Dodaj do ulubionych

Rozpadł się Twój Ruch

IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.14, 18:07
Odejście posłów z Twojego Ruchu mile zaskoczyło wyborców. 79 proc. uważało, że partia już dawno nie istnieje
Obserwuj wątek
    • Gość: wataha płacze Re: Rozpadł się Twój Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.14, 18:09
      – Jeśli partia chce na dłużej zaistnieć w świadomości wyborców – czytamy we wnioskach z badania – proces rozkładu nie może zatrzymać się w pół kroku.
    • Gość: mix Będzie inny IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.14, 01:14
      Gość portalu: brawo napisał(a):

> Odejście posłów z Twojego Ruchu mile zaskoczyło wyborców. 79 proc. uważało, że
      > partia już dawno nie istnieje

Uściślij jakich, bo Ruch Palikota był zaledwie sygnałem stosunkowo niewielkiego gremium, które miało zupełnie inny pogląd na funkcjonowanie III RP zarówno z punktu widzenia stosowania prawa jak i roli obywateli w tym Państwie. W moim przekonaniu Rzeczpospolita nie może być solidarnościowym związkiem cwaniaków żerujących na organizowanym niewolnictwie. Przynajmniej ja na taką Rzeplitą się nie piszę.
      • n4eu Re: Będzie inny 14.10.14, 13:13
        Tak tak mixiu, a oczywiscie Palikot to nie jest zaden cwaniaczek. Co widac np. po tym jak zdobywal pieniadze a takze teraz po tym jak ostatnio wychwalal expose Panie Kopacz :D:D:D
        Mowilem mixiu zwieksz dawke lekow bo bredzisz na potege :D
        • Gość: mix Re: Będzie inny IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.14, 23:54
          Bądź co bądź, na twojego Sycza bym jego nie zamienił nie tylko ze względów moralnych.
          • n4eu Re: Będzie inny 17.10.14, 07:30
            Na mojego Sycza? hehe :D:D Sorki mixiu ja jestem zwolennikiem Lenina i Stalina, jak zwykle zapomniales sklerotyku:D
            • Gość: mix Re: Będzie inny IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.14, 22:10
              Dobrze to świadczy o tobie, że "ogarnąłeś" już "lwią część" materiału z, którego chcesz zbudować własne lustro. Jego charakterystyczne ramy i kształty podkreślą wystrój nie tylko tego swoistego wnętrza budowanej piramidy intelektualnej. Sprawdź jeszcze, który ze szklarzy wykona lustro zgodnie ze swoimi wyobrażeniami. W końcu nie tak znów dawno temu a także i w niezbyt odległej krainie żył sobie niezwykle mądry i sprawiedliwy twórca filozofii racji "aby niczego nie było". Mam nadzieję, że w tym doborowym towarzystwie ulubiony magiczny mebel z baśniowych pięknych ośnieżonych górskich szczytów i nieprzebytych knieji znajdzie się w zasięgu twojej ręki tworząc upragnioną idealną całość, w której bez trudu odnajdziesz nareszcie siebie.
    • Gość: of Re: Rozpadł się Twój Ruch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.14, 18:06
      ja wiedziałem, że to się tak skończy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka