oso1 29.05.04, 12:48 Dzisiaj obchodzę 40-lecie. Dziekuję za wszelkie życzenia, te które dostałem i te które dostanę. A co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Sto lat, 100lat, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) 29.05.04, 14:09 Życzenia Życzę ci uważnych oczu, które dostrzegą drobne sprawy naszego dnia codziennego i stawią je w prawdziwym świetle... Życzę ci takich uszu, które wyłapią wszelkie przemilczenia i półtony... Życzę ci takich rąk, które nie będą się długo zastanawiać, czy komuś pomóc... Życzę ci odpowiednich słów w odpowiednim czasie i życzę ci kochającego serca, któremu pozwolisz się prowadzić przez życie, aby wszędzie tam, gdzie ty, był i twój pokój... Życzę ci miłości, szczęścia, poczucia bezpieczeństwa, wiele dobroci, przez którą człowiek każdego dnia staje się kimś więcej... Życzę ci odpowiedniego wypoczynku i dobrego snu, bo to jest bardzo ważne... Życzę ci takiej pracy, która sprawia radość i pozwala żyć dostatnio... Życzę ci spotkań z takimi ludźmi, którzy będą cię kochać, którzy w chwilach trudnych dodadzą ci odwagi, którzy cię pocieszą, gdy przyjdzie na ciebie godzina smutku. Tego wszystkiego życzę tobie i to ci przekazuję w moim znaku pokoju. (z: www.wiktor.alleluja.pl/tekst.php?numer=1211) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Sto lat, 100lat, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.04, 18:50 Wszystkiego najjjjjj!!!!! Nie martw sie to nie boli, ja tez to przechodzilem... ale moze byc zarazliwe! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Sto lat, 100lat, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.04, 19:13 Oso, to nie tylko nie boli, ale gwarantuje rozpoczecie zycia od nowa. Teraz dopiero sie zacznie!!! Baaaardzo gorace zyczenia pomyslnosci w tym nowym zyciu:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sto lat, 100lat, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 20:36 Najtrudniejszą w świecie rzeczą jest dostrojenie się do melodii życia, uchwycenie jego tonu. [ Emil Cioran ] dziś oso przekracza granice ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sto lat, 100lat, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 20:39 Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia by go póżniej zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sto lat, 100lat, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 20:43 Trąć strunę pragnień, Niech zabrzmią tony wszystkich barw w koncercie Twoich nocy i dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Sto lat, 100lat, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:25 Urodziny! 40 lat! Jakie to piękne. Jeszcze młody a już dojrzały. Moje 40 - lecie? Kiedy to było? Dobrze , że nie pamiętam, ale nie tak dawno! No może 20 lat temu.. Żyj pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sto lat, 100lat, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:28 Niech pierś rozsadza serca bicie, Rozsądek, szczęście, przyszłość, życie Na jedną stawiaj kartę... Miłość, to zachwyt, to sny wieszcze! Ze wszystkich złudzeń to co jeszcze Najwięcej może warte. [ Cz. Jankowski ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sto lat, 100lat, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:47 jeszcze parę godzin i oso przekroczy granicę - na zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Moje urodziny 29.05.04, 22:31 A ja Ci życzę, żebyśmy się mogli spotkać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Moje urodziny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 22:43 i w górę z okazji urodzin hip, hip hura :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Moje urodziny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 22:53 i jeszcze raz - hop do góry ! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Moje urodziny 30.05.04, 03:12 100 lat albo i 200 od angi i koobry-całłłłłłuski Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Moje urodziny 30.05.04, 07:22 Oso, jak samopoczucie po wczorajszych obchodach jubileuszowych? Pamietaj, ze zaczal sie pierwszy dzien Twojego nowego zycia. To dopiero bedzie zycie:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Moje urodziny 30.05.04, 14:09 Urodziny - ech? Dziękuję Wszystkim jeszcze raz za tak piękne życzenia :)))) Piątek - upojny i rozrywkowy ;) Sobota (zasługuje na uwagę). Zebrałem rodzinkę i mówię: "piękny wiek, piękny Olsztyn, piękny dzień" Rozpoczęte zostało obiadzikiem w "Kotarze" - nowa knajpka w starym miejscu pod Teatrem. Żarcie dobre a nawet bardzo dobre. 2x kociołek bodajże Zagłoby, 2x rybka. Jak przystało na normalną knajpkę wino tylko w butelkack. Ja oczywiście piwko. Ceny przystępne. Knajpkę polecam. Następne kroki oczywiście Starówka i lody w Wenecji (pisownia moja). Pomijam rodzinkę, ja zjadłem 20 gałek z omastą bez zasmażki. Po drodze Dom "Gazety Olsztyńskiej" - wstyd się przyznać byłem tam pierwszy raz, jednak oczywiście warto. Setki razy na Starym Mieście, jednak oczywiście tradycyjne zdjęcia rodzinne. Ma to swój urok, po kilku latach widać jak się rodzina zmienia i Starówka. Następną imprezkę rodzinną mamy 5 czerwca - urodziny Siwej. Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Moje urodziny IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.04, 15:02 Też się dołączam, do życzeń. Tak jak Zbyś powiedział, nie boli, świętować trzeba. Najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Twoje urodziny, a więc życzę Ci IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 18:14 By wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki. :o)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Moje urodziny 30.05.04, 19:52 Skladam spoznione zyczenia ; Wszystkiego dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Moje urodziny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 20:53 Witam w pierwszym dniu nowej ery :) Gratulacje za tak miłe i ciekawe i dobrze zaplanowane spędzenie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Moje urodziny 31.05.04, 07:37 No i jak samopoczucie? W koncu dolaczyles do klubu! "piekni czterdziestoletni"! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Moje urodziny 31.05.04, 08:40 Wszystkiego naaaaaj............ . P.S. Male pytanko ; czy jakas flaszeczka urodzinowa jest przewidziana dla forumowego grona ???????????? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muaszka Re: Moje urodziny IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 18:38 oso masz 40 lat i 4 dni. Idzie ci na pięćdziesiątkę.Jesteś dojrzały.Dojrzały. Co z tym zrobisz? Życzę ci, byś był dojrzały ale mimo to młody , tak jak przed 40-stką. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Moje urodziny 02.06.04, 22:43 Spoko.Flaszeczka, oczywiście urodzinowa, jest. Na nic upływające powoli minuty Na nic siwizna co przyprósza skronie Nie jestem dzisiaj nie mniej, nie więcej struty, że czasu już nigdy nie dogonię. To nic, że bawią mnie częstochowskie rymy Taki już urok, taka ma natura Jeszcze dziewczyny nie raz zatańczymy W Olsztynie "Warmiaka" czy może mazura? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Moje urodziny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 22:50 lub Krakowiaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Moje urodziny 02.06.04, 22:52 ale będzie draka, zatńczymy krakowiaka lub kankana na stole - dziewczyny!!!! Na moje 50 urodziny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Dawno nie zagladałam....:( 04.06.04, 10:26 ...ale w ramach oktawy, przyjmij i ode mnie życzenia urodzinowe, mlody człowieku, niech Ci zawsze slonko siwieci, a humorek nie opuszcza. :) wawerka Odpowiedz Link Zgłoś