Gość: luna IP: *.gabo.pl 06.11.02, 23:38 no własnie,do jakich szkol chodzicie/.'>? bo ja do LO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: wasze kochane budy 06.11.02, 23:40 Do szkoły wyższej (oczywiście państwowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 06.11.02, 23:42 ee to ja tu pewnie i najmlodsza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: wasze kochane budy IP: *.24-151.libero.it 06.11.02, 23:45 Gość portalu: luna napisał(a): > ee to ja tu pewnie i najmlodsza, my lubimy mlodziez... ;-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 06.11.02, 23:49 , > > my lubimy mlodziez... ;-)))))))))))))))))))))))))))) heee ja od dzisiaj(jesli jeszcze nie ma polnocy) jestem dorosla haha Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 06.11.02, 23:51 Gość portalu: luna napisał(a): > , > > > > my lubimy mlodziez... ;-)))))))))))))))))))))))))))) > > heee ja od dzisiaj(jesli jeszcze nie ma polnocy) jestem dorosla haha Wszytskiego najlepszego z okazji dojścia do pełnoletności. Hm..więc może potrzebujesz partnera na studniówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 06.11.02, 23:53 > > > Wszytskiego najlepszego z okazji dojścia do pełnoletności. > dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 06.11.02, 23:54 Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > > Wszytskiego najlepszego z okazji dojścia do pełnoletności. > > dzieki Ale możesz się wstydzić, że NAS forumowiczów nie zaprosiłaś:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 06.11.02, 23:55 michal_el napisał: > > Ale możesz się wstydzić, że NAS forumowiczów nie zaprosiłaś:))))) ale nie wyprawialam "balu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 06.11.02, 23:56 Gość portalu: luna napisał(a): > michal_el napisał: > > > > > Ale możesz się wstydzić, że NAS forumowiczów nie zaprosiłaś:))))) > > ale nie wyprawialam "balu" :) A będziesz? Wkońcu taki dzień:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 06.11.02, 23:58 michal_el napisał: > Gość portalu: luna napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > > > > Ale możesz się wstydzić, że NAS forumowiczów nie zaprosiłaś:))))) > > > > ale nie wyprawialam "balu" :) > > A będziesz? Wkońcu taki dzień:)))) niee,tylko dla rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 07.11.02, 00:01 Gość portalu: luna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > Ale możesz się wstydzić, że NAS forumowiczów nie zaprosiłaś:)))) > ) > > > > > > ale nie wyprawialam "balu" :) > > > > A będziesz? Wkońcu taki dzień:)))) > > niee,tylko dla rodzinki Eh...będziesz tego kiedyś żałowała:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: wasze kochane budy IP: *.24-151.libero.it 06.11.02, 23:54 Gość portalu: luna napisał(a): > , > > > > my lubimy mlodziez... ;-)))))))))))))))))))))))))))) > > heee ja od dzisiaj(jesli jeszcze nie ma polnocy) jestem dorosla haha jestem pod wrazeniem i dolacza sie do zyczen michala: najlepszego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wasze kochane budy IP: *.umcs.lublin.pl 07.11.02, 09:23 Gość portalu: luna napisał(a): > , > > > > my lubimy mlodziez... ;-)))))))))))))))))))))))))))) > > heee ja od dzisiaj(jesli jeszcze nie ma polnocy) jestem dorosla haha wszystkiego najlepszego w "dorosłości" Fure, skóre i komóre... szczęścia, zdrowia i mądrego mężczyzny przez całe zycie bez niepokoju i wszystko co zechcesz ponad to... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 06.11.02, 23:47 Gość portalu: luna napisał(a): > ee to ja tu pewnie i najmlodsza, Może potrzebny Tobie partner na studniówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 06.11.02, 23:49 michal_el napisał: > Gość portalu: luna napisał(a): > > > ee to ja tu pewnie i najmlodsza, > > Może potrzebny Tobie partner na studniówkę? A może na połowinki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 06.11.02, 23:51 > > > > Może potrzebny Tobie partner na studniówkę? > > > A może na połowinki? raczej na studniowe ale juz mam partnera na studniowke Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 06.11.02, 23:53 Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > Może potrzebny Tobie partner na studniówkę? > > > > > > A może na połowinki? > > raczej na studniowe > ale juz mam partnera na studniowke Cóż ja zmieniałem aż dwa razy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 06.11.02, 23:54 > > raczej na studniowe > > ale juz mam partnera na studniowke > > Cóż ja zmieniałem aż dwa razy:) ja nie chce zmienic gdyz mam zamiar isc z moim facetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 06.11.02, 23:55 Gość portalu: luna napisał(a): > > > raczej na studniowe > > > ale juz mam partnera na studniowke > > > > Cóż ja zmieniałem aż dwa razy:) > > ja nie chce zmienic gdyz mam zamiar isc z moim facetem > :) A, związek, to co innego.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 06.11.02, 23:58 > > > > ja nie chce zmienic gdyz mam zamiar isc z moim facetem > > :) > A, związek, to co innego.:)))))) no chyba ze mnie zostawo :-( ale tego bym nie przezyla poszlabym sama z wbitym w serce kołkiem choc pewnie w ostatni momencie zostalabymw domu a Go zabila za to ze mnie zostawil Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 07.11.02, 00:00 Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > ja nie chce zmienic gdyz mam zamiar isc z moim facetem > > > :) > > A, związek, to co innego.:)))))) > > no chyba ze mnie zostawo :-( > ale tego bym nie przezyla > poszlabym sama z wbitym w serce kołkiem > choc pewnie w ostatni momencie zostalabymw domu a Go zabila za to ze mnie > zostawil Mogę przyjąć takie zlecenie w razie takiego zdarzenia, ale tani nie jestem. I na studniówce mogę go zastąpić później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 07.11.02, 00:01 michal_el napisał: > Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > > > > ja nie chce zmienic gdyz mam zamiar isc z moim facetem > > > > :) > > > A, związek, to co innego.:)))))) > > > > no chyba ze mnie zostawo :-( > > ale tego bym nie przezyla > > poszlabym sama z wbitym w serce kołkiem > > choc pewnie w ostatni momencie zostalabymw domu a Go zabila za to ze mnie > > zostawil > > Mogę przyjąć takie zlecenie w razie takiego zdarzenia, ale tani nie jestem. > > I na studniówce mogę go zastąpić później. oj nie nie nie ja nie pozwole sie zostawic i pojde z nim, no chyba ze mi sie cos stanie Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 07.11.02, 00:03 Gość portalu: luna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > > > > > > > ja nie chce zmienic gdyz mam zamiar isc z moim facetem > > > > > :) > > > > A, związek, to co innego.:)))))) > > > > > > no chyba ze mnie zostawo :-( > > > ale tego bym nie przezyla > > > poszlabym sama z wbitym w serce kołkiem > > > choc pewnie w ostatni momencie zostalabymw domu a Go zabila za to ze > mnie > > > zostawil > > > > Mogę przyjąć takie zlecenie w razie takiego zdarzenia, ale tani nie jestem > . > > > > I na studniówce mogę go zastąpić później. > > oj nie nie nie > ja nie pozwole sie zostawic i pojde z nim, no chyba ze mi sie cos stanie ????? czegoś się spodziewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 07.11.02, 00:06 > ????? czegoś się spodziewasz? a wiec tak 1=moge złamac noge 2=moze mnie przejechac tramwaj 3=moge zjesc pełno tabletek nasennych bo am juz dosc wszystkiego itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 07.11.02, 00:08 Gość portalu: luna napisał(a): > > ????? czegoś się spodziewasz? > > a wiec tak > 1=moge złamac noge > 2=moze mnie przejechac tramwaj > 3=moge zjesc pełno tabletek nasennych bo am juz dosc wszystkiego > itd > :) > 1- to nie tragedia, o kulach też można tańczyć:) 2 - omijaj torowsika z daleka, ale może woógle z domu nie wychodź:))))) 3 - lepie nie, jeszcze Cię uratują, jak już to nożem kuchennym:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: wasze kochane budy IP: *.24-151.libero.it 07.11.02, 00:01 Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > ja nie chce zmienic gdyz mam zamiar isc z moim facetem > > > :) > > A, związek, to co innego.:)))))) > > no chyba ze mnie zostawo :-( > ale tego bym nie przezyla > poszlabym sama z wbitym w serce kołkiem > choc pewnie w ostatni momencie zostalabymw domu a Go zabila za to ze mnie > zostawil oczywiscie zabilabys tym kolkiem, jesli dobrze rozumiem...? :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 07.11.02, 00:03 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > > > > ja nie chce zmienic gdyz mam zamiar isc z moim facetem > > > > :) > > > A, związek, to co innego.:)))))) > > > > no chyba ze mnie zostawo :-( > > ale tego bym nie przezyla > > poszlabym sama z wbitym w serce kołkiem > > choc pewnie w ostatni momencie zostalabymw domu a Go zabila za to ze mnie > > zostawil > > oczywiscie zabilabys tym kolkiem, jesli dobrze > rozumiem...? :)))))))))))))))))))) nieeeee chodzilo o to ze jakby mnie zostawil to tak jakby mi wbil kolek w serducho Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 07.11.02, 00:04 Gość portalu: luna napisał(a): > Gość portalu: apv napisał(a): > > > Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > > > > > > > ja nie chce zmienic gdyz mam zamiar isc z moim facetem > > > > > :) > > > > A, związek, to co innego.:)))))) > > > > > > no chyba ze mnie zostawo :-( > > > ale tego bym nie przezyla > > > poszlabym sama z wbitym w serce kołkiem > > > choc pewnie w ostatni momencie zostalabymw domu a Go zabila za to ze > mnie > > > zostawil > > > > oczywiscie zabilabys tym kolkiem, jesli dobrze > > rozumiem...? :)))))))))))))))))))) > > nieeeee > chodzilo o to ze jakby mnie zostawil to tak jakby mi wbil kolek w serducho To wkońcu jak Cię zostawi to dasz mi zlecenie na zabicie go, czy nie???? Tani nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 07.11.02, 00:07 > > To wkońcu jak Cię zostawi to dasz mi zlecenie na zabicie go, czy nie???? > Tani nie jestem. niee, sama to zrobie, dobra skonczmy gadke na "moj temat" ok? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 07.11.02, 00:09 Gość portalu: luna napisał(a): > > > > To wkońcu jak Cię zostawi to dasz mi zlecenie na zabicie go, czy nie???? > > Tani nie jestem. > > niee, sama to zrobie, > dobra skonczmy gadke na "moj temat" ok? To porozmawiajmy o mnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: wasze kochane budy IP: *.gabo.pl 07.11.02, 00:10 michal_el napisał: > Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > > To wkońcu jak Cię zostawi to dasz mi zlecenie na zabicie go, czy nie? > ??? > > > Tani nie jestem. > > > > niee, sama to zrobie, > > dobra skonczmy gadke na "moj temat" ok? > > To porozmawiajmy o mnie:)))) a kto wstanie za mnie jutro do budy? ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 07.11.02, 00:12 Gość portalu: luna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: luna napisał(a): > > > > > > > > > > To wkońcu jak Cię zostawi to dasz mi zlecenie na zabicie go, czy > nie? > > ??? > > > > Tani nie jestem. > > > > > > niee, sama to zrobie, > > > dobra skonczmy gadke na "moj temat" ok? > > > > To porozmawiajmy o mnie:)))) > > a kto wstanie za mnie jutro do budy? > ide spac > :( Dobranoc Mówiłem, że się rekiny rzucą na ten temat, prawie 40 wątków w 20 minut:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: wasze kochane budy IP: *.24-151.libero.it 07.11.02, 00:13 Gość portalu: luna napisał(a): > dobra skonczmy gadke na "moj temat" ok? to nie takie proste: z racji niewinnego wieku, aury tajemniczosci, ktora roztaczasz, no i "osiemnastki" mozesz doczekac sie wlasnego watku (jak anna). michal, co o tym sadzisz, he? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 07.11.02, 00:15 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: luna napisał(a): > > > dobra skonczmy gadke na "moj temat" ok? > > to nie takie proste: z racji niewinnego wieku, aury tajemniczosci, ktora > roztaczasz, no i "osiemnastki" mozesz doczekac sie wlasnego watku (jak anna). > michal, co o tym sadzisz, he? Dawaj go na forum:)))) ---------------------------- Każdy wątek jest dobry jeśli wypowie się na jego tamat chcociaż jedna osoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: wasze kochane budy IP: *.24-151.libero.it 06.11.02, 23:43 michal_el napisał: > Do szkoły wyższej (oczywiście państwowej). w elblagu? (ma nieznosna ciekawosc godna jest napietnowania, ale to pozniej...) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 06.11.02, 23:45 Gość portalu: apv napisał(a): > > w elblagu? (ma nieznosna ciekawosc godna jest napietnowania, ale to > pozniej...) ;-))) Wszelkie tego typu rzeczy mogą spowodować, że wytoczę Tobie proces:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv apel IP: *.24-151.libero.it 06.11.02, 23:51 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > w elblagu? (ma nieznosna ciekawosc godna jest napietnowania, ale to > > pozniej...) ;-))) > > Wszelkie tego typu rzeczy mogą spowodować, że wytoczę Tobie proces:) to niemozliwe, nie stac by cie bylo na czyn tak nieludzki, by pozbawic mnie mozliwozci przekomarzania sie z toba. apeluje niniejszym to watlej iskierki czlowieczenstwa, ktora - byc moze - tli sie jeszcze w tobie: zemsty i procesu ZANIECHAJ! ;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: apel 06.11.02, 23:52 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > > w elblagu? (ma nieznosna ciekawosc godna jest napietnowania, ale to > > > pozniej...) ;-))) > > > > Wszelkie tego typu rzeczy mogą spowodować, że wytoczę Tobie proces:) > > to niemozliwe, nie stac by cie bylo na czyn tak nieludzki, by pozbawic mnie > mozliwozci przekomarzania sie z toba. apeluje niniejszym to watlej iskierki > czlowieczenstwa, ktora - byc moze - tli sie jeszcze w tobie: zemsty i procesu > ZANIECHAJ! ;-)))))))))))))))))))) Zobaczę co da się zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: wasze kochane budy IP: *.24-151.libero.it 06.11.02, 23:41 Gość portalu: luna napisał(a): > no własnie,do jakich szkol chodzicie/.'>? > bo ja do LO czas terazniejszy, ktory uzylas w pytania, wprawia mnie w zaklopotanie i zmusza do refleksji nad uplywem czasu (i nad wlasnym wiekiem). ja konczylem LO. elblaskie LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wasze kochane budy IP: *.umcs.lublin.pl 07.11.02, 09:19 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: luna napisał(a): > > > no własnie,do jakich szkol chodzicie/.'>? > > bo ja do LO > > czas terazniejszy, ktory uzylas w pytania, wprawia mnie w zaklopotanie i zmusza > > do refleksji nad uplywem czasu (i nad wlasnym wiekiem). ja konczylem LO. > elblaskie LO. ja też skończyłam LO (II), już mija ... lat od mojej matury... ten czas... płynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el MATURY IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 15:41 W którym roku mieliście matury???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuska Re: MATURY IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.11.02, 17:06 I ja skonczylam LO i to II,a matura...hmmm.....to byl chyba 1993 rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv pierwsze kontra drugie IP: *.24-151.libero.it 09.11.02, 18:01 kiedys pierwsze i drugie LO byly sprzysieglymi rywalami. teraz to sie chyba zmienilo, jak myslicie? przy takiej ilosci liceow? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: pierwsze kontra drugie 09.11.02, 18:05 Gość portalu: apv napisał(a): > kiedys pierwsze i drugie LO byly sprzysieglymi rywalami. teraz to sie chyba > zmienilo, jak myslicie? przy takiej ilosci liceow? Teraz każde jest rywalem dla wszytskich. Ale ci z I i II uważają się za lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: pierwsze kontra drugie IP: *.24-151.libero.it 09.11.02, 18:11 michal_el napisał: > Teraz każde jest rywalem dla wszytskich. > > Ale ci z I i II uważają się za lepszych. niestety, nie wsystko, co uswiecone tradycja przeszlosci, da sie zweryfikowac w terazniejszosci. ale i tak kibicuje jedynce! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: pierwsze kontra drugie 09.11.02, 18:13 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Teraz każde jest rywalem dla wszytskich. > > > > Ale ci z I i II uważają się za lepszych. > > niestety, nie wsystko, co uswiecone tradycja przeszlosci, da sie zweryfikowac w > > terazniejszosci. ale i tak kibicuje jedynce! > pozdrawiam Najlepszy i tak jest mój ogólniak:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuska Re: wasze kochane budy IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.11.02, 23:11 E tammmmm......nie ma jak to IILO:))))Numero uno mimo ze II:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: wasze kochane budy IP: *.24-151.libero.it 10.11.02, 00:57 Gość portalu: dziuska napisał(a): > Numero uno mimo ze II:))))) Non è vero: numero uno è sempre uno, e basta! ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 10.11.02, 09:07 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: dziuska napisał(a): > > > Numero uno mimo ze II:))))) > > Non è vero: numero uno è sempre uno, e basta! > ;-))))))))))) Najlepszy i tak jest mój ogólniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wasze kochane budy IP: *.umcs.lublin.pl 12.11.02, 08:54 Gość portalu: dziuska napisał(a): > E tammmmm......nie ma jak to IILO:))))Numero uno mimo ze II:))))) tak tak II była, jest i będzie the best niektórym trudno się z tym pogodzić...;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: wasze kochane budy 12.11.02, 09:06 Dzien Dobry Aniu:) Dawno Cie tu nie widzialem... Szkoda,ze neta masz tylko w pracy :( Masz dzis nie tak duzo do czytania, bo niewiele sie podczas weekendu dzialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wasze kochane budy IP: *.umcs.lublin.pl 12.11.02, 09:11 jestem jestem, ale za minute wychodzę - mam spotkanie trwające 3 godziny, potem też wpadnę miło mi Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 12.11.02, 12:39 Gość portalu: anna napisał(a): > jestem jestem, ale za minute wychodzę - mam spotkanie trwające 3 godziny, potem > > też wpadnę > miło mi Jestem z tego powodu bardezo smutny, chyba się dzisiaj nie spotakmy na foruum:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wasze kochane budy IP: *.umcs.lublin.pl 12.11.02, 12:47 spotkamy sie jeśli jeszcze siedzisz, ja na razie czytam i nie wiem gdzie pisać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wasze kochane budy 12.11.02, 12:50 Gość portalu: anna napisał(a): > spotkamy sie jeśli jeszcze siedzisz, ja na razie czytam i nie wiem gdzie pisać > pozdrawiam Jeszcze jestem, ale o drugiej muszę przerwać, później pojawię się po 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wasze kochane budy IP: *.umcs.lublin.pl 12.11.02, 12:54 michal_el napisał: > Gość portalu: anna napisał(a): > > > spotkamy sie jeśli jeszcze siedzisz, ja na razie czytam i nie wiem gdzie > pisać > > pozdrawiam > Jeszcze jestem, ale o drugiej muszę przerwać, później pojawię się po 17. ja też do 2, i do domu ;))))) - ten długi weekend mnie rozleniwił i już jestem zmęczona Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Wasze kochane budy 12.11.02, 19:42 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > spotkamy sie jeśli jeszcze siedzisz, ja na razie czytam i nie wiem gd > zie > > pisać > > > pozdrawiam > > Jeszcze jestem, ale o drugiej muszę przerwać, później pojawię się po 17. > > ja też do 2, i do domu ;))))) - ten długi weekend mnie rozleniwił i już jestem > zmęczona Spotkamy się jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: wasze kochane budy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 13.11.02, 21:08 tylko numero uno Odpowiedz Link Zgłoś