rita100 28.09.04, 20:55 w Olsztynie proponuję zrobić miasto uciech co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: z więzienia 28.09.04, 21:18 rita100 napisała: > w Olsztynie proponuję zrobić miasto uciech > co wy na to ? A o jakich uciechach mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: z więzienia 28.09.04, 21:47 jest tam tyle cel, a ucich jest też wiele, ze do wyboru ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: z więzienia 28.09.04, 22:35 Dziś na ścianie wydrapałem łyżką twoje inicjały i kotwicę już łykałem, bo wspomnienia spać nie dały. Obudziłem się wymięty, cały mokry i zmęczony, dzielą nas krat grube pręty, czuję miękkość warg spragnionych. I tylko mi ciebie brak w tym więźniu, i tylko mi ciebie brak, ciebie tu... Czy pamiętasz te gorące noce nasze nieprzespane, te miłością pałające słowa nam tak dobrze znane. ud gorących pożądania, kiedy to się wreszcie skończy - znowu dzisiaj nic ze spania. I tylko mi ciebie brak w tym więźniu, i tylko mi ciebie brak, ciebie tu... Błyszczą sznyty na mych rękach, już na dworze całkiem ciemno, gdzieś na pryczy sąsiad stęka - kiedy będziesz razem ze mną? Kiedy wątłe twe paluszki pogładzą me tatuaże, kiedy szczupłe twoje nóżki oplotą mnie, żądne wrażeń? I tylko mi ciebie brak w tym więźniu, i tylko mi ciebie brak, ciebie tu... Znowu paczkę dziś dostałem zawiązaną twoją ręką, całą noc gorzko płakałem, wszystko we mnie zmiękło, pękło. W paczce były chleb, kiełbasa, papierosy, puszka mleka, a na kartce napisane słowa trzy - "ja kocham, czekam". I tylko mi ciebie brak w tym więźniu, i tylko mi ciebie brak, ciebie tu... Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: z więzienia 28.09.04, 22:43 No, no. Jestem pod wrażeniem... A na jaką melodię należy nucić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: z więzienia 28.09.04, 23:13 chyna smutną lub placzliwą to jak piszemy petycję by więżniów wypuszczono ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: z więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:54 Ciekawe czemu ominales koncowke... ;o)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: z więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:12 Gość portalu: detritus napisał(a): > Ciekawe czemu ominales koncowke... ;o)))))))))))))))))))))))) wiesz, że my sami swoi daj tą końcówkę ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: z więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:38 W Olsztynie więcej chętnych osób do uciech, niż miejsc......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: z więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:13 oko, tez tak myślę cel jest dużo i zapotrzebowań też ;)))))))))) pokoik do wynajęcia, komu, komu......... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: z więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:53 Mozeby tak listę społeczną...prosze państwa proszę po kolei, po kolei... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: z więzienia 30.09.04, 20:55 czyli na zapisy i do jakiej celi ;)))) na poczatek wybieram celę ciszy czałkowitej, celę medytacji, a może zostawić sobie ta celę na koniec uciech ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś