Gość: b28 IP: *.olsztyn.mm.pl 11.04.11, 19:53 Konkurencja sprzed kilku lat: www.youtube.com/watch?v=rP27lsIEKcE&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bo_tak Olsztyńskie uczelnie też kręcą LipDuby. Obejrzy... IP: *.olsztyn.mm.pl 11.04.11, 21:05 Bajerka to wyszło. Aż się łezka w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiel Olsztyńskie uczelnie też kręcą LipDuby. Obejrzy... IP: *.icpnet.pl 11.04.11, 22:26 UWM calkiem niezle, OSW juz gorzej, Tu macie najlepszy Lipdub www.youtube.com/watch?v=JpdsslVbpUY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mth Re: Olsztyńskie uczelnie też kręcą LipDuby. Obejr IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.04.11, 22:54 A ja oceniam spostrzegawczość pani Marty. Olsztyńskie lipduby powstały w ubiegłym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Olsztyńskie uczelnie też kręcą LipDuby. Obejrzy... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.04.11, 23:03 Rany, jak żenada... Lip dub ma chyba być filmikiem dokręconym do istniejącej znanej piosenki? A tu w pierwszym wypadku jakaś wymyślona przez studentów pioseneczka o kortowiadzie a w drugim film bez dźwięku... To co oni dubbingują? Film dla głuchoniemych? Odpowiedz Link Zgłoś
kr0peczka LipDub OSW z dźwiękiem 12.04.11, 09:21 LipDub OSW oglądałam już w zeszłym roku i na pewno był z dźwiękiem!!!! czyżby aż tak mocna manipulacja GW???? A tu link: www.osw.olsztyn.pl/main.php?pg=103&pg2=165 Odpowiedz Link Zgłoś
tabloid78 Re: LipDub OSW z dźwiękiem 12.04.11, 10:15 A czy OSW wykupiło prawa autorskie do podkładu muzycznego? Bo wydaje mi się, że nie i dlatego YT wyłączyło podkład. UWM miał ten sam problem, licencja na kawałek była za droga, więc jest to, co jest. To po pierwsze. Po drugie: GW by się bardziej postarała. Sama idea lipdubów jest już przebrzmiała, a opisane w tekście LD powstały ładny kawał czasu temu. Wypadałoby czasem wyjść zza biurka i poszukać tematów bardziej aktualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: LipDub OSW z dźwiękiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 15:29 p. Marta Bełza jest od rozpadania się nad "cudownymi" pomysłami wydziału promocji miasta i do tego praktycznie ogranicza się jej rola w mediach Odpowiedz Link Zgłoś