Dodaj do ulubionych

Strong Man chce do piwnicy OSIR

IP: *.olsztyn.mm.pl 10.09.04, 21:20
Czyli radna Kaniowska dalej propaguje strong menów. Mała kobitka lubi dużych
mężczyzn, ale czy ta wielkość nie jest czasami poparta niezdrowymi teningami?
Czy w tym wydaniu to jest zdrowy sport dla młodzieży?
Obserwuj wątek
    • Gość: ojciec Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.olsztyn.mm.pl 10.09.04, 21:23
      Odżywka np. 3 kg kosztuje około 80 zł. Nie jest to tani sport i oprocz wysiłku
      trzeba czasu aby mieć jakieś osiągniecia a bardzo często widać, że już po dwóch
      miesiącach dawne "patyki" są napakowani, jakby trenowali dwa lata. Czy to pania
      Kaniowska propaguje?
      • sola28 Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR 10.09.04, 21:29
        Zastanawiające, że o radnej Kaniowskiej słyszy się tylko przy okazji
        "sterydowców". Czy ta pani pojawia się czasami tam gdzie powinna?
    • Gość: Rudziawka Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.04, 21:56
      Jacy to Strong Mani???!!!!!
      Śmiechu warte.
      Strong Mani w piwnicy OSiR, jasssssne. Właśnie takich by nie wywalono na pysk z
      siłowni.
      Wg mnie chodzi tu o trudną młodzież. Jezu niech oni lepiej siedzą w tej siłowni
      niż pod moim oknem!!!
      • Gość: fredek Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.olsztyn.mm.pl 11.09.04, 11:26
        gdzie sterydowcy tam i Kaniowska, ale podobno od sterydów to tylko mięśnie
        rosną a nie jaja
        • Gość: subiekt Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:00
          Na zbity pysk tą Kaniowską ,nic innego nie potrafi tylko mącić? O sterydowcach
          pamięta ,a w zeznaniu podatkowym zapomniała ,że ma samochód ,
        • Gość: cykl Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.olsztyn.mm.pl 11.09.04, 22:36
          Uważam, że to wszytko to forma zazdrości wszyscy wokół tylko narzekają i nic
          nie robią a faceci chcą poćwiczyć więc należy im to umożliwić innym aspektem
          jest radna p. Kaniowska to inna bajka.
          Jestem za udostępnieniem dla tzw strong Man sali i sam chetnie bym tam
          pochodził i nauczył sie przy ich pomocy jak zrobić sobie ładną sylwetkę.
          • Gość: młody człowiek Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 00:18
            Litwiński ma chyba poważne kompleksy, ale stać go zapewne na lekarzy. Kilka
            miesięcy temu zlikwidował siłownię (pretekstem był nowy dzierżawca, którego do
            dzisiaj ani widu, ani słychu). Teraz znowu kogoś wywala, i znowu ten sam
            pretekst-ma nowego dzierżawcę. HIhihihi.
            Paniczyku Litwiński, nie wszyscy młodzi ludzie chcą trenować tekwondo (czy jak
            to się tam pisze). Niektórzy mogą chyba woleć siłownię. W ostatnich czasach w
            cywilizowanych krajach zajęcia na siłowniach zyskały ogromną popularność -
            większą niż tekwondo. Przecież OSiR administruje MIEJSKIE obiekty, utrzymywane
            z naszych pieniędzy. Jak se Litwiński je kupisz, to se rób co chcesz, a tak to
            sie licz z opinią i interesem ludzi, którzy cie utrzymują - i nie chodzi tu o
            ludzi z urzędu miasta ;)))))
            • Gość: cykl Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.olsztyn.mm.pl 12.09.04, 15:48
              Młody człowieku dzięki za opinię i faktycznie trzeba powiedzieć p. Litwiński ma
              chyba kompleksy .....
            • betis Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR 12.09.04, 22:24
              Mlody człowieku - chyba jednak jestes zbyt młody, żeby sie na Forum publicznym
              wypowiadać. Dorośnij, doinformuj się w temacie i dopiero potem ludzi obrażaj...

Pierwsza siłownia (w bydunku pływalni) została faktycznie zlikwidowana. Wiesz
              dlaczego? TAK - miał być nowy dzierżawca, który wygrał przetarg na jej
              prowadzenie, ale stary dzierżawca zwolnił pomieszczenie zupełnie niedawno, gdyż
              dopiero do niego dotarło, ze przegrał sprawę w Sądzie, i że MUSI się wynieść. W
              tym czasie nowy - niedoszły dzierżawca juz dawno zrezygnował a OSiR
              zainwestował i zagospodarował pomieszczenie we własnym zakresie.

Druga "siłownia" (w piwnicy hotelu) udostępniana była nieodpłatnie niby
              młodzieży osiedlowej, którą w rzeczywistości było kilku dorosłych facetów. OSiR
              do tego ich uprawiania sportu dokładał - prąd, ogrzewanie pomieszczenia.

Młody człowieku, Ty takze zgodnie ze swoją teorią musiałeś dokładac. Żebys nie
              czuł się już dłużej tak pokrzywdzony, powiem Ci, że więcej nie będziesz musiał,
              gdyż piwnicę wydzierżawi Warmińsko-Mazurska Federacja Sportu, która będzie
              płacić za siebie.
              Podsumowując... to nie bądź taki mądry z tymi miejskimi obiektami sportowymi,
              którymi się według Ciebie rządzi dyrektor OSiRu, bo na to wszystko zgodę
              wyraził Pan Prezydent Miasta.

P.S. Młody człowieku, naucz sie poprawnie pisać TAEKWONDO i TAEKWON-DO - może
              nawet kiedyś będziesz tak mądry i wykształcony, że będziesz wiedział, że to
              różnica :P
              • Gość: remek Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.olsztyn.mm.pl 12.09.04, 22:40
                Masz rację Betis, niedoinformowni zabierają głos i tylko po to by zaseplenić.
              • koobra Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR 12.09.04, 22:41
                nie wiem czy dobrze słyszałem,ale w miejscu gdzie była siłownia miał powstać
                basen chyba?
              • Gość: Andrzej Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:34
                Cześć Beatka,
                na początek pozdrowienia, bo się bardzo za Tobą stęskniłem. Kiedy będę mógł w
                końcu spełnić twoje marzenia ?
                Z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś bardzo spięta, czyżby ktoś zapominał o
                swoich obowiązkach, jeśli tak to ma duży minus, przecież jesteś MŁODĄ I ŁADNĄ
                DZIEWCZYNĄ ?
                • Gość: Esteta Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:41
                  Proszę nie pisać o ludziach mających w bicepsie więcej niż 39 cm ponieważ dyr.
                  OSiR-u Jerzy Litwiński pseudonim estradowy - "Chomik" ma fobię i kompleksy na
                  tym punkcie.
                  Szanowny p. Dyrektorze (Chomiku), zapewniam Pana, że to jakieś kosmiczne
                  nieporozumienie, chłopcy którzy ćwiczyli w Pańskiej piwnicy nie byli Strong
                  Man - ami a jeśli już to baaardzo początkującymi, a ich rozmiary bicepsów
                  niewiele różniły się od Pańskich.
                  Pozdro :)))
                  • Gość: J. Cleese Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:53
                    " Twoja Matka była chomikiem a ojciec śmierdział stęchłymi jagodami...!"
                    Monty Python " Święty Graal" scena przy zamku.
                    buchachachachacha, tak mi się skojarzyło. :D
                    • Gość: Stefan Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.olsztyn.mm.pl 13.09.04, 18:34
                      esteto - pamiętaj, że wydmuszka tylko z wierzchu wygląda ładnie, w środku to
                      może być już tylko śmierdzące jajo.
                      Nie faszeruj się sterydami, anaboliki to też nie ta droga dla młodego
                      pokolenia.
                      Litwiński wreszcie robi to co OSiR powinien robić, zarabiać na czym ma
                      zarabiać, udostępniać non profit, to co ma udostępniać.
                      Jeżeli ma wybór pomiędzy niezdrowym i niesportowym trybem życia, niech wybierze
                      to co przynosi korzyści dla zdrowia i rozwoju fizycznego dzieci i młodzieży.
                      Kaniowska ma szerokie pole do popisu, i jak to określali poprzednicy, nie jest
                      to wybieg dla modelek i prezentacja odzieży a scena kultury fizycznej i sportu.
                      Podkreślę KULTURY.
                      Chyba, że to jest jakiś wybieg, zaś prezentacja w tym przypadku żadna.
                      Na razie to rola osoby składającej fałszywe zeznania dotyczące majątku a nie
                      przystoi to młodej kobiecie.
                      • Gość: Glen Benton Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 00:17
                        Stefanie, tak czytam i czytam o p.Kaniowskiej i fałszywym zeznaniu, ale wydaje
                        mi się, czy gazeta zamieściła sprostowanie? Popraw mnie jeżeli się mylę.
                        A co do urody, cóż - dziewucha ładna, to co ma robić, chodzić w worku po
                        nawozach? Co w dzisiejszych czasach przystoi młodej kobiecie? Na pewno zmywanie
                        garów, rodzenie 8 dzieci i zawsze 2 kroki za mężem - ZAWSZE 2 KROKI. Hehehehe,
                        Stefan, nie te czasy. A tak prawdę mówiąc, wolę patrzeć na ładną radną niż na
                        starego urzędniczego grzyba. ;))))))))))))))
                • betis Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR 14.09.04, 08:37
                  Witaj Andrzeju,
                  pomimo tego, ze nie udalo nam sie spotkac prywatnie, milo wspominam nasze
                  rozmowy w "poczekalni" - wspolny temat do konwersacji zamiast paplaniny o
                  pogodzie lub krepujacej ciszy oczekiwania byly mila odmiana dla mnie...
                  Szkoda tylko, ze wyciagasz to przy okazji biezacego watku, ktorego temat stawia
                  nas po przeciwnych stronach :(

Widze, ze wspolnie z Esteta z tego samego komputerka, jedno po drugim sie
                  wpisujecie :)Pamietaj Andrzeju, ze pojednanie na zasadzie "wrog mojego wroga
                  jest moim przyjacielem" nie jest trwale i panna Esteta wkrotce znowu sie od
                  Ciebie odwroci.

Pozdrawiam Was oboje - prywatnie nic do Was nie mam.
                  • Gość: Andrzej Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:19
                    Witaj kochana Beatko daj spokój z ta wrogościa i pomyśl o przyjemnościach w
                    końcu wszyscy sie zestarzejemy i nie będziemy mieli co wspominać apropop estety
                    to ja pisałem chomika tez wymysliłem bo kolega Jurek bardzo mi go przypomina
                    (ostatnio nawet w zachowaniu).Jeśli chodzi o tą wielka aferę to co nas obchodzi
                    czy gnoje będą ćwiczyć czy zaćpaja sie -my tez jestesmy wazni i pomyślmy
                    czasami o tym.
              • Gość: młody człowiek Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:51
                uuuuu.... hahaha.. no betis uderz w stół, a nożyce.. a jednak te kompleksy to
                prawda..
                Mamusia powtarza mi: unikaj małych facetów (poniżej 160 cm), ci zawsze mają
                kompleksy ;)))), i co???? Jak zwykle macierz miała rację. Jaki biedny ten
                Litwiński. Ma takiego pecha z siłowniami, i ci oszczędniejsi (bardziej kumaci)
                na basen to do Pasymia walą, bo tam i taniej, i dłużej, i przyjemniej, i sauna
                w cenie biletu (2,5 dla młodego człowieka, a 5 dla ciebie betis-zgredówo), i
                godzina dowolna, i zapalić,i piwko walnąć można,,.... aaaa... i pieniążków na
                remont i zamknięcie basenu nie dostał, i do Australii nie pojechał w tym
                roku... dam na mszę, żeby już nie musiał się tak na tym stanowisku męczyć
                pzdr
                P.S. Kiedy betis najbliższe wybory? ;))))))) Chyba do tego czasu DO już dostanę.
                • Gość: kawalarz Re: Strong Man chce do piwnicy OSIR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:54
                  dowcip sytuacyjny:Przychodzi chomik do radnej i mówi:pij pij to będziesz
                  łatywiejsza ,na to radna :ja jestem łatwa tylko z ciebie taka dupa
                  buhahahahahahahahaha
    • Gość: Zainteresowany chciałbym "to" zobaczyć"... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.04, 16:38
      Przechodziłem dzis koło Relaksu i tam nie ma zadnego szyldu nawet, ze jest
      siłownia! Wogole nie było czy juz jest zdjęty? Wszystko zamnknięte na klucz,
      nie ma kogo sie zapytać.
      Panie Litwiński, czy tam mozna sie jakos dostać,żeby te siłownie zobaczyć? Sam
      jest ciekaw, co straciłem, czy tez, co mogę stracić? Mieszkam niedaleko, ale
      naprawde nie wiedziałem, ze tam jest jakis klub dla młodzieży.
      Tylko pewnie teraz to nikt w OSiR nie pozwoli tam wejść - a może Szanowna
      Redakcja Gazety mogłaby pomóc i zorganizować oficjalne "grupowe" wejście? O co
      wogóle jest całe to zamieszanie? A może ci, którzy tam ćwiczą cos powiedzą, w
      jakich godzinach przyjść, żeby zobaczyć tą piwnicę słynną??
      • koobra Re: chciałbym "to" zobaczyć"... 14.09.04, 19:59
        strong men chce a ja nie chcę :)
        • oso1 Re: chciałbym "to" zobaczyć"... 14.09.04, 20:02
          szczerze, ja też nie
          • Gość: cykl Re: chciałbym "to" zobaczyć"... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.04, 21:55
            to kiedy robimy te spotakanie pod relaksem aby móc wspólnie potrenować w tej
            słynnej piwnicy - może zdobędzie taką sławę jak ta pod jaszczurami w Krakowie
            hehe a tak poza czy pan dyrektor wie co narobił
            • Gość: Marian Re: chciałbym "to" zobaczyć"... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:06
              Napiszcie na forum kiedy to bedzie, jesli wogole bedzie, tylko trzeba znowu
              zwolac dziennikarzy zeby ci z Osiru pozwolili wogole tam wejsc!
              • Gość: Andrzej Re: chciałbym "to" zobaczyć"... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:20
                Droga Beatko, przekaż Jurkowi, że Polska Federacja Strong Man jest
                zaniepokojona jego działaniami ( oczernianie, pomawianie Strong Manów). Dalsze
                takie postępowanie Pana Jurka doprowadzi do tego, że PRAWDZIWI STRONG MANi
                wypowiedzą się na łamach ogólnopolskich mediów na temat jego wiotkiego tyłka.
                • betis Re: chciałbym "to" zobaczyć"... 15.09.04, 12:02
                  Andrzeju,
                  nigdy nie słyszałam, żeby dyrektor Litwiński oczerniał (pomawiał) PRAWDZIWYCH
                  Strong Manów.

Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Droga Beatko, przekaż Jurkowi, że Polska Federacja Strong Man jest
                  > zaniepokojona jego działaniami ( oczernianie, pomawianie Strong Manów).
                  Dalsze
                  > takie postępowanie Pana Jurka doprowadzi do tego, że PRAWDZIWI STRONG MANi
                  > wypowiedzą się na łamach ogólnopolskich mediów na temat jego wiotkiego tyłka.
                  • Gość: Andrzej Re: chciałbym "to" zobaczyć"... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:33
                    PRAWDZIWI Strong Mani są trochę uspokojeni, ale uważnie będą przyglądać się
                    ruchom naszego przyjaciela Jurka.
                    Buziaczki :)
                    ( nie dla Jurka)
                    • betis Re: chciałbym "to" zobaczyć"... 15.09.04, 12:36
                      Z tymi buziaczkami to sie tak nie rozpedzaj Andrzeju, ale ciesze się, że Twoi
                      przyjaciele są spokojniejsi.
                      Także pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka