michal_el 03.11.02, 22:10 Jak zobaczy tyle wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 22:18 michal_el napisał: > Jak zobaczy tyle wpisów. no tak już gdzieś to pisałem ale nie da się tu szukać :(( więc kto to jest Ania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 03.11.02, 22:23 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > Jak zobaczy tyle wpisów. > > no tak już gdzieś to pisałem ale nie da się tu szukać :(( > więc kto to jest Ania ??? Ania to jest fajna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 22:26 michal_el napisał: > Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Jak zobaczy tyle wpisów. > > > > no tak już gdzieś to pisałem ale nie da się tu szukać :(( > > więc kto to jest Ania ??? > > Ania to jest fajna dziewczyna. tego to i bez Ciebie się domyśliłem ;) ale z kąd jest Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 03.11.02, 22:28 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Jak zobaczy tyle wpisów. > > > > > > no tak już gdzieś to pisałem ale nie da się tu szukać :(( > > > więc kto to jest Ania ??? > > > > Ania to jest fajna dziewczyna. > > tego to i bez Ciebie się domyśliłem ;) > ale z kąd jest Spójrz na jej IP:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 22:35 michal_el napisał: > > Spójrz na jej IP:) no tak ślepi w karty nie grają :((((( a więc tak Pani Ania pracuje w Urzedzie miasta w Lublinie i kożysta z netu na przerwach śniadaniowych ;) (mam nadzieję że niedoprowadzi to jej do anoreksji) ale bądz co bądz znam tam kilka osób i wiem że ludzie z tamtąd są bardzo weseli przyjaźni i mili Pozdrowienia Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 04.11.02, 09:11 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > > Spójrz na jej IP:) > > no tak ślepi w karty nie grają :((((( > > a więc tak Pani Ania pracuje w Urzedzie miasta w Lublinie > i kożysta z netu na przerwach śniadaniowych ;) > (mam nadzieję że niedoprowadzi to jej do anoreksji) > ale bądz co bądz znam tam kilka osób i wiem że ludzie > z tamtąd są bardzo weseli przyjaźni i mili > > Pozdrowienia Piotr nie pracuję w urzędzie miasta- jeszcze nie;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 04.11.02, 09:20 Gość portalu: anna napisał(a): > Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > > Spójrz na jej IP:) > > > > no tak ślepi w karty nie grają :((((( > > > > a więc tak Pani Ania pracuje w Urzedzie miasta w Lublinie > > i kożysta z netu na przerwach śniadaniowych ;) > > (mam nadzieję że niedoprowadzi to jej do anoreksji) > > ale bądz co bądz znam tam kilka osób i wiem że ludzie > > z tamtąd są bardzo weseli przyjaźni i mili > > > > Pozdrowienia Piotr > > nie pracuję w urzędzie miasta- jeszcze nie;))))))))))) Więc co tam robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 09:26 IP Ani to nie urzad miasta w lublinie a uniwerek im. m.c.s. - studenci pwsz w elblagu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 05.11.02, 08:24 Gość portalu: zeta napisał(a): > IP Ani to nie urzad miasta w lublinie a uniwerek im. m.c.s. - studenci pwsz w > elblagu umcs- pracuję tu a właściwie od dziś zaczynam nareszcie charówę- i bardzo się z tego powodu cieszę, bo siedzenie całe dnie przy komputerze jest amoralne (mówię w swoim imieniu i o sobie), będzie mi tego brakowało oczywiście, ale w miarę możliwości będę się tu od czasu do czasu pojawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 18:27 Gość portalu: anna napisał(a): > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > IP Ani to nie urzad miasta w lublinie a uniwerek im. m.c.s. - studenci pws > z w > > elblagu > > umcs- pracuję tu > a właściwie od dziś zaczynam nareszcie charówę- i bardzo się z tego powodu > cieszę, bo siedzenie całe dnie przy komputerze jest amoralne (mówię w swoim > imieniu i o sobie), będzie mi tego brakowało oczywiście, ale w miarę możliwości > > będę się tu od czasu do czasu pojawiać Mój już taki zawód, żew tylko przy kompie:) Już na całe życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.24-151.libero.it 03.11.02, 22:29 tak czy inaczej, bedzie miala wlasny watek (jak michal), a to juz cos! czy to jeszcze troska czy juz kokieteria? ;-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 03.11.02, 22:33 Gość portalu: apv napisał(a): > tak czy inaczej, bedzie miala wlasny watek (jak michal), a to juz cos! > czy to jeszcze troska czy juz kokieteria? > ;-))))))))))))))))))))))))))))) Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 22:36 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > tak czy inaczej, bedzie miala wlasny watek (jak michal), a to juz cos! > > czy to jeszcze troska czy juz kokieteria? > > ;-))))))))))))))))))))))))))))) > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( ja bynajmniej nie spodziewalem się panienki ;) Pozdrowienia Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 03.11.02, 22:37 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > tak czy inaczej, bedzie miala wlasny watek (jak michal), a to juz cos > ! > > > czy to jeszcze troska czy juz kokieteria? > > > ;-))))))))))))))))))))))))))))) > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > ja bynajmniej nie spodziewalem się panienki ;) > > Pozdrowienia Piotr Panny kolego, panny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 22:37 michal_el napisał: > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( ale dlaczego piszesz Niestety ???????????????? Pozdrowienia Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 03.11.02, 22:45 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > ale dlaczego piszesz Niestety ???????????????? > > Pozdrowienia Piotr > A coś Ty się taki ciekawy zrobił:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 03.11.02, 22:54 michal_el napisał: > Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > > > ale dlaczego piszesz Niestety ???????????????? > > > > Pozdrowienia Piotr > > bo cos hmm zaiskrzylo :)) > A coś Ty się taki ciekawy zrobił:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 03.11.02, 22:55 Gość portalu: zeta napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > > > > > ale dlaczego piszesz Niestety ???????????????? > > > > > > Pozdrowienia Piotr > > > > > > bo cos hmm zaiskrzylo :)) > > A coś Ty się taki ciekawy zrobił:)?? Tak, ale w życiu, a ona ma takie same imię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 23:02 michal_el napisał: > Tak, ale w życiu, a ona ma takie same imię:) znam jedną Anię z EB pisała wszędzie i o wszytkim przysłała mi ponad 300 postów ale....... odcieli ją od netu :(((( zmieneniła pracę :((( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 03.11.02, 23:04 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > Tak, ale w życiu, a ona ma takie same imię:) > > znam jedną Anię z EB pisała wszędzie i o wszytkim > przysłała mi ponad 300 postów ale....... > odcieli ją od netu :(((( zmieneniła pracę :((( > Wiele dziewczyn ma tak na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 23:05 michal_el napisał: > Wiele dziewczyn ma tak na imię. no tak ale w necie raczej inne się spotyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 04.11.02, 09:09 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > tak czy inaczej, bedzie miala wlasny watek (jak michal), a to juz cos! > > czy to jeszcze troska czy juz kokieteria? > > ;-))))))))))))))))))))))))))))) > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( NIE MAM DZIECI Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 04.11.02, 09:18 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > tak czy inaczej, bedzie miala wlasny watek (jak michal), a to juz cos > ! > > > czy to jeszcze troska czy juz kokieteria? > > > ;-))))))))))))))))))))))))))))) > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > NIE MAM DZIECI > Nie? :) :(Ale masz męża:( Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: Ania się jutro przestraszy 04.11.02, 11:35 mam ale nie jestem z tego powodu :( tylko :)... (na razie) dużo się tu zmieniło, nie nadążam za wszystkim, jeszcze nie skończyłam czytać... poza tym już kończą mi się luzy w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 04.11.02, 11:37 anna1000 napisała: > mam ale nie jestem z tego powodu : Więc może czas na zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 04.11.02, 13:26 michal_el napisał: > anna1000 napisała: > > > mam ale nie jestem z tego powodu : > > Więc może czas na zmiany? chyba się nie zrozumieliśmy- jestem *:)* a nie *:(* z tego powodu czyli cieszę się z małżeństwa, służy mi...;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 04.11.02, 13:30 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > anna1000 napisała: > > > > > mam ale nie jestem z tego powodu : > > > > Więc może czas na zmiany? > > chyba się nie zrozumieliśmy- jestem *:)* a nie *:(* z tego powodu > czyli cieszę się z małżeństwa, służy mi...;)))))))) Rzeczywiscie się nie zrozumieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 21:37 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > anna1000 napisała: > > > > > mam ale nie jestem z tego powodu : > > > > Więc może czas na zmiany? > > chyba się nie zrozumieliśmy- jestem *:)* a nie *:(* z tego powodu > czyli cieszę się z małżeństwa, służy mi...;)))))))) a jak służy, to tylko czekać na owoce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 05.11.02, 08:27 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > Gość portalu: anna napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > mam ale nie jestem z tego powodu : > > > > > > Więc może czas na zmiany? > > > > chyba się nie zrozumieliśmy- jestem *:)* a nie *:(* z tego powodu > > czyli cieszę się z małżeństwa, służy mi...;)))))))) > > a jak służy, to tylko czekać na owoce ;) tak tak, ale to później...najpierw muszą pięknie kwitnąć kwiaty dopiero potem ...hm pyłek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 21:36 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > tak czy inaczej, bedzie miala wlasny watek (jak michal), a to juz cos > ! > > > czy to jeszcze troska czy juz kokieteria? > > > ;-))))))))))))))))))))))))))))) > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > NIE MAM DZIECI > ależ to nic nie szkodzi dzieci z czasem zawsze sie pojawiają Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 04.11.02, 21:37 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > Gość portalu: anna napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > tak czy inaczej, bedzie miala wlasny watek (jak michal), a to ju > z cos > > ! > > > > czy to jeszcze troska czy juz kokieteria? > > > > ;-))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > > > NIE MAM DZIECI > > > > ależ to nic nie szkodzi dzieci z czasem zawsze sie pojawiają Jkaieś przekręty w życiu już masz za sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 21:43 przewaznie dymu nie szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 04.11.02, 21:46 Gość portalu: zeta napisał(a): > przewaznie > > dymu nie szukam :) > I bardzo dobrze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 05.11.02, 08:31 > > > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > > > NIE MAM DZIECI > > > > ależ to nic nie szkodzi dzieci z czasem zawsze sie pojawiają tak, ale rzeczywiście z czasem- teraz jest jeszcze za wcześcnie (jeśli w ogóle można tak powiedzieć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 16:04 Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > > > > > NIE MAM DZIECI > > > > > > > ależ to nic nie szkodzi dzieci z czasem zawsze sie pojawiają > > tak, ale rzeczywiście z czasem- teraz jest jeszcze za wcześcnie (jeśli w ogóle > można tak powiedzieć) > > Najpierw kariera później dzieci. Takie mamy czasy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 06.11.02, 11:11 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > > > > > > > NIE MAM DZIECI > > > > > > > > > > ależ to nic nie szkodzi dzieci z czasem zawsze sie pojawiają > > > > tak, ale rzeczywiście z czasem- teraz jest jeszcze za wcześcnie (jeśli w > ogóle > > można tak powiedzieć) > > > > > > Najpierw kariera później dzieci. > > Takie mamy czasy:))))))) kariera to zbyt mocno powiedziane, ale ogólnie można to tak ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 10:30 Gość portalu: anna napisał(a): > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Niestety Ania ma dzieic, i pewnie męża:( > > > > > > > > > > NIE MAM DZIECI > > > > > > > > > > > > > ależ to nic nie szkodzi dzieci z czasem zawsze sie pojawiają > > > > > > tak, ale rzeczywiście z czasem- teraz jest jeszcze za wcześcnie (jeśl > i w > > ogóle > > > można tak powiedzieć) > > > > > > > > > > Najpierw kariera później dzieci. > > > > Takie mamy czasy:))))))) > > kariera to zbyt mocno powiedziane, ale ogólnie można to tak ująć... Mówili o tym w tv, że to źle jak tak się dzieje. Ale czy mozna wierzyć tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 07.11.02, 13:04 > > > Najpierw kariera później dzieci. > > > > > > Takie mamy czasy:))))))) > > > > kariera to zbyt mocno powiedziane, ale ogólnie można to tak ująć... > > > Mówili o tym w tv, że to źle jak tak się dzieje. > > Ale czy mozna wierzyć tv? źle że kariera, a potem dzieci- pewnie, ze źle- nie tylko telewizja o tym bębni, ale również księża ;)))))))))) poważnie, to nie wiem jak do tego podejść czy lepiej poczekać z robieniem dzieci na odpowiedni moment- w sensie- dojrzeć do tej bądź co bądż bardzo odpowiedzialnej decyzji i zdecydować się na dziecko kiedy na prawdę będzie się za dzieckiem tęsknić i myśleć o jego posiadaniu czy wpaść, na nic się nie oglądając, będzie to będzie, co będzie to będzie itp, nie wiem a poza tym podjęłam pewne zobowiązania przez które musiałam zgodzić się na brak dzieci przez pewien czas (bywa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 18:51 .... skąd znam ten dylemat ... ??? nie jeden wieczór a i noc trwała na ten temat dyskusja z moją ślubną ... samo życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 08.11.02, 15:30 i jeśli mogę zapytać do jakich wniosków doszliście?? planowanie czy spontan??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 04.11.02, 09:17 michal_el napisał: > Jak zobaczy tyle wpisów. rzeczywiście- już mi brak cierpliwości, ponad godzinę czytam i czytam i czytam i jestem zaskoczona, że tak dużo nas w tym E. (forum) miło być bohaterką całego tematu (nie spodziewałam się tego w najśmielszych marzeniach) miło mi bardzo wszystkich poznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 21:39 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Jak zobaczy tyle wpisów. > > rzeczywiście- już mi brak cierpliwości, ponad godzinę czytam i czytam i czytam > i jestem zaskoczona, że tak dużo nas w tym E. (forum) > miło być bohaterką całego tematu (nie spodziewałam się tego w najśmielszych > marzeniach) > miło mi bardzo wszystkich poznać > Mi też miło w konću Ciebie poznac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 05.11.02, 08:34 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > Gość portalu: anna napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Jak zobaczy tyle wpisów. > > > > rzeczywiście- już mi brak cierpliwości, ponad godzinę czytam i czytam i > czytam > > i jestem zaskoczona, że tak dużo nas w tym E. (forum) > > miło być bohaterką całego tematu (nie spodziewałam się tego w najśmielszyc > h > > marzeniach) > > miło mi bardzo wszystkich poznać > > > > Mi też miło w konću Ciebie poznac > jak zgrabnie wymieniliśmy uprzejmości ;)))))))))))))))))) przykro mi, że będę tu teraz coraz rzadziej, ale praca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 13:33 Gość portalu: anna napisał(a): > > > jak zgrabnie wymieniliśmy uprzejmości ;)))))))))))))))))) > przykro mi, że będę tu teraz coraz rzadziej, ale praca... Aniu: Ranisz mnie tą wiadomościa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 06.11.02, 14:11 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > > jak zgrabnie wymieniliśmy uprzejmości ;)))))))))))))))))) > > przykro mi, że będę tu teraz coraz rzadziej, ale praca... > > Aniu: Ranisz mnie tą wiadomościa:( którą???? że rzadziej tu będę???- to już wcześniej gdzieś pisałam- nie czytałeś?? zaczynam poważnie pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 19:54 Gość portalu: anna napisał(a): > > którą???? > że rzadziej tu będę???- to już wcześniej gdzieś pisałam- nie czytałeś?? > zaczynam poważnie pracować. Więc kup neta do domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 07.11.02, 08:18 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > > którą???? > > że rzadziej tu będę???- to już wcześniej gdzieś pisałam- nie czytałeś?? > > zaczynam poważnie pracować. > > Więc kup neta do domu:) taaak... tylko muszę się zebrać w sobie i iść do spółdzielni, jak już pisałam wcześniej moja spółdzielnia ma podpisaną umowę z telewizją kablową - ta telewizja jest jedynym dostarczycielem internetu w naszej spółdzielni- i ma niekorzystną ofertę- tak mówią- dlatego muszę porozmawiać w spółdzielni lub na początek w administracji, czy nie można inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 10:32 Gość portalu: anna napisał(a): > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > > > > > > którą???? > > > że rzadziej tu będę???- to już wcześniej gdzieś pisałam- nie czytałeś > ?? > > > zaczynam poważnie pracować. > > > > Więc kup neta do domu:) > > taaak... > tylko muszę się zebrać w sobie i iść do spółdzielni, jak już pisałam wcześniej > moja spółdzielnia ma podpisaną umowę z telewizją kablową - ta telewizja jest > jedynym dostarczycielem internetu w naszej spółdzielni- i ma niekorzystną > ofertę- tak mówią- dlatego muszę porozmawiać w spółdzielni lub na początek w > administracji, czy nie można inaczej... > Koleżanko ty się nikogo nie pytaj, a jak np masz wykupione mieszkanie to wogóle spółdzielnię możesz olać:))))))) Spółdzielnia nie może zakazać, to jest monopol, zawsze można ich pozwać do sądu:))))) Załuż sobie SDI, jeśli masz telefon w domu i nie ma żdanego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 07.11.02, 13:16 > > > Więc kup neta do domu:) > > > > taaak... > > tylko muszę się zebrać w sobie i iść do spółdzielni, jak już pisałam > wcześniej > > moja spółdzielnia ma podpisaną umowę z telewizją kablową - ta telewizja je > st > > jedynym dostarczycielem internetu w naszej spółdzielni- i ma niekorzystną > > ofertę- tak mówią- dlatego muszę porozmawiać w spółdzielni lub na początek > w > > administracji, czy nie można inaczej... > > > > > Koleżanko ty się nikogo nie pytaj, a jak np masz wykupione mieszkanie to > wogóle spółdzielnię możesz olać:))))))) > Spółdzielnia nie może zakazać, to jest monopol, zawsze można ich pozwać do > sądu:))))) > Załuż sobie SDI, jeśli masz telefon w domu i nie ma żdanego problemu. wiem ze to jest monopol, chciałam iść z tym do gazet i posłów, ale poszłam do prawnika, który mi wytłumaczył, że istnieje jeszcze coś takiego jak prawo spółdzielcze, które zezwala podejmować spółdzielni decyzje w imieniu jej członków, dlatego jako członkini spółdzielni, mam wpływ na podejmowane decyzje lub zmianę decyzji z którymi się nie zgadzam- dlatego muszę isc do spółdzielni dzwoniliśmy do firm, do providerów, ale jak im mówiliśmy gdzie mieszkamy, to nam odmawiali mówiąc że spółdzielnia musi wyrazić zgodę na to- dlatego, że jakieś kable czy instalacje itp będą szły po ścianach bloku które należą do spółdzielni, lub dostawcy bedą korzystać z ułożonych już wcześniej kabli telewizji kablowej (monopolisty) byłam z tym raz w zarządzie, ale pani mnie odesłała do administracji osiedla- już mi się tam nie chciało iść, ale muszę się zmobilizować i jak najszybciej sprawę doprowadzić do końca. tak to tu się sprawa ma Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 07.11.02, 18:53 Gość portalu: anna napisał(a): > > > > Więc kup neta do domu:) > > > > > > taaak... > > > tylko muszę się zebrać w sobie i iść do spółdzielni, jak już pisałam > > wcześniej > > > moja spółdzielnia ma podpisaną umowę z telewizją kablową - ta telewiz > ja je > > st > > > jedynym dostarczycielem internetu w naszej spółdzielni- i ma niekorzy > stną > > > ofertę- tak mówią- dlatego muszę porozmawiać w spółdzielni lub na poc > zątek > > w > > > administracji, czy nie można inaczej... > > > > > > > > > Koleżanko ty się nikogo nie pytaj, a jak np masz wykupione mieszkanie to > > wogóle spółdzielnię możesz olać:))))))) > > Spółdzielnia nie może zakazać, to jest monopol, zawsze można ich pozwać do > > > sądu:))))) > > Załuż sobie SDI, jeśli masz telefon w domu i nie ma żdanego problemu. > > > wiem ze to jest monopol, chciałam iść z tym do gazet i posłów, ale poszłam do > prawnika, który mi wytłumaczył, że istnieje jeszcze coś takiego jak prawo > spółdzielcze, które zezwala podejmować spółdzielni decyzje w imieniu jej > członków, dlatego jako członkini spółdzielni, mam wpływ na podejmowane decyzje > lub zmianę decyzji z którymi się nie zgadzam- dlatego muszę isc do spółdzielni > > dzwoniliśmy do firm, do providerów, ale jak im mówiliśmy gdzie mieszkamy, to > nam odmawiali mówiąc że spółdzielnia musi wyrazić zgodę na to- dlatego, że > jakieś kable czy instalacje itp będą szły po ścianach bloku które należą do > spółdzielni, lub dostawcy bedą korzystać z ułożonych już wcześniej kabli > telewizji kablowej (monopolisty) > > byłam z tym raz w zarządzie, ale pani mnie odesłała do administracji osiedla- > już mi się tam nie chciało iść, ale muszę się zmobilizować i jak najszybciej > sprawę doprowadzić do końca. > > tak to tu się sprawa ma Ok, ale z SDI to już inna sprawa, jeśli posiadasz telefon w domu to już 100% sukces, założą tobie nowe gniazdko w domu, kabel pociągną od obecnego gniazda, czyli wszytskie kable będą w środku mieszkania, niczego nie będzie na klatce schodowej A tu już spółdzielnia nic nie ma do gadania. Rację chyba mam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 07.11.02, 19:10 michal_el napisał: > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > > Więc kup neta do domu:) > > > > > > > > taaak... > > > > tylko muszę się zebrać w sobie i iść do spółdzielni, jak już pis > ałam > > > wcześniej > > > > moja spółdzielnia ma podpisaną umowę z telewizją kablową - ta te > lewiz > > ja je > > > st > > > > jedynym dostarczycielem internetu w naszej spółdzielni- i ma nie > korzy > > stną > > > > ofertę- tak mówią- dlatego muszę porozmawiać w spółdzielni lub n > a poc > > zątek > > > w > > > > administracji, czy nie można inaczej... > > > > > > > > > > > > > Koleżanko ty się nikogo nie pytaj, a jak np masz wykupione mieszkanie > to > > > wogóle spółdzielnię możesz olać:))))))) > > > Spółdzielnia nie może zakazać, to jest monopol, zawsze można ich pozw > ać do > > > > > sądu:))))) > > > Załuż sobie SDI, jeśli masz telefon w domu i nie ma żdanego problemu. > > > > > > wiem ze to jest monopol, chciałam iść z tym do gazet i posłów, ale poszłam > > do > > prawnika, który mi wytłumaczył, że istnieje jeszcze coś takiego jak prawo > > spółdzielcze, które zezwala podejmować spółdzielni decyzje w imieniu jej > > członków, dlatego jako członkini spółdzielni, mam wpływ na podejmowane > decyzje > > lub zmianę decyzji z którymi się nie zgadzam- dlatego muszę isc do > spółdzielni > > > > dzwoniliśmy do firm, do providerów, ale jak im mówiliśmy gdzie mieszkamy, > to > > nam odmawiali mówiąc że spółdzielnia musi wyrazić zgodę na to- dlatego, że > > > jakieś kable czy instalacje itp będą szły po ścianach bloku które należą d > o > > spółdzielni, lub dostawcy bedą korzystać z ułożonych już wcześniej kabli > > telewizji kablowej (monopolisty) > > > > byłam z tym raz w zarządzie, ale pani mnie odesłała do administracji osied > la- > > > już mi się tam nie chciało iść, ale muszę się zmobilizować i jak najszybci > ej > > sprawę doprowadzić do końca. > > > > tak to tu się sprawa ma mielismy podobna sytuacje - zarzad wspolnoty mnozyl przeszkody powolujac sie na ustawy - a to schemat instalacji sieci a to schemat instalacji elektrycznej a to zalozenie nowego licznika dla serwerowni (za 4tys.pln podczas gdy roczne zuzycie pradu niecale 2tys. pln) itd. ale istnieje wyjscie z sytuacji - zbieranie podpisow czlonkow wspolnoty wystarczy 50% +1 i zarzad jest zobowiazany do wykonania uchwaly, podobnie (prawdopodobnie bo nie znam za bardzo prawa spoldzielczego) ma sie sprawa w spoldz. mieszk. DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Ania się jutro przestraszy 07.11.02, 19:11 Gość portalu: zeta napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > > > > Więc kup neta do domu:) > > > > > > > > > > taaak... > > > > > tylko muszę się zebrać w sobie i iść do spółdzielni, jak ju > ż pis > > ałam > > > > wcześniej > > > > > moja spółdzielnia ma podpisaną umowę z telewizją kablową - > ta te > > lewiz > > > ja je > > > > st > > > > > jedynym dostarczycielem internetu w naszej spółdzielni- i m > a nie > > korzy > > > stną > > > > > ofertę- tak mówią- dlatego muszę porozmawiać w spółdzielni > lub n > > a poc > > > zątek > > > > w > > > > > administracji, czy nie można inaczej... > > > > > > > > > > > > > > > > > Koleżanko ty się nikogo nie pytaj, a jak np masz wykupione miesz > kanie > > to > > > > wogóle spółdzielnię możesz olać:))))))) > > > > Spółdzielnia nie może zakazać, to jest monopol, zawsze można ich > pozw > > ać do > > > > > > > sądu:))))) > > > > Załuż sobie SDI, jeśli masz telefon w domu i nie ma żdanego prob > lemu. > > > > > > > > > wiem ze to jest monopol, chciałam iść z tym do gazet i posłów, ale po > szłam > > > > do > > > prawnika, który mi wytłumaczył, że istnieje jeszcze coś takiego jak p > rawo > > > spółdzielcze, które zezwala podejmować spółdzielni decyzje w imieniu > jej > > > członków, dlatego jako członkini spółdzielni, mam wpływ na podejmowan > e > > decyzje > > > lub zmianę decyzji z którymi się nie zgadzam- dlatego muszę isc do > > spółdzielni > > > > > > dzwoniliśmy do firm, do providerów, ale jak im mówiliśmy gdzie mieszk > amy, > > to > > > nam odmawiali mówiąc że spółdzielnia musi wyrazić zgodę na to- dlateg > o, że > > > > > jakieś kable czy instalacje itp będą szły po ścianach bloku które nal > eżą d > > o > > > spółdzielni, lub dostawcy bedą korzystać z ułożonych już wcześniej ka > bli > > > telewizji kablowej (monopolisty) > > > > > > byłam z tym raz w zarządzie, ale pani mnie odesłała do administracji > osied > > la- > > > > > już mi się tam nie chciało iść, ale muszę się zmobilizować i jak najs > zybci > > ej > > > sprawę doprowadzić do końca. > > > > > > tak to tu się sprawa ma > > mielismy podobna sytuacje - zarzad wspolnoty mnozyl przeszkody powolujac sie na > > ustawy - a to schemat instalacji sieci a to schemat instalacji elektrycznej a > to zalozenie nowego licznika dla serwerowni (za 4tys.pln podczas gdy roczne > zuzycie pradu niecale 2tys. pln) itd. ale istnieje wyjscie z sytuacji - > zbieranie podpisow czlonkow wspolnoty wystarczy 50% +1 i zarzad jest > zobowiazany do wykonania uchwaly, podobnie (prawdopodobnie bo nie znam za > bardzo prawa spoldzielczego) ma sie sprawa w spoldz. mieszk. DNS Jejku ludzie , wródzcie do Elbląga jak tam macie takie głupie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 07.11.02, 19:24 a co myslisz ze w E. jest inaczej - wszedzie prawo jest takie samo i ludzie podobni (homo homini lupus) a jak chcesz miec internet 24h o transferze wiekszym od sdi za 40pln miesiecznie to musisz troche przy tym pochodzic i pokonac jakies tam trudnosci :)) DNS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 19:41 Gość portalu: zeta napisał(a): > a co myslisz ze w E. jest inaczej - wszedzie prawo jest takie samo i ludzie > podobni (homo homini lupus) a jak chcesz miec internet 24h o transferze > wiekszym od sdi za 40pln miesiecznie to musisz troche przy tym pochodzic i > pokonac jakies tam trudnosci :)) DNS Ja po prostu boruję dziury w ścianach i się nie martwię:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 07.11.02, 19:57 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > a co myslisz ze w E. jest inaczej - wszedzie prawo jest takie samo i ludzi > e > > podobni (homo homini lupus) a jak chcesz miec internet 24h o transferze > > wiekszym od sdi za 40pln miesiecznie to musisz troche przy tym pochodzic i > > > pokonac jakies tam trudnosci :)) DNS > > Ja po prostu boruję dziury w ścianach i się nie martwię:))))) a kto placi? i wszystko jasne DNS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 15:55 Gość portalu: zeta napisał(a): > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > a co myslisz ze w E. jest inaczej - wszedzie prawo jest takie samo i > ludzi > > e > > > podobni (homo homini lupus) a jak chcesz miec internet 24h o transfer > ze > > > wiekszym od sdi za 40pln miesiecznie to musisz troche przy tym pochod > zic i > > > > > pokonac jakies tam trudnosci :)) DNS > > > > Ja po prostu boruję dziury w ścianach i się nie martwię:))))) > > > a kto placi? i wszystko jasne DNS Za co płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ania się jutro przestraszy IP: *.umcs.lublin.pl 08.11.02, 15:39 no to zacznę chodzić z listą po osiedlu - nie ma wyjścia- chcąc zmienić decyzję zarządu, albo pójdę na najbliższe spotkanie rady osiedla... dzięki, zapomniałam że tak można będę bawić się w agenta... Odpowiedz Link Zgłoś