n4eu 04.12.15, 21:56 www.youtube.com/watch?v=dCxAmFOWfH0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ej321 Re: Prawda wg PIS 04.12.15, 22:11 Jestem z siebie dumny - nigdy nie zagłosowałem na PiS. Wiedziałem, że te ich obietnice, to bajki. Po raz kolejny jestem z siebie dumny, bo to potwierdza się... Niestety jest mi smutno i jestem przerażony, bo te ich "zabawy" są i będą finansowane z naszych podatków... Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Prawda wg PIS 05.12.15, 22:03 Obiecanki PiS od samego zarania zalatywały niecnym fetorem obłudy propagandowej skierowanej do naiwnych pod pozorem szermowania Polską i polskością. Kiedyś - obok wielu innych zrzutów mgły - PiS obiecywało trzy miliony nowych mieszkań dla młodych. Dziś obiecuje im milion dwieście tysięcy miejsc pracy. Szanse na realizację tych obietnic przez PiS pozostają ciągle takie i same bliskie znanemu statystycznemu zeru. Jak widać tendencyjne ogłupianie naiwnych systemem targowiskowych wrzasków zniechęcającym przeciwników jak na razie ponownie doprowadziło PiS do żłobu. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Prawda wg PIS 05.12.15, 22:03 Obiecanki PiS od samego zarania zalatywały niecnym fetorem obłudy propagandowej skierowanej do naiwnych pod pozorem szermowania Polską i polskością. Kiedyś - obok wielu innych zrzutów mgły - PiS obiecywało trzy miliony nowych mieszkań dla młodych. Dziś obiecuje im milion dwieście tysięcy miejsc pracy. Szanse na realizację tych obietnic przez PiS pozostają ciągle takie i same bliskie znanemu statystycznemu zeru. Jak widać tendencyjne ogłupianie naiwnych systemem targowiskowych wrzasków zniechęcającym przeciwników jak na razie ponownie doprowadziło PiS do żłobu. Odpowiedz Link Zgłoś
sd2015 Re: Prawda wg PIS 06.12.15, 00:01 Za jakiś czas tej jak sami się nazwali "telewizji podziemnej" nie będzie. W ogóle nie wiem, czy to forum jeszcze będzie. A jeżeli ta cała "telewizja.." zostanie, to ci pp. (nie wiem - chyba) dziennikarze będą mówili, że jest fajnie i że będzie jeszcze tylko lepiej. A mówią tak, bo na razie salon pp. Ziemkiewicza, Warzechy, P. Lisickiego itp. ich nie wpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Prawda wg PIS 09.12.15, 21:43 Histeria pisowskiej prawdy otrzymała dzisiaj właściwą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Prawda wg PIS 17.12.15, 23:23 Prawda o PiS'e, to stosunek Kaczyńskiego do strajków pielęgniarek. Ale czy tylko do nich??? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Prawda wg PIS 18.12.15, 10:19 jest ciągle taka sama. Co innego się mów ku uciesze naiwnej gawiedzii i co innego się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Prawda wg PIS 07.12.15, 20:32 już za kilka tygodni bedziemy mogli się spotkać jedynie w piwnicy u Privusa ale uważajcie , żeby po drodze w coś nie wdepnąć bo to może być n4eu, a wtedy cała konspiracja na nic, smród tego gnoju nas zdekonspiruje Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Prawda wg PIS 09.12.15, 21:46 Piwnica Privusa jest nadal otwarta i nic nie zapowiada zmiany jej statusu. Odpowiedz Link Zgłoś
sd2015 Re: Prawda wg PIS 14.12.15, 22:41 Rozmowy z PiS-em : wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/508025,beata-kempa-u-moniki-olejnik-o-trybunale.htm wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/466946,witold-waszczykowski-wyszedl-ze-studia-tok-fm-poklocil-sie-z-dominika-wielowieyska.html Dalej wychodzili Blaszczak, Cymanski, Mastalerek, Brudzinski itd. Tak wygladaja rozmowy z PiS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Prawda wg PIS 15.12.15, 15:24 Obawiam się, że ta kobieta doczeka się wreszcie godnej siebie odpowiedzi za własny swawolny język i postępowanie. Kaczyński już taką próbkę otrzymał w niedzielę w czasie pikiety zorganizowanej przed jego domem. Przed domem Jarosława Kaczyńskiego przy ulicy Mickiewicza na Żoliborzu zebrał się wcale nie mały tłum ludzi. Zgromadzeni przed domem Pana "Prawa i Sprawiedliwości" mieli transparenty z napisami m.in: "Ja, Polak gorszego sortu". Co jakiś czas tłum wznosił okrzyki skierowane do Jarosława Kaczyńskiego, między innymi: "13 grudnia spałeś do południa", "Precz z Kaczorem, dyktatorem". Na czas pikiety zamknięto dla ruchu ulicę Mickiewicza na odcinku od Potockiej do placu Wilsona. Autobusy linii 122, 157, 181, 185 do godziny 21 jeździły objazdami. Od 20 do 20.45 wyłączony był ruch tramwajowy na Mickiewicza w obu kierunkach. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19341207,kilkaset-osob-pikietowalo-przed-domem-jaroslawa-kaczynskiego.html tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,pikieta-przed-domem-kaczynskiego-br-13-grudnia-spales-do-poludnia,188376.html wiadomosci.onet.pl/kraj/demonstracja-przed-domem-jaroslawa-kaczynskiego/0cs6zv warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,19340407,pikieta-pod-domem-prezesa-pis-34-rocznica-nieinternowania.html?disableRedirects=true&squid_js=false A tu foto-migawki z pikiety: www.google.pl/search?q=pikieta+przed+domem+kaczy%C5%84skiego&biw=1064&bih=864&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiuoOjkndrJAhWFCywKHbRKCcgQsAQIQA&dpr=1 Odpowiedz Link Zgłoś