yadol 10.01.11, 10:40 wiadomosci.onet.pl/kraj/powazne-klopoty-sld,1,4100459,wiadomosc.html jak widać Bozia nierychliwa ale sprawiedliwa taki los czeka wszystkich bolszewików , kecawo - ciebie to też nie ominie, bedziesz żebrał pod cmentarzem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jhg Eppur si muove! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.11, 11:16 Podzielam Twoją, zapewne wątpliwą satysfakcję, że przyszła kryska na Matyska... Zwróć jednak uwagę na lodziarską prawidłowość – a jednak się kręci i zanim bogaty zgłodnieje, to biedny zdechnie... Szewc Dratewka mówił, że nie ma nic gorszego, jak zdychający smok – obrzydzenie bierze. Szczególnie gdy się prześledzi drogę od spotkania w stołówce KC PZPR do wyobrażalnej agonii. To jest przykład jak wszystko można spieprzyć. Z drugiej strony, co zostanie? Jak przed wojną, radykalna, kosmopolityczna lewica? Kto zorganizuje lewicę młodych i ideowych ludzi? To niezwykle kosztowne, jak widzisz na przykładzie Palikota. Nie mam natomiast wątpliwości, że nasz rodzący się kanibalny kapitalizm (KK) wymaga hamulca w postaci lewicy. Musi być realna siła która przeciwstawi się ciągłemu straszeniu nas Białorusią, Kubą, czy Koreą Pólnocną. P.S. Galileusz przewraca się w trumnie widząc, że jedyne, co się u nas dobrze, jeszcze nie tak dawno kręciło, to lody. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: nareszcie 10.01.11, 14:24 cieszyć się z czyjegoś nieszczęsna to w twoim dżentelmenie stylu wyłącz telewizor a włącz myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Re: nareszcie IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.11, 16:09 Yadol, Przyjacielu! Przestanę do Ciebie pisywać, jeśli będziesz mnie skazywał na takie towarzystwo, jak o godz. 14.24. Wprawdzie wyznaję zasadę, że ważne, co mówi, a nie ważne, kto mówi, ale są granice... Zatem pożartujmy sobie – mądrzej nie będzie, ale może chociaż śmieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: nareszcie 10.01.11, 17:17 widzisz Drogi Przyjacielu to nie zależy ode mnie, jest z tym menelem jak z astmą, albo rzeżączką przed pierwszą wojną światową, taki wierny Odpowiedz Link Zgłoś
kaczoryjski Re: nareszcie 11.01.11, 11:23 Sorry Panowie, porównanie tego menela competentnego kecawy do rzeżączki jest nadużyciem. On nie zasłużył sobie na takie porównanie, to dla niego zbyt duży zaszczyt. Mądrze może nie jest , ale robi się wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 13:53 jest kryzys, jest kłopot. Tylko że dotyczy wszystkich, a nie tylko wybranych . Ogólnie bardziej mnie obchodzi skok na OFE niż partyjne rozgrywki. I co WY na to, o gromowładni? Odpowiedz Link Zgłoś
gangaseiro Pogloski o smierci lewicy sa mocno przesadzone 11.01.11, 14:24 Fakt,ze maja klopoty ze sprzedaza siedziby na Rozbrat jeszcze niczego nie mowia.Zamiast 44 mln zl dostana 35 i sprzedadza.Maja jeszcze kilka innych nieruchomosci,ktore sa na czarna godzine.Maja staly elektorat w granicach 10-15 procent glosujacych.Do Sejmu za rok wejda tak czy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. zgłaszam jadola do zabanowania na stałe IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 16:06 to jest forum GW i nie pozwole by było ciagle plugawione przez grupkę szczyli Odpowiedz Link Zgłoś
kaczoryjski Re: nareszcie 12.01.11, 16:18 Co tam tak w szambie zabulgotało? Ty śmiesz coś pisać o plugawieniu tego forum ? Jesteś tu największym psycholem kecawo jebana , piszesz z pod tylu nicków, teraz znowu zaczynasz z adsl !!! Yadol ma na twoim punkcie lekkie zakrzywienie, to prawda ... Nie jest jednak jedyny , ja też uważam , że jesteś tu największym ścierwem. Daj żyć ludziom normalnie, pisać swobodnie na forum, nie zarażaj swoją głupotą i nienawiścią. Jak to wielu na tym forum zakończę ten mój post bardzo popularnym tu zdaniem: KECAWA WYPIERDALAJ ŚMIECIU Z TEGO FORUM !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: nareszcie 12.01.11, 16:29 razi mnie ostatnio bardzo taki język :) ale muszę się po raz kolejny podpisać pod ostatnim postem kaczoryjskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: nareszcie policja przesluchuje IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 16:35 ten twórczy wklad do dyskusji kaczoryjski juz poleciał do prokuratury, zobacze jak wygrzeczniejesz na przesłuchaniach nie mówiac o tym co powiesz sędziemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.doktor kecaw menelu 12.01.11, 16:45 Kecawo luju smutny jak o mnie zapomnisz menelu to znaczy , że denaturat ci na oczy i umysł już szkodzi. Ja też chcę spojrzeć ci głęboko w oczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: kecaw menelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:59 pamiętaj jeszcze o mnie menelu kecawo, chociaż mam wątpliwości czy uda ci się platfusie bolszewicki wszystkich na tym forum zapuszkować, twoim komunistycznym przodkom to też się nie udało a mieli łatwiej i na koniec tradycyjne: kecaw wypie...j ośli synu z tego forum !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kort. Re: jabol i wataha IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 17:52 koniecznie choczecie by wam ktos głeboko w oczy popatrzył to sie doczekacie, niebawem czuby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 08:52 A. Kwaśniewski- G. Napieralski powinien sie otworzyć.avi www.youtube.com/watch?v=WG0mKkyltY4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 14:11 Co sie tlumaczy: powinien dopuscic do szemranego towarzystwa ludzi z innych sitw zeby i one mial swoj udzial w lupach a jak nie dopusci to sie jego szemrane towarzystwo rozgoni. Lewicowa logika jest prosta jak logika mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 14:53 oj, nie jest tak wesoło tusk pacyfikuje środowisko ciemnych zwolenników kaczora poturbowanego kroi się tuskostan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 16:28 oj, nie jest tak wesoło tusk pacyfikuje środowisko ciemnych zwolenników kaczora poturbowanego kroi się tuskostan Odpowiedz Link Zgłoś