being28 13.09.04, 15:03 Juz jutro bedziemy w Krakowie na moment. Na razie brakuje nam troche pociagow, ale mam nadzieje, ze sie wszystko uda bardzo dobrze. Dziekuje wiec wszystkim, ktorzy nam pomagali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r.k. Re: Jutro Kraków:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 19:02 zatem oczekujemy z niecierpliwoscia pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jutro Kraków:) 13.09.04, 20:23 Dziękuję!!! Dziewczyny z Krakowa, jesteście wspaniałe! R.k. Ty nam po prostu ratujesz życie:) Plan jest taki - jutro z samego rana autem do Poznania, potem pociągiem (mam nadzieję, że zdążymy) do Krakowa. Potem szukamy mieszkania i korzystamy z uprzejmości:))) Problem jest taki, że jedyny bezpośredni i ze zniżkami pociąg z Krakowa do Olsztyna jest w południe. Dlatego wszystkie te komplikacje:( Ale będziemy się starać nie robić więcej kłopotu - dzięki więc jeszcze raz:)))) R.k. - jesteśmy w kontakcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jutro Kraków:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:10 gorace, gorace podziękowania dla rk , zarezerwowała nocleg u siebie - czyli tzw hotel pod topolami, a napatrzą sie młodzi i już nigdy się nie pomylą z drzewami widok na topole zarezerwowany myślę , ze nawet zaklikają na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jutro Kraków:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:27 czyli spotykamy się o 22.00 przed komputerem Odpowiedz Link Zgłoś