Gość: mieszkaniec IP: *.olsztyn.mm.pl 01.12.10, 07:10 Wszyscy przeciw Cześkowi? Niby autorytety, moraliści, kabareciarze. Nie dam się wam ogłupić. Nie zagłosuje na Grzymowicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszek07 Re: huzia na Cześka 01.12.10, 08:06 na szczęście mamy wolność wyboru, i tylko my decydujemy na kogo nasz głos oddamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannasa Re: huzia na Cześka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 11:31 Jeżeli CJM wygra to będzie się tak starał jak nikt, pracując 25 godzin na dobę będzie walczył o odzyskanie szacunku olsztyniaków i swój honor. Wszyscy będą mu patrzeć na ręce a on nie dostanie od losu juz takiej drugiej szansy aby wrócić do ludzi. Jeżeli nie wygra odejdzie i zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: huzia na Cześka 01.12.10, 11:55 Swoją drogą jest sprawdzony jak nikt... Grzymowicz w porównaniu jest mgłą w której nie wiadomo co i kto się kryje. ...dobrze że w niedzielę już wybory, skończy się ta przedwyborcza przepychanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovan Re: huzia na Cześka IP: *.cdma.centertel.pl 02.12.10, 14:46 jaką mgłą?.... ja pitole... człowieku nie chodzi o to, ze Grzym jest, jak to ująłeś, mgłą czy chmurą... chodzi o to, że CJM jest skompromitowany - nie czujesz tego? wolę Grzyma mgłę albo Grzyma spokój niż CJM obciach i naduzywanie władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: huzia na Cześka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.12.10, 19:37 Tylko z tej mgły korzystać będzie układzik, a wiadomo pod latarnią najciemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: huzia na Cześka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 14:37 kabareciarz autirytetem moralnym prowincji, żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupi inaczej Re: huzia na Cześka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 15:05 Palanty niech głosują na palanta. Inteligentni inaczej niech głosują na inteligentnego inaczej. Etyczni inaczej niech głosują na etycznego inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: huzia na Cześka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.12.10, 14:45 Ja też nie zagłosuje na Grzymowicza chociaż by się zes..., żeby znowu się do rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: huzia na Cześka IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 15:03 Demokracja jest prawem wyboru, niektórzy chcą dalej być waleni w tyłek, głosują więc na M. W końcu zrozumiałe, przyjemność jest przyjemnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: huzia na Cześka IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 17:13 ciekawa ta olsztyńska społecznośc. Kabareciarz im wykład z polityki robi czyli jak powinni głosować. A te głupole swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: huzia na Cześka IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 17:19 Lepsze wykłady cenzora, niż kabareciarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obciach Re: huzia na Cześka IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 19:22 Nie sądzę, żeby to kogoś odstraszyło. Mój znajomy, który do dziś mówił, że nie pójdzie na wybory, bo nie ma na kogo głosować, postanowił iść i zakreślić Cześka, na pohybel Bałtroczykom i innym pseudomoralistom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: huzia na Cześka IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 19:41 No właśnie, moraliści się znaleźli. Będą nam wmawiać, że w pracy, z podwładnymi, to nie wypada. A gdzie mam to robić jak nie w pracy? W domu żona by przegoniła. A że z podwładnymi? A kogo ja tu znajdę innego, jak tu ja jestem szefem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ow Re: huzia na Cześka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.12.10, 19:43 Owad w burdelu: newsbar.pl/565/owad-w-burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: huzia na Cześka IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 20:56 Gwałt czy nie gwałt? Oddała mu się czy ją zgwałcił? Był ubekiem czy nie był? Czerwony kacyk czy świeżo nawrócony katolik? Był dobrym prezydentem czy demagogicznym samochwałą? Ważne? Nie wiem. Ale jedno jest ważne: JEŚLI WYBIERZEMY MAŁKOWSKIEGO TO CAŁA POLSKA OKRZYKNIE O L S Z T Y N M I A S T E M G Ł U P C Ó W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: huzia na Cześka IP: *.com 03.12.10, 23:56 w744.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2R3ZZuQVfPf Odpowiedz Link Zgłoś