Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.20

12.10.04, 22:35
20 dla młodzieży

Nie miałem prawie nic, a chciałem jej darować świat
I czarno białe dni rozłożyć na palecie barw
Mówiłem, jeśli chcesz, zabiorę cię daleko stąd
Ze sobą tylko weź gorące serce, dwoje rąk

Refren:
Dwadzieścia lat, a może mniej wirował w oczach słońca pył
Dwadzieścia lat, a może mniej, świat brałem taki jaki był
Dwadzieścia lat, a może mniej, uczyłem się dopiero żyć
Dwadzieścia lat, a może mniej nie miałem prawie nic

Nie miałem prawie nic, a chciałem jej darować świat
Rozumieć każdą myśl na cienie nocy, światła dnia
Ściemniała listów biel, ktoś inny zabrał ją gdzieś stąd
to było dawno, wiem, i wiem już nawet gdzie tkwił błąd

Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Czas relaksu v.20 12.10.04, 22:41
      zastanawiam się w jakich czasch żyję na forum

pamiętasz była jesień
      • oso1 Re: Czas relaksu v.20 12.10.04, 22:43
        "Pokój nr 8 korytarza mrok" - jedna z najpiękniejszych piosenek polskich.
        • rita100 Re: Czas relaksu v.20 12.10.04, 22:44
          a jakoś przedtem tego nie doceniałam
          teraz podśpiewuję
          chyba najwyższy czas
          • oso1 Re: Czas relaksu v.20 12.10.04, 22:46
            Jest jeszcze parę takich co człowiek wymięka.
            • rita100 Re: Czas relaksu v.20 12.10.04, 22:52
              tylko nie mów o piosence Filipinek :)

jedno tylko imie mamy Filipinki ;)))

uciekam

• oso1 Re: Czas relaksu v.20 12.10.04, 22:54
                Eeee, a "Ta ostatnia niedziela".
                • muraszka1 Re: Czas relaksu v.20 13.10.04, 09:51
                  "A mnie jest szkoda lata.....".

Tak dzisiaj ciezko chodzi komputer.
                  Biore sie do prac domowych.
                  Moze na dzialce przekopie pare grzadek?
                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 13.10.04, 21:36
                    a dzis jest mecz pilkarski :)
                    nawet nie wiem o co grają ?
                    • oso1 Re: Czas relaksu v.20 13.10.04, 21:54
                      O Jezusicku - Kobiety!!!
                      • rita100 Re: Czas relaksu v.20 13.10.04, 22:18
                        ale najważniejsze, że się mężczyżni radują ;))))
                        • rita100 Re: Czas relaksu v.20 13.10.04, 22:46
                          radują sie , radują, bardzo sie radują :)
                          • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.20 IP: *.olsznet.ec.pl 14.10.04, 09:44
                            Nasi wygrali 3:2 !
                            • oso1 Re: Czas relaksu v.20 14.10.04, 18:43
                              Ale będzie piękny czas relaksu - oczywiście na grzybki
                              :)
                              • rita100 Re: Czas relaksu v.20 14.10.04, 21:08
                                wcale sie nie dziwię, wszak lasów u was pod dostatkiem
                                tylko nie wpadnij na śpiącego niedżwiedzia :)
                                lub jelenia czatującego na sarenkę
                                • oso1 Re: Czas relaksu v.20 14.10.04, 21:42
                                  misie podobają dziewczyny
                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 14.10.04, 21:47
                                    a co z mrówkami :)
                                    • rita100 Re: Czas relaksu v.20 14.10.04, 22:16
                                      Cały dzień na szlaku
                                      Wieczorem ognia blask
                                      Chociaż nieraz w brzuchu pusto
                                      Zawsze sobie radę dam - hej !

• oso1 Re: Czas relaksu v.20 15.10.04, 20:11
                                        Uf, odwilż
                                        i cóż, zieloneczki, wyjazd 7.00 - przewiduję 4 słoiczki minimum
                                        • oso1 Re: Czas relaksu v.20 15.10.04, 20:12
                                          Czas zbierania od 7.30 do 9.00, 9.15 na miejscu. Występuje róznica 15 min. - to
                                          jest czekanie na Grubego.
                                          • oso1 Re: Czas relaksu v.20 15.10.04, 20:12
                                            Oczywiście jutro sprawozdanie
                                            • rita100 Re: Czas relaksu v.20 15.10.04, 22:21
                                              czy przywiązujecie się wszyscy , by sie nie zgubić ?
                                              • oso1 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:19
                                                Kurde, że tak brzydko powiem - nie było grzybów, nie było radości, nie będzie
                                                słoiczków, a siur tam.
                                                :(
                                                • rita100 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:21
                                                  walczę z muchą , olbrzymią, jak nie na monitorze to do mojego światła lecie
                                                  pomóz
                                                  co z nią zrobić
                                                  to bzikanie jej doprowadza mnie do białej gorączki
                                                  jak sie zabija muchę ?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:26
                                                    ta mucha mnie prowokuje ale nie mogę ją zabić , choć sama sie podkłada
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:31
                                                    zapomniałam powiedzieć, ze Ci wspólczuję oso, brak grzybków halucygennych może
                                                    doprowadzić was do depresji :)
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:32
                                                    Dlaczego nie możesz? Działaj śmiało :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:33
                                                    a co z flakami ?
                                                    będę sprzatać ? - fuj !
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:36
                                                    Eeee, spoko. Dużo tego nie będzie do zbierania ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:36
                                                    szufelka wystarczy ?
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:38
                                                    To chyba na całą szarańczę ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:39
                                                    Będziemy łapać muchi
                                                    będizemy kłaść na blachi
                                                    I będą wybuchi
                                                    po same dachi
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:41
                                                    Oooo, tego nie znałam ;)))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:49
                                                    a widzisz
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:49
                                                    no już dała mi spokój, wybiosła się, pewnie wiedziała co jej grozi ;))))
                                                    Co jutro robicie ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:52
                                                    Pobudka o 5.00 i odwiezienie Siwej do Warszawki
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:53
                                                    czy wszyscy w Polsce studiują ?

kot złapał muchę , juz po sprawie :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:56
                                                    relaksująca samotność :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 21:58
                                                    Jak się głodzi kota to i muchy potrafi złapać
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 16.10.04, 22:05
                                                    więc jutro spróbuj wyglodzić swoich chlopaków i niech idą na łowy ;)))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 17.10.04, 10:48
                                                    Na łowy dziewcząt chyba
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 17.10.04, 10:49
                                                    Ale w tym wypadku co ja mam do głodzenia?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 17.10.04, 10:49
                                                    Tym bardziej do sytości
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.20 IP: *.olsznet.ec.pl 17.10.04, 11:19
                                                    Grzyby,muchy......
                                                    Leje i leje,ale cieplo.
                                                    Bylam na dzialce.
                                                    Nakarmilam bezdomne kocie glodomorki.
                                                    Codziennie przez caly rok je wspomagam.
                                                    Oby zima byla dla nich laskawa.
                                                    Tak dzielnie pracuja te zwierzaczki.
                                                    Ani jednej nornicy nie uswiadczysz.
                                                    Oczywiscie daje tabletki kiciom
                                                    i troche kocurkom ,by nie byly zbyt jurne.
                                                    Schronisko obiecalo kastracje i pomoc ale....
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 17.10.04, 19:13
                                                    Kastrować - chłopów??!!!!!!!
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 17.10.04, 19:51
                                                    a dziewczynki sterylizować ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 17.10.04, 22:29
                                                    Od jutra 5 dni i znowu wolne, żyć nie umierać
                                                    :)))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 18.10.04, 21:47
                                                    Wolnym krokiem nadchodzą wydłużone weekendy i znowu będziemy odpoczywali po
                                                    dobrze spełnionym obowiązku.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 18.10.04, 22:02
                                                    od obowiązków nigdy sie nie uwolnisz
                                                    najgorsze to te obowiązki względem żony ;)))))))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 18.10.04, 22:05
                                                    a to zależy względem czyjej
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 18.10.04, 22:14
                                                    żona jest jedna
                                                  • muraszka1 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 07:36
                                                    "On byl staly ,tylko one sie zmienialy"
                                                    - nie wiam kto to powiedzial,nie ja.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 20:32
                                                    napisał to
                                                    Mistrz Jan Izydor Sztaudynger
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 20:39
                                                    Jeszcze parę fraszek Mistrza

BEZRADNOŚĆ
                                                    Jak nie wyznawać wielobóstwa,
                                                    Gdy bóstw wokoło takie mnóstwa.

POUCZENIE
                                                    Nie da ci ojciec, nie da ci matka
                                                    Tego, co może dać ci sąsiadka.

DLA RÓWNOWAGI
                                                    By równowaga nie była zwichnięta,
                                                    Podnosząc suknię - spuszczała oczęta.

NAJWIĘKSZA KRZYWDA
                                                    Największa krzywda, jaką znają dzieje,
                                                    Gdy krzywdy chcącj krzywda się nie dzieje.

NIECHĘTNIE
                                                    Niechętniem dzisiaj zasnął,
                                                    Bom zasnął z żoną własną.
                                                    Niechętnie też się budzę,
                                                    Bo śniły mi się cudze.

;)

• Gość: rita Re: Czas relaksu v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:44
                                                    Niechętniem dzisiaj zasnął,
                                                    Bom zasnął z żoną własną.
                                                    Niechętnie też się budzę,
                                                    Bo śniły mi się cudze.

świetne
                                                    a ja piję herbatkę melisankę
                                                    i jestem całkowicie uspokojona, możesz następne fraszeczki podesłać
                                                    idę sie zalogować ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 20:49
                                                    a popatrz sobie tutaj
                                                    chwasty.tripod.com/sztaudyngerjan-01.html
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 20:56
                                                    Fraszki na nielubianych

Dużo ze szkół życia nauki wyniosłem
                                                    Ten co był to i tak pozostanie osłem

Nie rozwali wrót wiedzy taranem
                                                    Kiedy jest baranem
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:04
                                                    poczekaj poczekaj, przede mną leża aforyzny

najgorszą stroną romansu to, iż człowiek przestaje być romantyczny ;)))))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:05
                                                    albo to oso :)
                                                    wszyscy leżymy w rynsztoku.
                                                    Ale niektórzy z nas sięgają po gwiazdy

dobre ?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:07
                                                    oso, albo to ;)

Wczoraj wieczorem nalożyła zbyt dużo szminki i zbyt kusą suknię. U kobiety jest
                                                    to zawsze oznaką rozpaczy

lub

Podczas egzaminów głupcy zadają pytania, na które mądrzy nie potrafią
                                                    odpowiedzieć.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:05
                                                    Człowiek zawsze pamięta o tym, o czym powinien zapomnieć
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:07
                                                    Zleciał z górki - ciągając za sznurki.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:09
                                                    świetne

coś dla Ciebie
                                                    Po dobrym obiedzie można każdemu wybaczyć - nawet własnym krewnym
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:11
                                                    SPOKÓJ SUMIENIA

Kiedy kobietę w własne łoże złożę,
                                                    Spokojny jestem, że nie cudzołożę.

czytam te fraszki :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:11
                                                    Nic od kobiety człek nie wymaga -
                                                    Może być naga...

hahaha
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:16
                                                    "Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny,
                                                    ponieważ nigdy nie wiesz kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Gabriel Garcia Marquez
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 19.10.04, 21:25
                                                    "Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny,
                                                    ponieważ nigdy nie wiesz kto może się zakochać w twoim uśmiechu

czytałam go, ale tego zdania nie pamiętam - żebyś wiedziała jak ono jest
                                                    prawdziwe
                                                    uśmiechnij sie do mnie - jakie to miłe
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 20.10.04, 22:07
                                                    W piątek mam zebranie koła strzeleckiego (raz w roku), chyba strzelimy jakąś
                                                    lufę.
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 20.10.04, 22:12
                                                    5555 już wam ustrzeliłam i to bez treningu
                                                    najwazniejsze jest oko :)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.20 20.10.04, 22:15
                                                    Mogę jedynie zaproponowac 2KC :)))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 21.10.04, 20:32
                                                    giga - jest mecz, męższyżni pewnie z nosem w tv - a my może na gadu - gadu
                                                    nocą, widziałes ten watek ;))))))))))?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 21.10.04, 21:57
                                                    giga - znów pieczesz coś na sobotę ?
                                                    Ja mam fajnie , znów cukiernia do mnie przyjeżdza i ma wspaniałe torty, rolady
                                                    czekoladowe, grysikowce, jogurtowce z owocami
                                                  • Gość: she Re: Czas relaksu v.20 IP: 213.184.18.* 22.10.04, 14:43
                                                    Piątek!!!!
                                                  • Gość: she Re: Czas relaksu v.20 IP: 213.184.18.* 22.10.04, 14:44
                                                    sobota i niedziela
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 23.10.04, 15:52
                                                    Wczoraj to był relaks, dzisiaj odpoczynek po relaksie, po zebraniu kola
                                                    strzeleckiego (strzał w dziesiątkę), perezesem została koleżanka (znak zodiaku
                                                    Strzelec), strzeliliśmy parę luf i trafiliśmy do celu.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 24.10.04, 21:54
                                                    Koniec relaksu
                                                    Pa
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 24.10.04, 21:55
                                                    a dlaczego ?
                                                    imieniny Tadeusza obchodzisz ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 26.10.04, 22:38
                                                    niestety zachorowałem, ale kiedyś się wyleczę, najlepsz to jest ta temperatura
                                                    w łóżku
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 26.10.04, 22:44
                                                    a czekałam by Cię wyleczyć :)
                                                    gorącą herbatke z malinek
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 19:19
                                                    taaak a potem tłumacz się z malinek
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 20:57
                                                    oso zepsuty chłopczyk jesteś ;)))))))))))
                                                    mapewno znasz już nie jedną wymówkę .....
                                                    a tu w zadumę trza wpaść i groby sprzątać
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:01
                                                    ej, ej mówimy tu o relaksie dla żywych
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:05
                                                    relaks tylko dla żywych, może jakiś helołing amerykańki ?
                                                    nawet giga , nie donosi czy już ma świeczki ? ;)))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:07
                                                    oso - zaglądam na gazetę , by zobaczyć jak sobie radzicie w życiu ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:14
                                                    oj radzimy, radzimy jak tu sobie polepszyć
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:20
                                                    a widzisz ksiezyc dziś - u nas zachmurzenie, a jest pełnia, jedno życzenie i
                                                    sie spełni :)
                                                    wyjeżdzasz gdzies na groby ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:23
                                                    Jak co roku planowany wyjazd na groby rodziców, czekam na decyzję siostry (w
                                                    końcu starsza ode mnie), ale wiozę zawsze ja.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:25
                                                    dalekoooo !
                                                    będzie to wyprawa ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:30
                                                    eeeeee, spoko 3godziny w jedną, dwie godziny na miejscu, trzy godziny i w domku
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:35
                                                    Nie ma to jak poczciwe, stare

www.kulki.net/
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:49
                                                    oso1 napisał:

> Nie ma to jak poczciwe, stare
                                                    >
                                                    > www.kulki.net/

ale nie w towarzystwie - ja wolę zaglądać na poezję :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:37
                                                    no nie wiem czy tak spoko , w Swięto ogromny ruch, ja jadę bardzo w czas
                                                    raniutko, by jakoś dojechać, toż to będzie ogromny ruch i korki, a pózniej
                                                    wieczorkiem pózno.
                                                    Ale zapowiadają śliczną pogodę
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:39
                                                    idzie na tvn film - Strefa śmierci - trzeba uważać
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:45
                                                    Tak, tak często Święto zmarłych może się stać naszym świętem
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:46
                                                    oso - spójrz w niebo - widzisz księzyc ?
                                                    u nas zachmurzenie , a jest pełnia i soli nie ma :)
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:48
                                                    Jestem, jestem. Ale w Olsztynie mglisto i ponuro, brrrrrrrr
                                                    No i księżyca nie widać :(
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:50
                                                    i u mnie też, to kto zda nam relację z pełni ?????
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:51
                                                    ale to około 3 nad ranem
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:52
                                                    u nas tez zachmurzenie, ale wczoraj bylo cudownie :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:53
                                                    i seteczka - proponuję wirtualne oglądanie pełni księzyca :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:52
                                                    z minutami
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:54
                                                    Twoje zdrowie - moja seteczka

No to czekamy na nowy wątek
                                                    giga pewnie juz piecze na święta :)
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.20 IP: *.olsznet.ec.pl 27.10.04, 21:53
                                                    Czy to ten sam Olsztyn nad Łyna?
                                                    Bo w "moim" Olsztynie swieca gwiazdy i olbrzymi ksiezyc.
                                                    Jezeli tak potrwa do rana ,to bedzie mozna po 3:00 ogladac zacmienie.
                                                    Chyba nie wytrwam tak dlugo.Moze zalapie sie na koncowke okolo 5:45?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.20 27.10.04, 21:55
                                                    poważnie Muraszka - widzisz pełnię - powiedz swoje życzenie i moje - o
                                                    spotkaniu na zjeżdzie w Olsztynie - powiedż księzycowi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka