Gość: pawel IP: *.wsiie.olsztyn.pl 21.01.12, 11:28 Czy może ktoś mi pomóc jak pozbyć się (zablokować) otrzymywanie, wysokopłatnych (średnio od 6 do 30 zł) SMS-ów od FUN. Będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hh Re: płatne SMS-y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 12:31 Też to miałem. Zachowałem od nich pierwszego SMS-a. Wg instrukcji należy wysłać wiadomość o treści "STOP FAJNE" na nr 60212. Od razu zeżarło mi 5zł, co chyba nadaje się do sądu. Teraz ja mam pytanie - czy ktoś wie kto to organizuje i jak się dobrać do tyłka tym oszustom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: płatne SMS-y IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 20:44 Czy po tym sms, wyłączyła się ta zakichana usługa? Bo nie po smsie "stop fajnie" przyszła odpowiedź, że dostęp do tej usługi został juz wcześniej anulowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: płatne SMS-y IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 22:07 zadzwoń do sieci aby ci to zablokowali. taż mi się to przytrafiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: płatne SMS-y IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 22:27 W necie znajdź regulamin na usługi tego numeru, z którego przychodzą Ci te smsy. Tam powinno być napisane jakie komendy wyłączają te cholerne smsy premium. Odpowiedz Link Zgłoś