Gość: Jeanny IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 00:52 JEŚLI CHCESZ NALEŻEĆ DO NAJLEPSZEGO FAN CLUBU ICH TROJE I SPOOKO PISZ NA ADRES ich-troje@tlen.pl LUB Justyna Marut Więckowskiego 39 m 24a 90-734 Łódź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 01:23 Boisz sie pozostać niezauważony/a (jak i cały zespół) i dlatego rozsiewasz tą wiadomość po wszystkich miejscach.Jak Ktoś chce,to znajdzie,a jak nie chce to takim "modułem" też nie zmusisz.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeanny Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 20:55 Tak oczywiście. To chyba ty chcesz być zauważona pisząc, że zespół jest hmm...mało popularny i niezauważalny. A ogłaszać chyba mogę się gdzie chcę :) Nie musisz tego czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:39 Mylisz się - żeby poznać wątek musiałem przeczytać twój pierwszy post. Zespół popularny? Ale gdzie, w środowisku Bravo Girl-ówek i innych pisemek dla piątoklasistek. Żałosny poziom, repertuar, głosy wykonawców. Aż dziwne, że nie występują u Samborskiego w pewnym coniedzielnym polsatowskim programie - widać nawet tam reprezentują za słaby poziom. Ale co to zanczy mieć chody u Niny T.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeanny Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 11:01 Oni byli popularni nawet wtedy gdy prasa nie chciała ich znać. Kto chciał Ich słuchać - słuchał. A teraz...jaki mają wpływ na to co i gdzie o Nich piszą? Ale jeśli ktoś zna i opiera się tylko na ostatniej płycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.owsz.edu.pl 14.04.02, 11:44 Żenujący zespół to i żenujący sposób działania fan-klubów. Czy koniecznie trzeba zaśmiecać forum takimi postami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 23:29 Gość portalu: pioter napisał(a): > Żenujący zespół to i żenujący sposób działania fan-klubów. Czy koniecznie > trzeba zaśmiecać forum takimi postami? M:A jak myślisz - jak jest "potężny" fan club t3 (czyli trzech) to muszą się zaanonsować,nastroszyć pióra,przybrać odpowiednią pozą czyli zrobić tzw."tłum". Ale i tak "Naród" nie da się nabrać.Starają się (FC3) zaistnieć za wszelką cenę,ale i tak nic z tego !. Odpowiedz Link Zgłoś