antymenel.1 12.07.13, 13:14 upowca,skazanego przez polski sąd na karę smierci-pewnie za niewinność. I taka kanalia jest posłem i reprezentuje nasze województwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n4eu Re: Miron Sycz-jestem dumny z ojca 12.07.13, 13:21 No niestety jest to zwyczajnie przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Miron Sycz-jestem dumny z ojca 12.07.13, 13:23 Ale trzeba o tym pamiętać orzed najbliższymi wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
n4eu Re: Miron Sycz-jestem dumny z ojca 12.07.13, 13:48 Mam nadzieje ze teraz po tym co ten dumy z ojca synek powiedzial malo kto na niego zaglosuje. Czego sobie i wszystkim zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmianka Re: Miron Sycz-jestem dumny z ojca IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.13, 15:08 Dzieci zbrodniarzy hitlerowskich przynajmniej mieli honor i nie pchali się ani do władzy ani polityki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miron Sycz-jestem dumny z ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 15:13 wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-ks-isakowicza-zaleskiego/42261-posel-miron-sycz-z-po-dawniej-komunistyczna-pzpr-i-rozowa-unia-wolnosci-nie-mowi-prawdy-o-swoim-ojcu-z-upa Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Miron Sycz-jestem dumny z ojca 15.07.13, 13:08 Zwracam uwagę na subtelności związane z miejscem urodzenia ojca Mirona Sycza: teraz Polska piszą twórcy notatki o ojcy.Jakoś nie przyszło im do głowa,że to była i jest Polska..Takie małe upowskie gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miron Sycz-jestem dumny z ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 15:18 Ciekawy życiorys gpcodziennie.pl/17217-pokretny-zyciorys-posla-sycza.html#.UeABpm0QM1I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miron Sycz-jestem dumny z ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 15:24 Pamiętacie? forum.gazeta.pl/forum/w,48782,88811068,88811068,M_Sycz_straszy_wojewode_warminsko_mazurskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Miron Sycz-jestem dumny z ojca IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.13, 16:05 To mówi wszystko o towarzystwie Sycza. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Miron Sycz- jaki ojciec taki syn 15.07.13, 20:39 Nie potrafi zbyt dlugo ukrywa© swoich pogladow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Miron Sycz- jaki ojciec taki syn IP: *.dynamic.mm.pl 15.07.13, 22:00 najśmieszniejsze że Miron urodził się jak jego "tatuś" siedział w celi śmierci od ponad 9 mcy ;-) a wtedy nie było "wilgotnych widzeń" z żonką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miron Sycz- jaki ojciec taki syn IP: *.204.92.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.13, 09:33 Wiesz, że na taką tezę trzeba mieć mocne dowody, bo inaczej koleś może Cię pozwać. Takie "wilgotne widzenia" dla jednych mogły być, dla innych nie. Dlaczego ojcu Sycza cofnięto wyrok śmierci? Wiele tu jest różnych pytań a odpowiedzi pewnie nie poznamy nigdy. Na ile mi wiadomo, nawet mniejszość ukraińska w naszym województwie nie chce być utożsamiana z Syczem. Ciekawe w takim razie, kto go wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Miron Sycz- jaki ojciec taki syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 10:30 Jak to kto? Zwolennicy PO i starzy komuniści. Dalej bawią się naszym kosztem. Imprezę w dniach rocznicowych związanych z rzezią na Wołyniu (13-14. 07)sponsorowali: "Biorąc słowo na otwarciu imprezy poseł Miron Sycz serdecznie powitał publiczność, a w szczególności gości z Ukrainy. .... „Ekołomyję” patronatem objął Jacek Protas, Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Dotowali: Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej, Ministerstwo Administracji i Cyfryzacji, Samorząd Województwa Warmińsko-Mazurskiego, Samorząd Powiatu Bartoszyckiego, Samorząd Miasta Górowo Iławeckie, Samorząd Gminy Górowo Iławeckie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Miron Sycz- jaki ojciec taki syn IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 11:06 Takie jest właśnie olsztyńskie PO. Odpowiedz Link Zgłoś