Dodaj do ulubionych

Mniejsze zło - Lida Staroń

IP: *.dynamic.mm.pl 07.10.11, 20:56
Nie ma sensu głosować na szukających rozgłosu celebrytów w stylu Papke czy pierdzącej w stołek na emeryturze Ciunel. Głos na PIS to głos na przydupasa Kaczyńskiego, siedzącego cicho i czekającego na sms z mottem dnia. SLD wystawia kolejny raz degeneratów obsadzających dobre stanowiska.

Lepiej więc zagłosować na walczącą z gaulaiterami ze spółdzielni mieszkaniowych Lidię Staroń. Jedyna osoba z regionu, która coś zrobi pożytecznego.
Obserwuj wątek
    • akant_ol Re: Mniejsze zło - Lida Staroń 07.10.11, 21:16
      Bardzo zasadnie zauważyłeś, że nie ma bardziej pracowitego posła z naszego regionu, jak Panu Lidia. Niestety, sama może już nie wiele więcej zrobić bez wsparcia, którego syczowskie PO jej nigdy nie udzieli a co najwyżej rzuci kłody pod nogi, czego jesteśmy świadkami nie od dzisiaj. Mimo dużego uznania dla pracy Pani Lidii Staroń i jej poświęcenia dla wyborców (potrafi przyjmować zapisanych petentów nawet do pierwszej w nocy pomagając im później w rozwiązywaniu ich problemów), stawiam na ugrupowanie stwarzające poważne szanse na zmianę zasad i trybu pracy parlamentu. Uważam, że w ramach jednoosobowych okręgów wyborczych Pani Lidia zawsze znajdzie swoje należne i odpowiednio doceniane miejsce. Funkcjonując w PO będzie zawsze zwalczana jak nie ze względów strategicznych to taktycznych miejscowego chórku dyrygowanego przez Sycza. W ocenie sytuacji szkoda mi tak wartościowego człowieka, ale cele wyznacza strategia, która w wyjątkowych okolicznościach poświęca czasami nawet bardzo wartościowych ludzi.
      • Gość: jhg Sorry - Lida Staroń IP: *.dynamic.mm.pl 07.10.11, 21:40
        Popieram mu tezę autora powyższego postu, do którego się odnoszę, że Pani Lidia jest doskonałym kandydatem do okręgów jednomandatowych albo do senatu. Gdyby teraz była kandydatem do senatu, to poparłbym, mimo że Ruch Poparcia jest za likwidacją senatu. W takiej jednak sytuacji głosując na Panią Lidię wcale nie głosuje się na mniejsze zło. Głosując na Panią Lidię głosuje się na bandę PO i lokalne układy. Z tym trzeba skończyć a nie popierać.
    • Gość: Józefa Re: Mniejsze zło - Lida Staroń IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.10.11, 21:20
      Musiałam zmienić nick, aby to napisać. Otóż mój brat przez 10 lat grał w reprezentacji Polski w piłce siatkowej. Na wieść, że jego kolega z drużyny został radnym - zataczał się ze śmiechu.
      • Gość: wilk Re: Mniejsze zło - Lida Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 07.10.11, 21:39
        a ja zagłosuje na czerwonego kapturka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka