Gość: zzz IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 17:02 no i jak ma ta doga powstać ? i za ile ? co tu komentować, ciszej na d tą trumną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warmiak A złodziejstwo w rautszu? IP: *.srv.az.pl 28.03.11, 17:11 Cóś Pani Bełza przycichła w wychwalaniu naszego "fachowca" od promocji i klutury. Następna faza zaawansowania w partycypacjiw środkach:) Czyżby ciszej znaczy więcej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRUSY polacy złodzieje bandyci i brudasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 17:38 Nie dość że okupują tę Pruską ziemię to niszczą dobra kultury cmentarze i ludzką godność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m należy jeszcze dodać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 20:58 ... wielbiciele taplania się w psim gó...e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger45 Zlodzieje czekaja na budowe elektr atomowej IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 07:42 Potrzebny jest im beton i prety plutonowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bert Re: Zlodzieje czekaja na budowe elektr atomowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.11, 11:09 To coś dla pis-go Dzierżyńskiego jako wydającego wyroki dla złodzjei Odpowiedz Link Zgłoś
thorshammer4 Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budowi... 28.03.11, 17:19 Dobrze zapamietajcie sobie te decyzje i KTO ja podjal i z czyjego polecenia! Nastepnym razem jak bedzie kolejny zamach terrorystyczny i ofiary smiertelne to mam nadzieje,ze jedna z tych osob bedzie wsrod ofiar albo przynajmniej ktos z ich rodziny? Jarki i Rydzyki - przejmijcie wladze w Polsce! Juz nam teskno do zaborow. To ciezka robota prowadzic panstwo - niech inni sie tym wreszcie zajma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TONIO Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo IP: *.du.xdsl.is 28.03.11, 19:10 thorshammer4 jesli ty jestes katolikiem to BARDZOnedznym i PONURYM malym szczurkiem ja jestem nie wierzacy BRZYDZE SIE TAKICH KATOLIKOW................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Złodziejstwo na budowach to NORMA, a nie wyjątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 17:25 Jak budowano drogę obok mojego domu, to normą było parkowanie maszyn na prywatnych posesjach, na które przyjeżdżały inne samochody i do kanistrów przelewano paliwo z baków maszyn. Ciężarówki z kruszywem też wjeżdżały na prywatne posesje, aby potem wyjechać bez ładunku. W garażach pełno było sprzedawanej na lewo kostki brukowej i cementu. Jak słusznie zauważyli Niemcy, Polak to z natury złodziej i kombinator. Na pewno są wyjątki, ale nie łudźmy się - to mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_emeryt Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budowi... 28.03.11, 17:33 No znowu PiS powie ,że to wszystko, to wina Tuska i że natychmiast ma podać się do dymisji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100%olsztyniak Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 28.03.11, 17:54 Nie ma wiekszego zlodziejstwa jak EURO 2012 w Polsce.Tusk okradl nas z naszych pieniedzy ,ktore na rozwoj dala nam Unia i wpakowal je w swoj Gdansk.Po co w Gdansku stadion na 45 tys.?skad sa na to pieniadze?Kto potem bedzie to utrzymywal?Jeszcze do ukradniecia sa pieniadze na rozruch lotniska Odpowiedz Link Zgłoś
zalesand Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo 28.03.11, 19:32 Gość portalu: 100%olsztyniak napisał(a): > Nie ma wiekszego zlodziejstwa jak EURO 2012 w Polsce.Tusk okradl nas z naszych > pieniedzy ,ktore na rozwoj dala nam Unia i wpakowal je w swoj Gdansk.Po co w Gd > ansku stadion na 45 tys.?skad sa na to pieniadze?Kto potem bedzie to utrzymywal > ?Jeszcze do ukradniecia sa pieniadze na rozruch lotniska Przecież Organizację mistrzostw i miejsca budowy wybrali Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m747 Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo IP: *.play-internet.pl 29.03.11, 00:46 Bo to wszysko Układ jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q-ku to Euro będzie tylko w Gdańsku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 06:53 uu, słabo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo IP: *.du.xdsl.is 28.03.11, 19:04 stary-emeryt to nie wina tuska tylko twoja bo zamalo masz emeryture i chcesz sobie dorobic a sposob jest prosty ZAJEBAC CO SIE DA............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscgosc Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 20:12 Nie tyle tuśka, co jego przyjaciół mira, zbycha i kolczyka - ten ostatni to nawet nową szkołę w odzi lub oznaniu otworzy! To będzie geszeft!!! Każdy już od 20l. marzy o takiej doopie jaką pier...li kolczyk czy osiołowski, o takich brum, brum, brum jak mają wszyscy z tej grupy. Nie o braku konta bankowego w stylu jarkacza - to nie wzorzec dla takich! Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo 29.03.11, 00:49 Jarkacz nie potrzebuje konta; on to robi 'na fundację'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juas Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 20:24 stary i glupi Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo 28.03.11, 23:17 stary_emeryt napisał: > to wszystko, to wina Tuska i że natychmiast ma podać się do dymisji... stary emerycie=trafienie w 10tke.Rudego dawno powinni "skasowac' chlopcy od Czesia K. Zawsze mordowali/zsprawcy nieznani/ kiedy interesy sie ...krzyzowaly! Moze dozyje momentu,kiedy Wojtus z Czesiem beda "dyndac".Oczywiscie z generalskimi pagonami:)Dla przestrogi obecnym sprzedawczykom... ps.moje motto: kto ma wisiec,nie utonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budowi... IP: *.xdsl.centertel.pl 28.03.11, 17:58 Bo tu jest Polska!!! i tu sie kradnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marit Tu sie kradnie IP: *.24.189.109.customer.cdi.no 28.03.11, 19:33 Tak i to nie tylko w Polsce. W Norwegii polacy maja opinie zlodzieja i pijaka. Juz nie mowiac o kombinatorach ktorymi norweskie wiezienia sa zapelnione. Jest tylko jedno lekarstwo zeby zwalczyc zlodziejstwo -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocztowiec Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budowi... IP: *.olsztyn.mm.pl 28.03.11, 18:10 Nie oszukujmy się to jest nagminne we wszystkich państwowych firmach jak np. poczta gdzie kierowcy sprzedają nadwyżki paliwa uważając że jest to normalne .Ale czy my żyjemy w normalnym państwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da-jan55 Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 19:45 stary_emerycie ! . Okaże się że to nie tylko wina P. Tuska ale że jeszcze to rozgrywał - nie docenia Pan emerycie stary PiS-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pakbo Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budowi... IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.11, 20:19 pusty smiech mnie bierze jak to czytam a dokladnie "wielkie" zainteresowanie policji,słuzb, prokuratury itp... złodziejswo paliwa kwitnie i wrecz rozkwita od zarania PRL wraz z nastaniem sowityzacji zycia społecznego. Dotychczas tak wloasnie mozna było mysle ze jest to genetycznym obciazeniem minonej epoki. Dzis wiem ze jest to immanentna cecha pewnych grup zawodowych np kierowców., budowlancow...a jest jeszcze takich sporo.(Np. elita obywatelska-prawnicy. I dlatego mamy sie przestac dziwic kierowcom? Nie) Ile ton paliwa czyli faktycznych kosztów ucieka pracodawco? Nie do oblicznia. Tz organa nie reaguja ze wzgledu na znikoma szkodliwosc spoleczna, a w rzeczywistosci ze wzgledu na to, ze "przyziemne" problemy obywateli sa mało atrakcyjne a czasochlonne. Czy musi nastapic kolejna solidarnowsciowa rewolucja, bunt obywateli, lecz teraz przeciwko impotencji panstwa? Ile to ma trwac? Zycie w czsach "gierka" 20 lat po 90tym roku?! Przestałem sie smiac, juz mi wszystko podchodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo IP: *.uznam.net.pl 29.03.11, 01:35 Gość portalu: Pakbo napisał(a): > pusty smiech mnie bierze jak to czytam a dokladnie "wielkie" zainteresowanie po > licji,słuzb, prokuratury itp... złodziejswo paliwa kwitnie i wrecz rozkwita od > zarania PRL (...) Nie, to nasza narodowa cecha od tak na oko XVI wieku. Związana bardziej z możliwością odpustu i spowiedzią niż z czymkolwiek innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinoa Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budowi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 21:22 a ja bym teraz nakazl NIK sprawdzic wszystkie budowy..przeciez na kazdej budowie dochodzi do podbierania paliwa...polecam sprawdzic budowe tzw L od pulawskiej do okecia w Warszawie..mysle ze dzieje sie tam to samo Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budowi... 29.03.11, 00:52 To przecież takie polskie. I takie katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q-ku A co to ma do Euro 2012?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 06:52 złodzieje byli, są i będą Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_6 tu jest nasz kraj i nawet krol polski 29.03.11, 08:17 Jezus tez zaczalby krasc - bo jakos radzic sobie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodemikdyzma ciekawe ze paserstwem nie nazywa się 29.03.11, 08:50 kradzieży Polskiej ziemi przez kler za pomocą komisji majatkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bert Re: Przed Euro 2012. Złodziejstwo kwitnie na budo IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.11, 10:58 Budowa to stare proceder zawsze coś zginie Odpowiedz Link Zgłoś