Gość: dak IP: *.olsztyn.mm.pl 25.01.14, 13:32 www.tvn24.pl/niedostarczone-listy-z-sadu-brak-zwrotek-czyli-z-awizem-do-lombardu-i-kiosku,390750,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bj Re: Awizo sądowe w pizzerii? IP: *.play-internet.pl 26.01.14, 00:22 mrożek się śmieje w zaświatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Awizo sądowe w pizzerii? IP: *.olsztyn.mm.pl 27.01.14, 09:56 Dla mnie to gigantyczny przekręt. Przesyłki powinna dostarczać Polska firma, zatrudniająca Polaków i płacąca podatki w Polsce a ńie na Cyprze. Dla mnie to jest to nie zrozumiałe jak można było oddać tak ważny sektor w ręce niby polskiej firmy. Mam wiele uwag do poczty polskiej ale nigdy nie zdarzyło mi się aby przesyłki polecone zaginęły lub nie dotarły na czas. prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/773297,kolejna-wpadka-pgp-kontrakt-na-przesylki-sadowe-moze-zostac-zerwany.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp Re: Awizo sądowe w pizzerii? IP: 194.158.46.* 29.01.14, 23:25 no właśnie, poczta polska radziła sobie znacznie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: Awizo sądowe w pizzerii? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.01.14, 19:19 Teraz dopiero zaczynają się dyskusje nad tym, że taniej nie zawsze oznacza taniej. To, co zrobiły sądy, jest tak głupie,że aż żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś