będę miał taką guzikową - ot i na harmoszce pozaiwaniam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:24 Gdzie będzie można usłyszeć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:32 właśnie - gdzie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:37 Rita, kiedy planujesz Olsztyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:40 giga - u mnie nic nie wiadomo, w domu mam więzienie i nic nie poradzę. giga - pilnuj Olsztyn by mi nie uciekł, nich czeka na mnie, kiedyś sie zjawię. Żeby tylko nie wyschło jezioro Krzywe ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:41 Ja Giga czekam na Ciebie ,pamiętaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:43 wiem, jak chcesz wiedzieć, szukałam Cię na plaży - wiesz o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:47 Wtedy nie wyszło, ale kto wie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:48 Wieczorna zmina wita goraco poranny Olsztyn i prosi o świąteczne relacje :) Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DA Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.04, 00:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 01:41 Jeżeli masz jakieś wątpliwości, to wejdź na stronę detritusa przedstawiające widoki Olsztyna z pocztówek i zdjęć. A że czasami już tego nie ma? Nie chce tego komentować. GW twierdzi, że 40% mieszkańców Olsztyna urodziło się w Olsztynie. Nie sprawdzałem w WUS i być może to jest prawda. chciałbym jednak zaznaczyć, że Olsztyn w poczatkach lat 50-tych liczył zaledwie ok. 20 tys. mieszkańców. Nie wiem, po jakim okresie staje się człowiek Olsztyniakiem czy Olsztynianinem. Jest to kwestia raczej osobistych walorów. Ze statystycznego punktu widzenia 40% z 20 tys. daje ok 8 tys. plus zalety demograficzne zawsze młodego miasta zwiekszające ten potencjał co najwyżej czterokrotnie. Dyspersja wyraźna nie tylko w ocenach statystycznych, ale także w gradacji tego, co tworzyło niezaprzeczalny klimat tego miasta. Ostatnie dyskusje na forum dały wyraźny asumpt zjawiskom socjologicznym towarzyszącym dla tej części mieszkańców, którzy za wszelką cenę chcą się uważać za Olsztyniaków prezentując sobą to, co rzeczywiście prezentują. Zarówno zbijanie żarówek czy serwowanie bardzo nie wydarzonych grafitti wypada w tym kontekście po prostu bardzo przykro. O piekno Olsztyna musimy po prostu zadbać sami nie niszcząc wysiłków innych. Są osiedla piękne i przyjazne i są osiedla... No właśnie!!! Układ przestrzenny Olsztyna zafundoweał nam zbyt wiele, by można to było - delikatnie mówiąc - do tego stopnia ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 13.04.04, 07:30 Witam z rana. Obowiazki swiateczno- rodzinne za nami. Zgadzam sie z Andulka w calej rozciaglosci. Gimnastyka krzeslo, stol, talerz, usta tez mi nie odpowiada. Ale juz po swietach... i jest normalnie. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.60 13.04.04, 07:49 Witam, szczęście umiarkowane, obżarstwo umiarkowane Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Olsztyn jest piękny cz.60 13.04.04, 09:07 Witam pieknie Piekny Olsztyn trzynastego, ale szczesliwego (mam nadzieje) :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.60 13.04.04, 09:52 Witam po świętach. Kolejny dzień pięknej pogody w Olsztynie. I to się dobrze składa,bo po takim łakomstwie można trochę spalić tłuszczyku;-) Na drzewach mało liści(daję wiośnie tydzień czasu na uporanie się z tym),trawa zielona,pełno różnych robaczków i innych motylków. W okolicach Olsztyna jest już wiele bocianów,pojawiły się czaple i skowronki. W sobotę okukała mnie kukułka.Na szczęście w kieszeni miałem pewną walutę i jeśli wierzyć przesądom nie powinno być źle z kaską przez najbliższy rok-czego wszystkim Wam życzę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz.60 13.04.04, 12:49 To był kukułek :) Kuka tylko samiec od kwietnia do lipca :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 13.04.04, 13:26 Czyli pan Kukul ma cos do powiedzenia tylko przez cztery miesiace w roku! ...to i tak duzo!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.60 13.04.04, 14:44 na sobote zapowiadaja +20 stopni-wreszcie ciepło w naszym Olsztynie będzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:14 najwyższa pora, bo ta wiosna tego roku jest skąpa dalej trzeba pić piwo z sokiem malinowym na rozgrzewkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 13.04.04, 21:34 Jeszcze kobiety rozgrzewają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:49 jak długo mają te kobiety grzać ? do lata ? nie wiem czy mężczyżni wytrzymają, kiedy damy będa ciagle chodzić w zimowych kubraczkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 14.04.04, 20:20 Chłopy nie wytrzymają jak Olsztyn rozbłyśnie dziewczętami z odsłoniętymi nogami :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 14.04.04, 21:25 Dalszy wątek o Pięknych Kobietach w Pięknym Olsztynie, ale to dla tych co nie ruszają się z Olsztyna, bo zapewne gdzie indziej też są piękne kobiety. Czy te oczy mogą kłamać chiba nie, lalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:26 w wiosnę prosze natawić dobrze ostrość kamery, może i chłopcy pokażą torsy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:28 dobrze, że się dzień wydłuża, będę za dnia oglądać Olsztyn i pieknisie wieczorem, może ktoś sie wreszcie pojawi ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 14.04.04, 22:12 Obrośnięte torsy, falbianiaste koszule, złote łańcuchy i złote zęby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 23:06 mogą być i złote laski :))))))) Nie wiedziałam, że dwa Olsztyny też mogą być piekne :) Witam z uśmiechem poranną zmianę Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 15.04.04, 07:18 Witamy, witamy... do Olsztyna, na rowery zapraszamy. No i meczy szal nas czeka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 15.04.04, 11:23 Ja tam czekam na chłopaków w krótkich spodenkach... Mmmmmmmm;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 15.04.04, 11:52 Hmmm, z tym chłopcami w krótkich spodenkach to bywa różnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 15.04.04, 13:19 moga byc ogrodniczki? :-p :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz.60 15.04.04, 18:14 Witajcie. Mamy kolejny dzień fantastycznej pogody w Olsztynie. Niestety nie mam za wiele czasu i aż żal takiej cudnej aury. To trochę jak lizanie lodów przez szybkę.Szkoda. Krótkie portki.Tak,już nie długo,coraz bliżej.Na mnie w tym względzie można liczyć,ale i tak najważniejsze(i najpiękniejsze)są w tym względzie panie:-))) Ech... Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 15.04.04, 21:09 Chłopaki w krótkich spodenkach wyglądają szczególnie świetnie po 75 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:16 ja dzisiaj widziłam, niestety tylko mlodzież, chociaż rowerzyści też już świecą gołymi kolankami :) dzisiaj fajniutko było ze sloneczkiem - piweczko szło :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 16.04.04, 22:09 chociaż i lata 70 i 80 były nie złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:11 ale lata 60 to też doskonałe szczególnie dla Olsztyna :) pod sklepem nie pija ,pakują do plecaków i nad jeziora lub w krzaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 16.04.04, 22:11 A teraz mamy srebro w siatkówce i to jest też piekne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 16.04.04, 22:22 A wogóle to jutro od 9.30 jestem w lesie i oddycham świeżym powietrzem - dodam, że jest to Las Miejski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:37 czy to las brzozowy ??????? jaki to las, las miejski ????? znasz sie na drzewach ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:23 Czyli Olsztyn ma srebro , to jest piękne ! Zloto nie mogło być , bo jeszcze Olsztynowi przewróciło by sie w głowie. A ile dostaną wypłaty ??? Co jutro robisz osolemijo ????????????? ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:36 6500 - jest Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Olsztyn jest piękny cz.60 16.04.04, 23:07 Złoto piękniejsze jest od srebra, tak twierdzi Hamar...nie ma jednak nic piękniejszego nad Olsztyn:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 16.04.04, 23:08 Jutro uczestniczę w zawodach (mam nadzieję, że z dobrym skutkiem), potem robię zakupy z Siwą, potem...? - może jakieś piwko i lotki. Odpowiedz Link Zgłoś
narozny Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 09:03 oso1 napisał: > Chłopaki w krótkich spodenkach wyglądają szczególnie świetnie po 75 > ;) Jasne i najlepiej jak mają sandały i skarpetki w komplecie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 11:33 Ja jeszcze w Olsztynie. Popsul mi sie samochodzik i to podwojnie:(( Tylu ludzi mnie atakuje wiec moze to ich sprawka:))) Wczoraj bylo male spotkanie w eNce z okazji meczyku. Zbyszek zaprasza wszystkich chetnych na wszelkiego rodzaju rowery, siatkowke, kajaczki itp. Zglasza sie ktos? PS. Mam nadzieje, ze ta czesc Pieknego Olsztyna jest oficjalna. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 18:31 Oso robil zakupy... widzialem! Srebro to srebro, wazne ze dobrze grali i wysoko doszli sprawiajac kibicom wiele radosci. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 19:39 słyszałam , że inprezy się udały zbyszku - a jaka pogodę macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 20:09 W Olsztynie,pięknie,wiosennie,cieplutko i kwitnąco. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 21:31 Ni kuda nie pływut karabli Ni lieciat samalioty - bo u nas jest pięknie w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:37 różnimy się bardzo w pogodzie, u mnie pochmurno ale wesoło, ale widzę , ze Olsztyn bawi sie pięknie jak przystało na Olsztyn Piękny. Więc jak wyszło ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 21:47 Ritko-Ribko - mówię Ci jest świetnie nic dodać, nic ująć - brakuje mi jednego - TOWARZYSTWA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 21:55 Gruby pracuje (lat 50 i mój najlepszy fumfel), nie widzieli się już prawie 4 tygodnie. Tragedyja. Zaś z młodymi? Hę My na naukę młodzież do stolicy dajem I nie przeczym, że nasi synowie i wnuki Mają od starych więcej książkowej nauki; Ale co dzień postrzegam, jak młódź cierpi na tem, Że nie ma szkół uczących żyć z ludźmi i światem. Niestety Dla nich brakuje... -(podniety?) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 21:57 nie baba do baby nie chłop do chłopa - pomimo normalne - to dla mnie głupota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:01 oso - potrzebujesz alkomat ;))))))))))))))))) co Cię tam energetyzuje ?????????? Red Bull ? więcej słońca i lasu dla oso !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:07 Kiedy mi opiszecie Olsztyn nocą - też musi być piękny Wisła Mistrzem w piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:08 zastanawiam się nad skierowaniem Wisły bardziej na Olsztynm by Łyna miała kolezankę :) Gdyby Wisła płyneła przez Olsztyn buteleczkę bym posłała z nurtem wody :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 22:12 Bez alkomatu - mówiąc o podnietach należy teraz wysławiać się bardzo wyraźnie, zaś mówiąc o zinteresowaniach heteroseksulnych, nie można pomijać żadnej bo to będzie dyskryminacja. Kurde - przechlapane, a człowiek żył normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 22:27 Zaś jeśli chodzi o Olsztyn - to rewelacja!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:33 oso - nastaw sobie stronki odpowiednie i po sprawie ;)))))))))) Wiem , że dzisiaj dużo Olsztyniaków spacerowało po lesie, częsc ich padła po powrocie prosto do łóżka,a Ciebie nosi ;))))))))))))) poranna zmiana już śpi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:39 nie odebrałam - wyskakuje błąd w poczcie, najwidoczniej zkleszył sie gdzieś gołabek :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 22:47 To po cholerę piszę wszystko co się łączy z muzyczką, która wysłałem. Wejdź w trybie on line na serwer i ściągnij z serwera a nie z poczty. Ritka, Ritka, Ritka!!!! Póbuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:52 dziś Ci brak cierpliwości , doszla i siedzi spokojnie na poczcie , a teraz sobie gra Ale moze Ci Wolny wieczór Czerwonych Gitar spodoba, by uspokoić atmosferę :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 22:57 Misiaku - Czerwonych Gitar, Trubadurów, i parędziesiąt innych mam w swojej kolekcji, a kawałeczki, które wynajduję to nie są perełeczki, to są brylanciki w postaci pierza w naszej poduszeczce - i oto chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:00 ale ta perełka Strelki to za bardzo pop - art - ja inne perełki preferuję, mam takie na pirackiej płytce i w żaden sposób nie wiem co to jest, ale jkarmię się nimi jak Puchatek miodem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 23:03 Czyli miodzio i Puchatek - to ....to więc co to... Ale..." daj mnie, daj mnie.. nie ku da pływut karabli..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:07 strzelasz seteczkę, aż sie boję co dalej wymyślisz ????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 23:09 no i wymyśliłem i... strzelaj Misiaku - ja naprowadzający Ty strzelający Powodzenia!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.60 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:12 Zdrowie Olsztyna błyskawicznego :) kolejny Olsztyn sie zbliża tylko, żebyśmy sie wszyscy odnależli :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz.60 17.04.04, 23:15 Ty to masz Ritka szczęście ;) Następna seta Twoja OTWIERAJ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś