Dodaj do ulubionych

Nowy bubel olsztyńskich drogowców

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 00:04
Tak można określić efekty pracy olsztyńskich drogowców przy Rondzie Bema.
Autobusy MPK skręcając z mostu w prawo na ul. Partyzantów, ze względu na źle
wyprofilowane pobocze, muszą dokonywać tych manewrów zajmując część lewego pasa
jezdni. Skontestowałem to dzisiaj z wielkim zdziwieniem i zaskoczeniem. Nie
wiem, jak długo jeszcze będziemy musieli ponosić konsekwencje przypadkowego
dobierania kadr i ich umiejętności w tych służbach.
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: Nowy bubel olsztyńskich drogowców IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 00:34
      Rondo Bema jest piekne...
      Kiedys je przejezdzalem z wylacznie zamknietymi oczami...
      Teraz przesiadam sie na tylne siedzenie jezeli tam zabladze :o)
      • Gość: spoko Re: Nowy bubel olsztyńskich drogowców IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 00:58
        A co powiecie o skręcie z ul. Kościuszki w Kętrzyńskiego (w lewo)? To
        skrzyżowanie też dopiero co remontowali!
        Fantastyczne są też wyrwy wycięte przez drogowców w asfalcie na al.
        Warszawskiej przy Jagiellończyka. Teraz mają kończyć remont tego skrzyżowania.
        Ciekawe co jeszcze wymyślą...
        • Gość: koobra Re: Nowy bubel olsztyńskich drogowców IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 21:07
          paranoja ,szybciej dojedziesz na rondo Bema jadąc kościuszki prosto,dalej koło
          dworca,niż uda się skręcić w lewo w Kętrzyńskiego.
          Co do nawierzchni ciekawa jest bardzo przeprawa przez Bałtycką niezłe dziurki:)
    • Gość: pioter Re: Nowy bubel olsztyńskich drogowców IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 23:48
      Nie wiadomo po co w ogóle trzymano sie konwencji ronda - nie lepiej byłoby
      zrobić normalne skrzyżowanie? Poza tym nie wim po co zewnętrzne pasy służą do
      zjeżdżania i JAZDY NA WPROST (dalej po rondzie). Wcześniej czy później dojdzie
      do bęcki, bo ktoś zacznie zjeżdżać ze środkowego pasa nie widząc, że ten po
      prawej tnie dalej prosto ...
      • Gość: koobra Re: Nowy bubel olsztyńskich drogowców IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 23:52
        no ale jaka "gładż" suniesz jak po szynach,kiedyś pamiętam było tak na całej
        dworcowej(przez pierwsze 3 m-ce)
      • Gość: tobe Re: Nowy bubel olsztyńskich drogowców IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 01:14
        Ale pioter chodzi wlasnie o to zeby widziec, za malo takich co widza jezdzi
        niestety. Po rondzie trzeba umiec jezdzic.
        A co do zdolnosci kierowcow mnie osobiscie wkurza "numer" ze strzalka
        warunkowego skretu. Notorycznie widze jak na przyklad na ulicy al.wojska
        polskiego na skrecie w prawo w 1 maja strzalka kierunkowa jest mylona z
        warunkowa ... i zatrzymuje sie taki i jedyneczka i jedzie dalej, ja trabie a
        gosc mi grozi palcem ze on jedzie dobrze .... pff
        • Gość: XVZ Re: Nowy bubel olsztyńskich drogowców IP: 62.233.149.* 08.05.02, 09:49
          rondo bema - piekna rzecz - czekam kiedy w TVN pojawi sie nowy program reality
          show ze sportem extremalnym - mysle ze oglądalnośc by im skoczyla. Podoba mi
          sie jeszcze to ze codziennie na tym rodzndzie pojawiaja sie nowe mieejsca ze
          szklami potluczonymi od stluczek
          • Gość: koobra Re: Nowy bubel olsztyńskich drogowców IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 01:38
            jednym zdaniem,gaz do dechy,a reszta niech się martwi!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka