Dodaj do ulubionych

KOnwencja Gowina

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 21:29
Słyszał ktoś o konwencji Gowina w Olsztynie, 1 grudnia 2013? Piszcie czy to co się dzieje wokół Gowina ma jakąś szanse. Jak rzeczywiście odbędzie się ta konwencja, ja idę. Jeżeli ktoś by chciał też, będę pisać, gdzie się odbędzie jak już się dowiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Benia Re: KOnwencja Gowina IP: *.olsztyn.mm.pl 14.11.13, 21:43
      A idź sobie, idź. Olsztyn pasuje do takich Gowinów.
      • warmjak Re: KOnwencja Gowina 15.11.13, 07:26
        Benia:"Olsztyn pasuje do takich Gowinów"

Coś konkretnie wiadomo na ten temat?
        Że Gowin jest w gruncie rzeczy taki komuchowaty jak Olsztyn?
        • Gość: mazurka Re: KOnwencja Gowina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 19:29
          Konwencja w Hotelu Warmińskim dla zainteresowanych
      • Gość: fotek Re: KOnwencja Gowina IP: *.olsztyn.mm.pl 09.12.13, 22:01
        Przeczytaj... ze zrozumieniem: www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3034:boj-si-koalicji-po-sld&catid=46:adam-jerzy-socha&Itemid=97
    • Gość: Też ide Re: KOnwencja Gowina IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.13, 22:45
      W niedziele w Hotelu Warmińskim o 12.00
      Ciekawe kto pójdzie z Gowinem, jest Maksymowicz, ciekawe kto jeszcze
      • kecawa Re: KOnwencja Gowina 28.11.13, 06:39
        Gowin to ciekawa propozycja dla oszukanych przez PO a mających dystans do PiS u.

przyjdzie wielu
        • Gość: artur Re: KOnwencja Gowina IP: *.play-internet.pl 30.11.13, 22:44

polskiej scenie politycznej brakuje prawdziwej prawicy i dlatego życzę gowinowi powodzenia w budowie nowej partii
          • Gość: w Re: KOnwencja Gowina IP: *.centertel.pl 01.12.13, 14:44
            A ja mu nie życzę. A jak się przyjrzy na to, kto go popiera w Olsztynie
            to tym bardziej mu nie życzę. Przejrzał na oczy po tylu latach. Ależ go
            i innych byłych peowców olśniło. Niech ich wszystkich byłych i obecnych
            szlag trafi natychmiast.
            • warmjak Re: KOnwencja Gowina 01.12.13, 21:57
              Niech ich wszystkich byłych, obecnych i przyszłych szlag trafi natychmiast. Żeby nie było nic.
              • Gość: pp Re: KOnwencja Gowina IP: 204.45.133.* 02.12.13, 23:32

polskiej polityce rzeczywiście potrzeba nowych twarzy, w tym na szczeblu lokalnym
                • Gość: ??? Re: KOnwencja Gowina IP: *.xdsl.centertel.pl 03.12.13, 07:30
                  Nowych? Po to żebyście mieli kogo gnoić?
            • Gość: nk Re: KOnwencja Gowina IP: *.nux.net 06.12.13, 18:46
              chybiona inicjatywa, która do reszty zdezintegruje polską prawicę
              • Gość: Ania Re: KOnwencja Gowina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 23:08
                dlaczego w większości pesymistyczne zdania tu czytam. Dlaczego oceniać coś, co jeszcze tak naprawdę się nie zaczęło. Pozostać przy starym nie możemy ponieważ, nic z nas nie zostanie. Jesteśmy biednym pracującym narodem - dwoje w domu pracuje i bez dodatkowego zarobku przeżyć z dwóch pensji nie można. Pracujemy i stać nas na opłaty i skromne jedzenie. Tyle zarabiają ludzie w Polsce jeżeli ma szczęście i ta prace dostał najczęściej po znajomości. I jeżeli ktoś źle życzy tym, którzy chcą coś robić,mają plan działania na nową Polskę, to ja nie wiem skąd się to bierze może z zazdrości że ze niektórym się chce a większość siedzi przed telewizorem i krytykuje przeglądając programy w telewizorze. To co jest się nie sprawdza i ja jutro dlatego jadę do Warszawy na konwencje ogólnopolską bo wiem, że musi przyjść nowe bo to stare nie ma już pomysłu na lepsze jutro dla nas
            • Gość: as Re: KOnwencja Gowina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.13, 15:03
              Racja. W Olsztynie nie ma dla niego partnerów - młodzieżówka, wyrzuceni z PO czy PIS, z nazwisk publicznych politykow to starosta Pampuch... To się nie uda.
          • Gość: kijo Re: KOnwencja Gowina IP: *.olsztyn.mm.pl 09.12.13, 20:56
            Popieram Gowina, może wreszcie nastąpi przełom na plus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka