Dodaj do ulubionych

rozmowy z żoną

10.01.12, 23:35
postanowiłem założyć swój wątek podobny do tego, który ma mój Przyjaciel JHG, gdyż wiele z tego co mówi ta mądra kobieta, która jest moją żoną umyka jednak w czasie

mam nadzieję , że wątek będzie trwał długo, tematy przynosi nasze życie i dobry Bóg da mi cierpliwość znosić wjazdy intruzów

przyjaciół zapraszam

pierwszy temat: po moim stwierdzeniu, że minister kopacz zostawiła niezły burdel w resorcie usłyszałem od Szanownej , że powinienem się cieszyć , że ta pani nie jest już ministrem zdrowia
Obserwuj wątek
    • Gość: yadol plus Re: rozmowy z żoną IP: *.204.85.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 23:48
      Nie mam pojęcia o czym śnisz. Ja wciąż muszę się usypiać na rozmaite sposoby. Nie mogę normalnie usnąć. Przewracam się, albo usypiam na krótko i budzę, a potem przewracam się przez parę godzin. Usypiam dopiero nad ranem. Czasem nie śpię do rana.
    • Gość: yadol plus Re: rozmowy z żoną IP: *.204.85.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.01.12, 00:00
      Nie mam pojęcia co robisz kiedy czujesz się gruby. Czujesz się gruby? Ja przestaję słodzić i staram się spędzać większość dnia na świeżym powietrzu.
      Nie mam pojęcia co robisz kiedy jesteś podekscytowany. Ja wtedy wyczyniam rzeczy niesamowite, a potem zwyciężam i daję sobie w palnik.
      A kiedy jesteś smutny? Co robisz? Staram się jakoś. Czasem jest ciężko i Premiership nie wystarczy. Wtedy walę w palnik. A ty co robisz Yadol?
    • Gość: jhg "Moje rozmowy z żoną" - dobry tytuł IP: *.dynamic.mm.pl 11.01.12, 12:04
      W takim razie muszę i ja wkroczyć do „akcji” z własnym zdaniem. Ujmę to w paru punktach.
      1. Nie wątpię w inteligencję Twojej żony – wiele osób mogło się o tym przekonać słuchając jej lub czytając książkę. Czy jednak warto mądrość ukochanej wystawiać na działanie menelstwa? Nie jest to zwykłe odradzanie z mojej strony, bo kobiety są silniejsze od nas, ale czy w ogóle warto. Ja spróbowałem, bo mam wiele czasu wolnego, ale i Ty i Twoja żona pracujecie intensywnie, a z tego nie ma się nic. Dosłownie „nic”. Żeby chociaż opłata za internet i za prąd...
      2. Z chwilą, kiedy wątek zacznie zagrażać głupocie wielu, a na to w tym przypadku się zanosi, to nastąpi akcja „Teraz Polska” i poleją się te pomyje. Żeby więc choć trochę ująć możliwości sypania g... podam pewne cechy autora, żeby nie było możliwości napisania, że leży koło kościoła... co miało miejsce. Tak więc Yadol spełnia normy BMI (jest słusznego wzrostu i słusznej wagi uwzględniając wzrost i wiek). Podobnie jak jego żona jest absolwentem dobrej uczelni. Mają pracę, z której wykształcili dzieci i usamodzielnili je. Yadol myśli nie tylko o pracy i stąd jego wizyty na różnych (!) forach, w tym także na bardzo wartościowym forum. Nie należy do Świadków Jehowy i ma przychylny stosunek do alkoholu, ale pije z głową a nie z kanapkami. To jednak niezwykła rzadkość, bo prowadzi samochód, a w tym jest konsekwentny.
      3. Obecność na forum twierdzeń, analizy sytuacji w wydaniu Twojej żony dodałaby powagi Twoim postom, bo Ty jesteś hedonistą i piszesz tu, bo to Cię bawi. Bardzo słuszna postawa, bo co innego w naszej sytuacji nie ma sensu, ale ponieważ zagląda tu sporo młodzieży więc nie można ograniczać się tylko do jednego wymiaru. Byłoby to zresztą nieprawdziwe w Twoim przypadku. Młodzież ma jeszcze potrzeby różnych doznań psychicznych, w tym intelektualnych i jeśli sama tego szuka, to trzeba jej to ułatwić. Ostatnio aż się zdziwiłem, jak głęboko refleksyjna jest młodzież, której jeszcze życie nie zniechęciło i z nadzieją pobierają nauki.
      W nawiązaniu do hedonizmu, jako postawy życiowej. Ma ona sporo racji, bo jeśli uprawiasz politykę bez zabezpieczonych „tyłów” to obowiązuje zasada zimnej wojny – zginiesz pierwszy, bo rozpocząłeś jako drugi, Co innego, gdy „tyły” są zabezpieczone, wtedy obowiązuje zasada wojny nuklearnej - zaczniesz pierwszy to zginiesz drugi.
      Mam jeszcze dalsze punkty, ale chciałbym uniknąć robienia ołtarza, tym bardziej że w tym miesiącu przewiduję krach finansowy (zabraknie mi 380 zł. których nie mogę na niczym oszczędzić) i ofiar całopalnych z wonnymi kadzidłami nie zakupię...
    • Gość: As Re: rozmowy z żoną IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.01.12, 21:09
      Powiedziałabym dokładnie to samo, co Szanowna Małżonka o pewnej minister i jeszcze kimś po edukacji matematyczno - fizycznej podyplomowej w OSW.
      • Gość: As Re: rozmowy z żoną IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.01.12, 21:14
        Jak skomentuje to Twoja żona? Bardzo jestem ciekawa. Kobiety maja wyczucie i życiową mądrość.
        dzwierzuty.wm.pl/85498,Syn-posla-zostal-wicewojtem.html
        • yadol Re: rozmowy z żoną 12.01.12, 10:59
          Szanowni Moi Przyjaciele,
          zazdroszcząc nieco JHG jego wątku zdaję sobie sprawę ze swych słabości , nie mam tyle czasu i cierpliwości co Ty Szanowny Przyjacielu, nie chciałbym też oczywiście mieszać mojej Szanownej bezpośrednio w spory z menelią, to chyba jasne

zachowując poniekąd "odrębność" swego języka będę od czasu do czasu wrzucał tutaj Jej oceny i przewidywania, bo jak dotąd zadziwiająco często czas je potwierdza

Droga As wątek oczywiście podrzucę

A Ty JHG z tym hedonizmem w ten mój smutny i pełen problemów czas zrobiłeś słoneczny wjazd, dziękuję
    • yadol Re: rozmowy z żoną 14.01.12, 00:48
      Droga As, spróbuję Ci sam odpowiedzieć.
      Znam nieco ową branżę gdzie młodzi ludzie obecnie stają się po półrocznym stażu menedżerami a szybko potem dyrektorami a nawet dyrektorami regionalnymi. Szkolono ich zwykle krótko i ostro. Albo za.... albo wy.....
      Intelektualiści raczej nie są absolwentami tej szkółki .

Ja miałbym dla tego młodego geniusza w skromności i umiłowaniu prawdy jednak pewną propozycję: jeżeli jest uczciwy i nie polega jedynie na tatusiu, niech zgłosi swą kandydaturę do stu gmin w Polsce (bez względu na ich barwy polityczne, ale honorowo bez psl) i napisze nam ten młodzieniec tak uczciwą pracą doświadczony w ilu to miejscach by go chcieli.

• yadol Re: rozmowy z żoną 15.01.12, 21:14
      Droga As
      moja Szanowna po spojrzeniu na zdjęcie tego cherubinka powiedziała mi to co następuje:

:)

"widoczny jest tu brak kobiecej ręki i opieki osobnika płci przeciwnej, człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jak wygląda, a wydaje mu się zbyt wiele ..."

i jak tu się nie zgodzić ? mowa ciała na tym małym focie jest zbyt wymowna, postawa sierżanta z LWP, brzucho jak u chorego na reflux 50-latka, ubranko misia co wszystko ma i już wyżej nie podskoczy,

odczepmy się od niego Droga As , jak już jest tym v-ce wójtem to ma chłopak większe szanse na to , że jakaś się nim zlituje
      • Gość: As Re: rozmowy z żoną IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.01.12, 18:53
        :)
    • Gość: kp Re: rozmowy z żoną IP: *.play-internet.pl 17.01.12, 00:06

kwejk.pl/obrazek/838350/pi%C4%99ty.html???
      • yadol Re: rozmowy z żoną 17.01.12, 23:13
        spytałem Szanownej czy ma dla mnie nowe Spostrzeżenia
        odpowiedziała mi tak: masz słuchać, łowić i notować :(
    • yadol Re: rozmowy z żoną 26.01.12, 11:03
      moja Szanowna powiedziała mi wczoraj, ze może nie znając się zbyt na polityce jest jednak pewna, że pogrążona w chaosie platforma więcej straciła przez acta niż pis zyskał przez radio maryja i zastanawia się co i komu obiecał tusk , który broniąc ze strachem w oczach acta przed niemal całym społeczeństwem wie przecież , że to już jego koniec

może właśnie o to chodzi ?
      zapewne już niedługo dowiemy się za co nas sprzedał...
    • yadol Re: rozmowy z żoną 26.01.12, 11:15
      i jeszcze jedno dodała ...
      po aferach z komisją w sprawie Smoleńska, kopaczową refundacją za leki, po sprawie acta widać w jak niechlujny i lekceważący sposób platforma traktuje swe obowiązki

nie docenia jednak wagi swych błędów, szczególnie tych ostatnich z lekami i internetem, o Smoleńsku nie wspomnę

to będą iskry (już są) i z tajemniczych planów tuska nic nie wyjdzie
      • yadol Re: rozmowy z żoną 10.04.12, 23:13
        moja szanowna zadała mi dzisiaj dwa proste pytania:
        1. kto płaci panom , którzy dają pisowi te ekspertyzy dotyczące katastrofy smoleńskiej ?
        2.czy przychlast (moje na hooja określenie) nawołujący dzisiaj w wawie do marszu na Belweder i obrażający naszego Prezydenta siedzi w pierdlu czy nie ?
        • Gość: GiM Re: rozmowy z żoną IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.04.12, 01:13
          1. Pan płaci, Pani płaci , ja płacę, Ty płacisz...
          2. W normalnym kraju by siedział albo w pierdlu albo w zakładzie psychiatrycznym
          • n4eu Re: rozmowy z żoną 11.04.12, 09:30
            1. A skad wiesz?
            2. Wyzywac Kaczora (dobrze bo wolnosc slowa), wyzywac innego - do wiezienia.
            • Gość: GiM Re: rozmowy z żoną IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.04.12, 09:35
              1. To dowiedz się w sejmie.
              2. Podaj przykład.
    • Gość: pieczewianka Re: rozmowy z żoną IP: *.ptr.calihop.net 08.09.12, 22:49

yadol gdzieś zniknął i nie ma kto tyrać ogarniętgo kaczym amokiem kecawy (jesienna ofensywa)
    • Gość: men Re: rozmowy z Kukizem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 12:26
      www.zmieleni.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka