10.01.11, 10:40
wiadomosci.onet.pl/kraj/powazne-klopoty-sld,1,4100459,wiadomosc.html
jak widać Bozia nierychliwa ale sprawiedliwa

taki los czeka wszystkich bolszewików , kecawo - ciebie to też nie ominie, bedziesz żebrał pod cmentarzem
Obserwuj wątek
    • Gość: jhg Eppur si muove! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.11, 11:16
      Podzielam Twoją, zapewne wątpliwą satysfakcję, że przyszła kryska na Matyska... Zwróć jednak uwagę na lodziarską prawidłowość – a jednak się kręci i zanim bogaty zgłodnieje, to biedny zdechnie... Szewc Dratewka mówił, że nie ma nic gorszego, jak zdychający smok – obrzydzenie bierze. Szczególnie gdy się prześledzi drogę od spotkania w stołówce KC PZPR do wyobrażalnej agonii. To jest przykład jak wszystko można spieprzyć. Z drugiej strony, co zostanie? Jak przed wojną, radykalna, kosmopolityczna lewica? Kto zorganizuje lewicę młodych i ideowych ludzi? To niezwykle kosztowne, jak widzisz na przykładzie Palikota. Nie mam natomiast wątpliwości, że nasz rodzący się kanibalny kapitalizm (KK) wymaga hamulca w postaci lewicy. Musi być realna siła która przeciwstawi się ciągłemu straszeniu nas Białorusią, Kubą, czy Koreą Pólnocną.
      P.S. Galileusz przewraca się w trumnie widząc, że jedyne, co się u nas dobrze, jeszcze nie tak dawno kręciło, to lody.
    • kecawa Re: nareszcie 10.01.11, 14:24
      cieszyć się z czyjegoś nieszczęsna to w twoim dżentelmenie stylu

wyłącz telewizor a włącz myślenie
    • Gość: jhg Re: nareszcie IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.11, 16:09
      Yadol, Przyjacielu! Przestanę do Ciebie pisywać, jeśli będziesz mnie skazywał na takie towarzystwo, jak o godz. 14.24. Wprawdzie wyznaję zasadę, że ważne, co mówi, a nie ważne, kto mówi, ale są granice...
      Zatem pożartujmy sobie – mądrzej nie będzie, ale może chociaż śmieszniej.
      • yadol Re: nareszcie 10.01.11, 17:17
        widzisz Drogi Przyjacielu to nie zależy ode mnie, jest z tym menelem jak z astmą, albo rzeżączką przed pierwszą wojną światową, taki wierny
        • kaczoryjski Re: nareszcie 11.01.11, 11:23
          Sorry Panowie, porównanie tego menela competentnego kecawy do rzeżączki jest nadużyciem.
          On nie zasłużył sobie na takie porównanie, to dla niego zbyt duży zaszczyt.

Mądrze może nie jest , ale robi się wesoło.
          • Gość: realista Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 13:53
            jest kryzys, jest kłopot. Tylko że dotyczy wszystkich, a nie tylko wybranych .
            Ogólnie bardziej mnie obchodzi skok na OFE niż partyjne rozgrywki.
            I co WY na to, o gromowładni?
            • gangaseiro Pogloski o smierci lewicy sa mocno przesadzone 11.01.11, 14:24
              Fakt,ze maja klopoty ze sprzedaza siedziby na Rozbrat jeszcze niczego nie mowia.Zamiast 44 mln zl dostana 35 i sprzedadza.Maja jeszcze kilka innych nieruchomosci,ktore sa na czarna godzine.Maja staly elektorat w granicach 10-15 procent glosujacych.Do Sejmu za rok wejda tak czy inaczej.
    • akant_ol Re: nareszcie 12.01.11, 15:31
      Jedna z metod wykańczania konkurencji.
      • Gość: m. zgłaszam jadola do zabanowania na stałe IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 16:06
        to jest forum GW i nie pozwole by było ciagle plugawione przez grupkę szczyli
    • kaczoryjski Re: nareszcie 12.01.11, 16:18
      Co tam tak w szambie zabulgotało?
      Ty śmiesz coś pisać o plugawieniu tego forum ?

Jesteś tu największym psycholem kecawo jebana , piszesz z pod tylu nicków, teraz znowu zaczynasz z adsl !!!

Yadol ma na twoim punkcie lekkie zakrzywienie, to prawda ...
      Nie jest jednak jedyny , ja też uważam , że jesteś tu największym ścierwem.
      Daj żyć ludziom normalnie, pisać swobodnie na forum, nie zarażaj swoją głupotą i nienawiścią.

Jak to wielu na tym forum zakończę ten mój post bardzo popularnym tu zdaniem:

KECAWA WYPIERDALAJ ŚMIECIU Z TEGO FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!
      • yadol Re: nareszcie 12.01.11, 16:29
        razi mnie ostatnio bardzo taki język :)

ale muszę się po raz kolejny podpisać pod ostatnim postem kaczoryjskiego
        • Gość: KK Re: nareszcie policja przesluchuje IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 16:35
          ten twórczy wklad do dyskusji kaczoryjski juz poleciał do prokuratury, zobacze jak wygrzeczniejesz na przesłuchaniach nie mówiac o tym co powiesz sędziemu ?
          • rydzyk.doktor kecaw menelu 12.01.11, 16:45
            Kecawo luju smutny jak o mnie zapomnisz menelu to znaczy , że denaturat ci na oczy i umysł już szkodzi.

Ja też chcę spojrzeć ci głęboko w oczy .

• Gość: joi Re: kecaw menelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:59
              pamiętaj jeszcze o mnie menelu kecawo, chociaż mam wątpliwości czy uda ci się platfusie bolszewicki wszystkich na tym forum zapuszkować, twoim komunistycznym przodkom to też się nie udało a mieli łatwiej

i na koniec tradycyjne:

kecaw wypie...j ośli synu z tego forum !!!!!!
              • Gość: kort. Re: jabol i wataha IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 17:52
                koniecznie choczecie by wam ktos głeboko w oczy popatrzył to sie doczekacie, niebawem czuby
    • Gość: mp Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 08:52

A. Kwaśniewski- G. Napieralski powinien sie otworzyć.avi
      www.youtube.com/watch?v=WG0mKkyltY4
      • Gość: hihi Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 14:11
        Co sie tlumaczy: powinien dopuscic do szemranego towarzystwa ludzi z innych sitw zeby i one mial swoj udzial w lupach a jak nie dopusci to sie jego szemrane towarzystwo rozgoni.
        Lewicowa logika jest prosta jak logika mafii.

• Gość: joi Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 14:53
          oj, nie jest tak wesoło
          tusk pacyfikuje środowisko ciemnych zwolenników kaczora poturbowanego
          kroi się tuskostan
        • Gość: joi Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 16:28
          oj, nie jest tak wesoło
          tusk pacyfikuje środowisko ciemnych zwolenników kaczora poturbowanego
          kroi się tuskostan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka