Gość: Chemik IP: *.net171.nj.sprint-hsd.net 17.04.02, 06:50 Ktokolwiek z was czytajacych ta wiadomosc jest lub byl uczniem tej wspanialej szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chemik Re: Technikum Chemiczne IP: *.net107.nj.sprint-hsd.net 03.05.02, 05:12 Nie do uwierzenia...w mojej klasie bylo 34 uczniow...w calej szkole sadze ze okolo 500...nie liczac lat minionych i nastepnych. Czyzbym tylko ja byl tym jedynym wybranym ktory ma dojscie do Internetu ?? A moze ktos z profesorow sie odezwie? Np. Szyszko, Biala, Hac, Jaskiewicz, Januszewicz ... ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
waldziemar Re: Technikum Chemiczne 03.05.02, 10:59 cześć.zsz ozos stomil tak to nazywało się w latach 1978-81 kiedy chodziłem tam do zawodówki ,znam osoby z chemika z tamtych lat ,są tacy co też bawią się internetem ,może ktoś jeszcze odezwie się.narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Technikum Chemiczne IP: *.arcor-ip.net 03.05.02, 21:14 Udało mi się pochodzić do technikum przy chemiku,ale to było takie specyficzne technikum,utworzone w ramach eksperymentu dla socjopatów,którym się udało skończyć szkołę zawodową i nie wpaść tam w alkoholizm,piromanię,albo prasy na walcowni w Ozosie.Takie niedobitki mogły sobie pochodzić potem do technikum,by yntelygencyję poczuć.Wychowawczynią była tam bodajże kobita o nazwisku Brzozowska,całkiem miła pani zresztą,która nie rzucała podczas lekcji sprzętami. No,a co cię tak na to technikum chemiczne zebrało?Sentymenty,czy dawna,nie zapomniana miłość?Pozdrowienia też dla Waldziemara. Odpowiedz Link Zgłoś
obbaz Re: Technikum Chemiczne 04.05.02, 05:24 Oczywiscie ze sentyment....bylem uczniem tej szkoly 1977-82, w alkoholizm nie popadlem chociaz prasy do mielenia kauczuku z antyutleniaczami widzialem na wlasne oczy. Poprostu szukam znajomych z tej szkoly. Maja strone na WWW ale jest podla bez zdjec i opisu.az Napisz wiecej...gdzie jestes teraz...i co robisz...to samo dotyczy Waldzia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś