Dodaj do ulubionych

fryzury intymne

27.08.11, 07:39
Chciałbym, aby moja pani obcięła się na zero. Ona twierdzi, że odrastające włoski bardzo kłują. Jest jakiś sposób, aby to pogodzić? Przecież są kobiety, które się golą... jak one sobie radzą z odrastającymi włoskami?
Obserwuj wątek
    • yadol Re: fryzury intymne 27.08.11, 14:08
      czekamy na odpowiedż kecawy (po powrocie z Wrocławia)
    • Gość: iwona Re: fryzury intymne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 18:22

ja golę sama i nie wyobrażam sobie inaczej
    • Gość: Jolka Re: fryzury intymne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 19:00

Golenie intymnych miejsc to sprawa bardzo indywidualna - sama preferuję mniej niż więcej.
      Najważniejsze, by nie zahodować wielkiej i niestetycznej kępy - wybaczcie za dosadność - która wysuwa się z bielizny, albo stroju kąpielowego (to już odrzuca na amen!).
    • Gość: Facet Wyrażam zdziwienie IP: *.cdma.centertel.pl 05.09.11, 20:48
      banaczek102 napisał:
      > ...
      > Chciałbym, aby moja pani obcięła się na zero. Ona twierdzi, że odrastające
      > włoski bardzo kłują.
      > ...

A sądziłem, że dziewczęta są gotowe na wiele poświęceń dla Efektu!!!
      Te depilacje, chirurgia plastyczna, silikony tu i ówdzie, a choćby tylko okrutne spanie na wałkach.
      Więc te narzekanie nie jest chyba powszechno-dziewczęce?

"Dodatek Nadzwyczajny":

Drobna, bardzo mało znana, a uważam, że atrakcyjna propozycja:
      - "fryzura" może oznaczać wygolenie prawie wszystkiego, poza "górnym paskiem". Takim niewygolonym "łukiem granicznym" udzielającym brzuszek od "tego co poniżej". A "poniżej" to już dokładnie wygolone. Ten pozostawiony górny pasek, to tak na 2-3 cm.

Już od dawna wiadomo, że "jakiekolwiek cokolwiek" pozostawione na nagiej dziewczynie, uatrakcyjnia, podkreśla właśnie jej nagość. Choćby tylko sznur korali.

Ten "futrzany paseczek", ponad kompletną nagością, pełni dokładnie tą samą rolę.
      Właśnie potęguje nagość wygolonego poniżej.
    • Gość: aśka Re: fryzury intymne IP: 199.193.253.* 19.02.14, 09:17
      obcinam sobie nożyczkami i jakoś lepiej jest mi w krótkich koło 0,5 - 1 cm, bo tak naprawdę powyżej 3 czy 4 to już niewygodnie i czasem rwie, ale najwygodniej jest krótko
      • Gość: Jasio Re: fryzury intymne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 09:29
        No co wy! Włoski muszą być!
        Jak tu trafić jak włoska nie ma?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka