Dodaj do ulubionych

Zaparkował na chodniku. Piesi musieli brnąć prz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 10:13
Gazeta Wyborcza jest już śmieszna z tymi artykułami. Zamiast wstawiać te zdjęcia, może byście przygotowali reportaż o tym, że Prezydent Grzymowicz nie egzekwuje w odpowiedni sposób wykonywania obowiązków właśnie przez SM (przypominam, że SM podlega prezydentowi miasta).

Te wasze artykuliki nic nie dają. Prostactwo będzie dalej tak parkować. Tracicie tylko czas na bicie piany, zamiast napisać artykuł, który być może przyczyni się do poprawy sytuacji.

Obserwuj wątek
    • Gość: non Zaparkował na chodniku. Piesi musieli brnąć prz... IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.13, 10:57
      Linka do zdjęcia wysłać do Straży Miejskiej. Niech egzekwują. Później przepytać ilu zapłaciło
    • Gość: Nowik Zaparkował na chodniku. Piesi musieli brnąć prz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 11:08
      Ta niemoc, ten marazm, ta bezmyślność. Toż to Olsztyn.
    • Gość: staff1703 Re: Zaparkował na chodniku. Piesi musieli brnąć p IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.13, 12:29
      Gość portalu: Do REDAKCJI napisał(a):

> Gazeta Wyborcza jest już śmieszna z tymi artykułami.

Może wcześniej dawały mało, ale teraz, gdy w końcu matoły są wymienieni z auta i rejestracji, to się trochę zmieni. Ja osobiście problemów z legalnym parkowaniem nie mam, ale na miejscu jakiegoś matoła jak ten na fotce powyżej, mocno bym się zastanowił, czy to warte wstydu przed znajomymi...
    • Gość: NO 8101A NO 8101A IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.07.13, 13:53
      Nissan Terrano II NO 8101A
      W końcu zaczęliście pokazywać numery rejestracyjne! Brawo! Podobnie powinna robić straż miejska, która robi zdjęcia - wszystkie wrzucać na swoją stronę.
    • Gość: emma czy wszyscy parkujący z waszych zdjęć dostali mand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 15:25
      Powtórzę pytanie poprzedników: czy wszyscy parkujący z waszych zdjęć dostali mandaty? Jeśli nie, to raczej propagujecie bezkarne złe parkowanie niż mu zapobiegacie.
    • Gość: angelika Zaparkował na chodniku. Piesi musieli brnąć prz... IP: *.xdsl.centertel.pl 15.07.13, 16:25
      Oj przepraszam. Ja tylko na chwilkę, bo do kolerzanki szłam. Już zabrałam autko.
      • Gość: taboret Re: Zaparkował na chodniku. Piesi musieli brnąć p IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.13, 18:58
        ja tam mieszkam, nie że popieram głupiego nissana, ale w czasie jego deszcu może tam przeszło z 5-10 osób więc stanowcza przesada, a nissan jest jakimś świerzoschodzacymzdrzewa
        • Gość: Z oddali.. Re: Zaparkował na chodniku. Piesi musieli brnąć p IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.07.13, 22:01
          Prawdziwy z ciebie taboret!
    • Gość: pieczara Zaparkował na chodniku. Piesi musieli brnąć prz... IP: 91.229.22.* 16.07.13, 11:14
      Z tego co mi wiadomo, zdjęcie które przedstawiono obrazuje teren byłej, bo w trakcie upadku, spółdzielni Domator. Teren jest ogrodzony i zamykany bramą. Droga na której zaparkował pojazd nie jest drogą publiczną, znaków zakazu zatrzymania czy postoju nie ma. Tak więc wykroczenia nie ma !!! Art.90 kw mówi: kto tamuje utrudnia ruch na drodze PUBLICZNEJ ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka