muraszka1 01.10.04, 09:57 Co Wy na to? Co na to eNka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: Sylwester w eNce? 01.10.04, 09:59 Mamy pewne plany co do Sylwestra,nie bedziemy wynajmować enki dla młodziezy to pewne,moze zrobimy tak ze eNka bedzie otwarta i kto bedzie chciał to przyjdzie sobie,oczywiście poinformujemy o tym na plakatach i w prasie,a moze coś innego jeszcze wymyślimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Germanofil Re: Sylwester w eNce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 00:32 Przepraszam, że nie słyszałem o eNce. Nie włóczę się po pubach i nie znam takich lokali. Ale mam wrażenie, że to jedno z ulubionych miejsc forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sylwester w eNce? 18.10.04, 21:23 zgadza się , najczęściej robi się tam spotkania, a już obowiązkowo zjazdy, więc zapraszamy, jednak trzeba ją widzieć i poczuć pozdrawiam dodam , ze mamy tam swoją nagrodę, cegłówkę, zrobioną na Lady i kolekcję podpisów forumowiczów zapraszam lokal jest jak nasz wspolny dom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Germanofil Re: Sylwester w eNce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:55 Dziękuję za zaproszenie, może kiedyś z niego skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sylwester w eNce? 18.10.04, 22:08 dlaczego kiedyś ? teraz jest najlepsza pora, jesiene długie dni wspaniale tak popatrzeć na miejsce gdzie nie tak dawno wszyscy byliśmy razem zrób pierwszy krok, a nie zawiedziesz się poproś o piwo z rąk Angeli - lepiej smakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Sylwester w eNce? 18.10.04, 23:18 rita100 napisała: ...poproś o piwo z rąk Angeli - lepiej smakuje :) Powiem wiecej : jest... brak slow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Germanofil Re: Sylwester w eNce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:26 Kusiciele! Wy macie czas na piwko w pubie? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Sylwester w eNce? 19.10.04, 07:07 Z czasem roznie, ale niezobowiazujacy sylwester w Ence kusi. Z pewnoscia bym zajzal. Tym bardziej ze od jakiegos czasu bywam w Sylwestra pod Ratuszem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Sylwester w eNce? 20.10.04, 10:26 To sie w Sylwestra Zbysiu pewnie uściskamy ,zapraszam wszystkich chętnych,bedziecie przy ratuszu? to do nas rzut beretem,eNka zaprasza;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Sylwester w eNce? 20.10.04, 10:56 przeciez wiem gdzie jest eNka! :-p :-) Odpowiedz Link Zgłoś