Dodaj do ulubionych

ICH TROJE & SPOOKO

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 00:52
JEŚLI CHCESZ NALEŻEĆ DO NAJLEPSZEGO FAN CLUBU ICH TROJE I SPOOKO PISZ NA ADRES
ich-troje@tlen.pl
LUB
Justyna Marut
Więckowskiego 39 m 24a
90-734
Łódź :)
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 01:23
      Boisz sie pozostać niezauważony/a (jak i cały zespół) i dlatego rozsiewasz tą
      wiadomość po wszystkich miejscach.Jak Ktoś chce,to znajdzie,a jak nie chce to
      takim "modułem" też nie zmusisz.Żenada.
      • Gość: Jeanny Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 20:55
        Tak oczywiście. To chyba ty chcesz być zauważona pisząc, że zespół jest
        hmm...mało popularny i niezauważalny. A ogłaszać chyba mogę się gdzie chcę :)
        Nie musisz tego czytać.
        • Gość: pioter Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:39
          Mylisz się - żeby poznać wątek musiałem przeczytać twój pierwszy post. Zespół
          popularny? Ale gdzie, w środowisku Bravo Girl-ówek i innych pisemek dla
          piątoklasistek. Żałosny poziom, repertuar, głosy wykonawców. Aż dziwne, że nie
          występują u Samborskiego w pewnym coniedzielnym polsatowskim programie - widać
          nawet tam reprezentują za słaby poziom. Ale co to zanczy mieć chody u Niny T.!
          • Gość: Jeanny Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 11:01
            Oni byli popularni nawet wtedy gdy prasa nie chciała ich znać. Kto chciał Ich
            słuchać - słuchał. A teraz...jaki mają wpływ na to co i gdzie o Nich piszą? Ale
            jeśli ktoś zna i opiera się tylko na ostatniej płycie...
    • Gość: pioter Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.owsz.edu.pl 14.04.02, 11:44
      Żenujący zespół to i żenujący sposób działania fan-klubów. Czy koniecznie
      trzeba zaśmiecać forum takimi postami?
      • Gość: M Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 23:29
        Gość portalu: pioter napisał(a):

> Żenujący zespół to i żenujący sposób działania fan-klubów. Czy koniecznie
        > trzeba zaśmiecać forum takimi postami?

M:A jak myślisz - jak jest "potężny" fan club t3 (czyli trzech) to muszą się
        zaanonsować,nastroszyć pióra,przybrać odpowiednią pozą czyli zrobić tzw."tłum".
        Ale i tak "Naród" nie da się nabrać.Starają się (FC3) zaistnieć za wszelką
        cenę,ale i tak nic z tego !.
      • koobra Re: ICH TROJE & SPOOKO 17.04.02, 21:31
        tu mogę przybić piątkę
        na pohybel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka