Gość: zaba IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.01.11, 21:48 politykier.pl/kat,1025797,wid,13013603,wiadomosc.html?ticaid=6b90e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henryk Re: "IPN zdobyty!" IP: 109.243.2.* 09.01.11, 09:19 apeluję do warota o przyspieszenie lustracji, zanim mu zamkną archiwa Odpowiedz Link Zgłoś
competent Kiedy ten kram z donosami zostanie zamkniety? 09.01.11, 09:33 Juz czas zamknac ten zalosny kram z donosami i zaprzestac handlu na temat:kto kogo,kiedy,za co i w jakim celu?Kogo to interesuje teraz,w 22 lata po komunie?Koszt utrzymania tego panopticum lustratorow i setek "historykow" typu Cenckiewicz i spolka/nasikal do kropielnicy,nieslubne dziecko/ to jeden miliard zlotych rocznie.Oddac te kilometry archiwow SB i UB do Archiwum Panstwowego i zajac sie czyms bardziej konstruktywnym.W zadnym bowiem z bylych demolodow nie funkcjonuje juz od kilku a nawet kilkunastu lat "sad ostateczny",wydajacy wyroki na ludzi,z ktorych polowa juz jest dwa metry pod ziemia,a wiekszosc stoi nad grobem.Dosyc tego rozliczania za moje pieniadze.Rozliczajcie za swoje,prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
o0gurek Re: Kiedy ten kram z donosami zostanie zamkniety? 09.01.11, 10:38 competent napisał: > Juz czas zamknac ten zalosny kram z donosami i zaprzestac handlu na temat:kto k > ogo,kiedy,za co i w jakim celu?Kogo to interesuje teraz,w 22 lata po komunie?Ko > szt utrzymania tego panopticum lustratorow i setek "historykow" typu Cenckiewic > z i spolka/nasikal do kropielnicy,nieslubne dziecko/ to jeden miliard zlotych r > ocznie.Oddac te kilometry archiwow SB i UB do Archiwum Panstwowego i zajac sie > czyms bardziej konstruktywnym.W zadnym bowiem z bylych demolodow nie funkcjonuj > e juz od kilku a nawet kilkunastu lat "sad ostateczny",wydajacy wyroki na ludzi > ,z ktorych polowa juz jest dwa metry pod ziemia,a wiekszosc stoi nad grobem.Dos > yc tego rozliczania za moje pieniadze.Rozliczajcie za swoje,prywatne. To nie tylko Twoje pieniądze. Rozliczają również za moje. Więc łaskawie używaj trybu odrobinę mniej rozkazującego. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek udzielał Ci jakiegokolwiek pełnomocnictwa do wypowiadania się w moim, podatnika imieniu. Dziękuję bardzo. Odpowiadając na Twoje pytanie - mnie to interesuje. Zapewne kilka innych osób zainteresowanych historią najnowszą Polski również się znajdzie. Tak sądzę. A jeśli chodzi o likwidacje niepotrzebnych podmiotów i pomiotów, to proponuję zacząć krzyk od różnego rodzaju agencji celowych, funduszy i wszystkich dziwnych organów tworzących dzisiaj z naszego kraju państwo policyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Kiedy ten kram z donosami zostanie zamkniety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 11:21 "A jeśli chodzi o likwidacje niepotrzebnych podmiotów i pomiotów, to proponuję zacząć krzyk od różnego rodzaju agencji celowych, funduszy i wszystkich dziwnych organów tworzących dzisiaj z naszego kraju państwo policyjne. " Pełna zgoda - na początek wszelkiej maści maści dotacje na państwo watykańskie ... Odpowiedz Link Zgłoś
o0gurek Re: Kiedy ten kram z donosami zostanie zamkniety? 09.01.11, 12:23 > Pełna zgoda - na początek wszelkiej maści maści dotacje na państwo watykański > e ... Nie, na początek ARiMRy, ANRy, PARPy, PFRONy, ITD i setki podobnych kwiatków będących nieustającym źródłem lewej kasy i posadek dla krewnych i znajomych królika. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kiedy ten kram z donosami zostanie zamkniety? 09.01.11, 10:46 Mój drogi polskość oraz Polska kosztują!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: "IPN zdobyty!" IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.01.11, 19:31 Prawda i tak wyjdzie na jaw! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Przypominam fakty. 09.01.11, 12:16 Ten niby "zdobyty i niszczony" IPN wyciągnął na wierzch na przykład: tvp.info/informacje/polska/szesciu-pracownikow-msz-czeka-lustracja/3594824 przy obecnej ekipie rządowej. Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Przypominam fakty. 09.01.11, 12:31 No to mają chłopcy zajęcie jeszcze na wiele lat.Zlustrować 38 milionów ludzi...do końca świata się nie wyrobią.Rzeczywiście dziki kraj dzikich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
competent Skadinad wiadomo mi,ze IPN juz plynie... 09.01.11, 12:54 Jest juz wola rozpedzenia tej ekipy na cztery wiatry.Bedzie to robione powoli,ale systematycznie.Decyzja juz zapadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: "IPN zdobyty!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 19:33 kurzawski.salon24.pl/195090,maleszka-nowym-szefem-ipn a ja się nie zdziwię się Odpowiedz Link Zgłoś