Dodaj do ulubionych

Sojusz LPR i PiS na referendum

25.04.04, 20:21
Popieram stanowisko Marka Żylińskiego w 100%. Małkowskiego powołali
olsztyńscy wyborcy. I niech oni podejmą decyzję w następnych wyborach o
odwołaniu lub dalszej kadencji Małkowskiego.
Rozśmieszyla mnie postawa PiS-u. Wsparcie Giertycha w jego walce o sklep
tesciowej to prawdziwa groteska. Nawet Samoobrona, mimo że lubi polityczne
hucpy, zachowała więcej rozsądku.
Obserwuj wątek
    • Gość: scooby doo Re: Sojusz LPR i PiS na referendum IP: 80.51.195.* 25.04.04, 22:22
      LPR zawsze miał złe notowania i źle myślał.Taka już ich rola.Tak jak powiedział
      M.Żyliński o tym czy Małkowski ma być zadecydują wyborcy.To jednak oni podpiszą
      ewentualne listy.Jedno jest wazne robić polityczną HUCPĘ przed wyborami do
      parlamentu UE to jest GRZECH.LPR powinien się wstydzić.Głosowałem na nich i po
      tym
      wystąoieniu Giertycha mam ich DOŚĆ.To są oszołomy itp.Niech tylko przyjdą
      do mnie do domu po podpis to pożyczę psa od sąsiada i ich poszczuję.Pamiętajcie
      ul.Dworcowa 51 jest budynkiem dla LPR zamkniętym.
      • venus99 Re: Sojusz LPR i PiS na referendum 26.04.04, 10:35
        tak między nami mówiąc głosowanie na Lige Pozbawionych Rozumu to przede
        wszystkim WSTYD.
        WSTYDŹ SIE!
        • Gość: op Re: Sojusz LPR i PiS na referendum IP: *.jonkowo.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 20:28
          Zgadzam się w pełni.Jeszcze większym wstydem jest głosowanie na
          Samoobronę.Dzisiaj widziałem dwie starsze panie zaangażowane w zbieranie
          podpisów na Dąbrowszczaków-,żenadia babłajewa,.
    • Gość: js Re: Sojusz LPR i PiS na referendum IP: 80.51.195.* 25.04.04, 23:34
      Trudno żeby Żyliński inaczej mówił skoro urządza wspólnie z proboszczem z
      Redykajn majówkę z udziałem Małkowskiego!
      • Gość: samsob Re: Sojusz LPR i PiS na referendum IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 16:08
        Gość portalu: js napisał(a):

> Trudno żeby Żyliński inaczej mówił skoro urządza wspólnie z proboszczem z
        > Redykajn majówkę z udziałem Małkowskiego!<
        >
        Zważywszy na wiek i stan zdrowia, taki sojusz ma swoje uzasadnienie.:)))
        pzdr.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Sojusz LPR i PiS na referendum 28.04.04, 14:13
      obalić tego proniemieckiego szpicla! heimat nur fur Ohma..ojczyzna tylko dla
      babci? odpwiadam tak! tylko dla niemieckiej babci i wylącznie we wspomnieniach!
      • bpkw Re: Sojusz LPR i PiS na referendum 28.04.04, 16:49
        oszolom.z.radia.maryja napisał:

> obalić tego proniemieckiego szpicla! heimat nur fur Ohma..ojczyzna tylko dla
        > babci? odpwiadam tak! tylko dla niemieckiej babci i wylącznie we
        wspomnieniach!

Oszołom znowu miał atak !!!!!!!!
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Sojusz LPR i PiS na referendum 28.04.04, 17:30
          ja nie choruję na padaczkę
          • bpkw Re: Sojusz LPR i PiS na referendum 28.04.04, 21:21
            oszolom.z.radia.maryja napisał:

> ja nie choruję na padaczkę

Przecież ja nie pisałem, że to atak padaczki...
    • francuz_el Re: Sojusz LPR i PiS na referendum 28.04.04, 22:38
      Ehhhh... Ci olsztynscy PiS-owcy nie potrafia robic nic jak nalezy. Z kim jak z
      kim, ale z LPR-em i Samoobrona to sojuszy sie nie powinno zawiazywac. Tym
      bardziej, ze uczynil to taki doswiadczony polityk jak Szmit. Bedzie sie musial
      za to odpowiedziec w Elblagu u prezesa, oj bedzie :P
      • bpkw Re: Sojusz LPR i PiS na referendum 28.04.04, 22:43
        A w czym Ty widzisz to "doświadczenie" polityczne Szmita ?. Przecież Pan Jurek
        nic konkretnego nie zdziałał. Jedyne co mu "wychodzi" to budowa pomników i
        sławetne "zaślubin" z Zalewem Wiślanym.
        • Gość: samsob Re: Sojusz LPR i PiS na referendum IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 06:41
          Każda budowa, to przejaw pozytywnej aktywności zawodowej i w zasadniczy sposób
          różni się od bezmyślnego burzenia, w myśl zasady: "po nas choćby potop".
          pzdr.
          • bpkw Re: Sojusz LPR i PiS na referendum 29.04.04, 19:01
            Gość portalu: samsob napisał(a):

Każda budowa, to przejaw pozytywnej aktywności zawodowej i w zasadniczy sposób
            różni się od bezmyślnego burzenia, w myśl zasady: "po nas choćby potop".
            pzdr.

Nie każda budowa... . Ale jeśli juz się z Tobą zgodzić to może uruchomimy
            fabrykę pomników. Dzięki temu będziemy mieli nie przejaw, lecz faktyczną
            realizację pozytywnej aktywności zawodowej ( sic! ).
            • Gość: samsob Re: Sojusz LPR i PiS na referendum IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 07:22
              bpkw napisał:
              >
              > Ale jeśli juz się z Tobą zgodzić to może uruchomimy fabrykę pomników.<
              >
              Wymyśl coś bardziej pożytecznego w "czasach burzycieli pomników".
              pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka