Dodaj do ulubionych

Musieli wyważyć drzwi, by uratować życie 17-lat...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 12:39
Młodzież popełnia Samobójstwa.
Niewygodnych polityków mordują.
Jednym słowem demokracja
Obserwuj wątek
    • baripi Re: Musieli wyważyć drzwi, by uratować życie 17-l 28.10.12, 14:59
      to nie jest cecha demokracji
      ale to, że durnie mogą pisać takie bzdury to już jest
      • Gość: paul mark Twierdzisz prymitywie że jestem durniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 16:45
        Być może.
        Moje zweryfikowane IQ 142 plus parę języków.
        Status materialny oraz społeczny którego nigdy nie osiągniesz.
        A co do demokracji made in Poland,gdzie człowiekiem honoru jest Kiszczak z Jaruzelskim,dziwne katastrofy gdzie ciała są nafaszerowane nitami ,plus seryjni niewygodni samobójcy,nawet człowiek z IQ 80 może wysnuć logiczne wnioski.
        • rickky Re: Twierdzisz prymitywie że jestem durniem 28.10.12, 17:51
          Gość portalu: paul mark napisał(a):

> Być może.
          > Moje zweryfikowane IQ 142 plus parę języków.
          > Status materialny oraz społeczny którego nigdy nie osiągniesz.
          > A co do demokracji made in Poland,gdzie człowiekiem honoru jest Kiszczak z Jaru
          > zelskim,dziwne katastrofy gdzie ciała są nafaszerowane nitami ,plus seryjni nie
          > wygodni samobójcy,nawet człowiek z IQ 80 może wysnuć logiczne wnioski.

To, ze ma się IQ 142 wcale nie oznacza, że nie jest się głupkiem.
          Twój przykład to udowadnia.
          • Gość: paul mark Myśl baranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 20:26
            Skopiowałem coś dla ciebie z dnia dzisiejszego. bo jestem głupi a ty mądry.

poldek66: Dzisiaj jest ten gorszy dzień w życiu osoby chorującej na raka , dużo morfiny , Ból i dzień w łóżku z przysłoniętymi oknami. Wstałem , zszedłem (i tu dziękuję losowi ,jeszcze mogę sam się poruszać )
            Wykąpałem się i włączyłem onet .... a tu wiadomość o Samobójczej Śmierci Człowieka ...który jawnie mówił coś innego , czego był świadom i przekonany w sprawie "Smoleńskiej " ...... Czytam (sam niedługo dołącze do grona osób zmarłych , więc czytam jak działa Państwo Polskie w takiej sytuacji ....
            Z niedowierzaniem czytam, iż Człowiek popełnił samobójstwo i tak podaje to Policja , Samobójstwo ! bez wykonania sekcji zwłok ? tak z miejsca? bo brak jest sladów ,działania osób Trzecich ... a slady działania osób Drugich ???? Jak to możliwe any nie wykonać sekcji zwłok , człowieka o którym sie Twierdzi Publicznie , iż popełnił Samobójstwo !!!! Sam będąc Lekarzem ,fakt umierającym ale jednak lekarzem
            Jestem zdziwiony ,tym iż wydaje sie takie ważkie Osądy Publicznie w tak ważnej sprawie ,Smoleńskiej
            Bez wykonania sekcji zwłok, ku mojemu zdziwieniu , sekcja będzie wykonana kiedyś tam w przyszłości !!!
            TA Sekcja winna być wykonana niezwłocznie po stwierdzeniu zgonu , wykonaniu oględzin zwłok na miejscu , zabezpieczenia śladów i przewiezienia denata do Zakładu Medycyny Sądowej w Stolicy Polski Warszawie ....... Już powinno być po sekcji zwłok , zabezpieczeniu pobranych wycinków , płynów ustrojowych i ich zdublowaniu oraz takim zabezpieczeniu aby wykluczyć możliwość ingerencji innych osób.
            Biegli Sądowi , winni wydać wstępne dane o przyczynach śmierci a nie to co miało miejsce w Tej Sprawie
            Ciało Tego Technika a przede wszystkim Człowieka , Zmarłego lezy sobie gdzieś w jakiejś kostnicy i nie wiadomo czy znajduje się owo ciało w chłodni czy nie ....
            Ludzie , jak można czekać z wykonaniem sekcji zwłok tyle czasu ?aż zaczną się naturalne i możliwe iż i nienaturalne procesy gnicia pośmiertnego >? a co jeżeli ktoś pomógł się mu pozbawić życia ...do czasu wykonania sekcji i badań laboratoryjnych, substancje jakie można było zastosować , ulotnią się z organizmu denata.... To jest straszne zaniedbanie i brak profesjonalizmu Policji , Prokuratury ....jak tak można.
            Za to można autorytatywnie stwierdzić publicznie TO BYŁO SAMOBÓJSTWO ! zgroza

Nie jestem zwolennikiem PiS i PO ,jednak dla mnie ewidentnie ktoś tu w tej sprawie miesza , podaje nieprawdę lub prawdę wygodną .Zaniechując tym samym należnemu tokowi postępowania , wykonania natychmiastowej sekcji zwłok , bowiem ślady pośmiertne już musiały wystąpić i dalsze zwlekanie z sekcją jest działaniem na szkodę wyjasnienia prawdy materialnej i procesowej .....

Jednak to dotyczy pośrednio ważnego świadka Smoleńskiego przedstawienia , więc po co się spieszyć ?
            Rosjanie pokazali jak wykonywać sekcje zwłok , pozostawiając w jamie czaszki śp. kobiety pani W. rękawy marynarki, koszuli, śmieci, ciało brudne , w folie włożone nie ubrane , po prostu barbarzyństwo nieposzanowania Ciała Osoby Zmarłej ......

To ja jako , po woli umierający człowiek , lekarz , jestem zbulwersowany taką postawą i zachowaniem zarówno odnośnie Ciał ( zdjęcia których oglądałem ) Smoleńskich i na podstawie tych zdjęć powiem nie wszyscy umarli zaraz po incydencie z samolotem , to ewidentnie widać na owych zdjęciach ....
            Tak samo ewidentnie widać zaniedbania odnośnie Samobójstwa , rzekomego Samobójstwa Technika Samolotowego .... Sekcja zwłok winna odbyć się o godzinie najdalej Trzeciej do Piątej nad ranem w dniu dzisiejszym a nie Stwierdzać Samobójstwo , brakiem śladów działań osób Trzecich ....to gdzie są potencjalnie ślady działań Osób Drugich , skoro mowa o Trzecich ....

Ta sprawa Smoleńska i jej klimat , któremu winny jest Donald Tusk zaczyna być niebezpieczna dla wszystkich ,bowiem nie wiadomo kto kolejny odbierze sobie życie , w tym i z komentujących tą sprawę
            Wszak wykluczyć tego nie jest sposób , bowiem wszystko może się stać w tym i chorym na raka lub na koklusz, lub całkiem zdrowych a Policja stwierdzi Samobójstwo , jedną z niemile odbieranych przyczyn śmierci przez Społeczeństwo ....tak całkiem przypadkiem to Policja Stwierdza podając do Publicznej wiadomości Ową Samobójczą śmierć tego Człowieka ,którego nazwisko łatwo jest ustalić !!!!!

Panowie Lekarze Patomorfolodzy z Warszawy , może ktoś z was , sam zaproponuje wykonanie Owej Sekcji pro publiko bono , bez wynagrodzenia i każdej porze dnia i nocy , wszak najlepiej pracuje się nocą , gdy nie ma tłoku osób postronnych , tych żywych , bo umarli nic złego zrobić nie mogą .....

To sa kpiny , a nie postępowanie profesjonalne postępowanie z Człowiekiem Nieżywym którego pomawia się o Śmierć Samobójczą ....

Jak tak można , jak widać można ....moralność to pojęcie względne i podawane względnie od zapotrzebowania możnych , którzy i tak kiedyś Umrą taką czy inną śmiercią z sekcją ich Ciała w tle lub bez sekcji

• Gość: paul mark Baran zaniemówił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 20:40
              Może jakiś komentarz?
              1. Chorąży Stefan Zielonka, rok 2009 2. Profesor Stefan Grocholewski Zmarł 31.03.2010 r. 3. Grzegorz Michniewicz - "Powiesił się" 23 grudnia 2009 roku na kablu od odkurzacza, w dniu, w którym z remontu w Samarze wrócił samolot TU-154, który potem rozsypał się w drobny mak na Siewiernym. 4. Mieczysław Cieślar, biskup Diecezji Warszawskiej Kościoła Ewangelicko-Augsburskiego, zginął w "wypadku samochodowym" 18.04.2010 r 5. Krzysztof Knyż, operator "Faktów",10 kwietnia 2010 był w Smoleńsku. Zmarł w Moskwie 2 czerwca 2010r. Śmierć całkowicie przemilczana. 6. Profesor Marek Dulinicz, szef grupy archeologicznej,zginął 6 czerwca 2010 w wypadku samochodowym, w trakcie oczekiwania na wyjazd do Smoleńska. 7. Doktor Eugeniusz Wróbel, Zabity za pomocą piły mechanicznej 16.10.2010 r, przez swego syna, który zdołał usunąć ślady krwi, zawieźć pocięte zwłoki do jeziora, wrócić i zapomnieć wszystko. Złego stanu swego "chorego psychicznie" syna przez ponad 20 lat nie zauważyła matka, która jest psychiatrą. 8. Ryszard Kuciński, prawnik Andrzeja Leppera, zmarł w maju 2011 r. 9. Wiesław Podgórski,znaleziony martwy w biurze Samoobrony pod koniec czerwca 2011 r. Jako przyczynę śmierci podano "samobójstwo". 10. W 2011 roku samobójstwo przez powieszenie popełnił oficer Służby Kontrwywiadu Wojskowego, służący w Centrum Wsparcia Teleinformatycznego i Dowodzenia Marynarki Wojennej w Wejherowie. 11. Róża Żarska, adwokat Andrzeja Leppera, zmarła w lipcu 2011 r. w Moskwie. 12. Dariusz Szpineta - zawodowy pilot i instruktor pilotażu, ekspert i prezes spółki lotniczej, został znaleziony martwy w łazience ośrodka wczasowego w Indiach. 13. Generał Sławomir Petelicki, były dowódca jednostki "Grom". Znaleziony martwy 16 czerwca 2012 roku. O 14. Andrzej Lepper, szef "Samoobrony" oraz były wicepremier, 5 sierpnia 2011 został znaleziony martwy w swym biurze w Warszawie. Według informacji przedstawicieli policji popełnił samobójstwo poprzez powieszenie się. 15. płk. Leszek Tobiasz - były oficer WSI, główny świadek w "aferze marszałkowej". Zmarł 17.02.2012 podczas balu OHP ("zatańcował się na śmierć") rzekoma przyczyna zgonu: niewydolność krążenia. 01.03.2012 miał składać zeznania przed sądem. 16. dr. Dariusz Ratajczak - historyk, tzw. "rewizjonista holocaustu", wydalony z "wilczym biletem" z Uniwersytetu Opolskiego. Jego zwłoki w stanie rozkładu znaleziono 11.06.2010. 17. Jerzy Pronobis - prezes spółki Club&Travel, która zajmuje się rozprowadzaniem lukratywnych biletów na Euro 2012. R 18.Remigiusz Muś- "powiesił się" w piwnicy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka