Dodaj do ulubionych

Kolenda w eNce

10.12.04, 20:41
No wlasnie, jak bedzie w tym roku ?. Jesli dojdzie do skutku to ja oczywiscie
deklaryje swoj udzial. Bede z oplatkiem, sledzikami i wspolniczka.
Czy 23 grudnia to dobra data ?.
Obserwuj wątek
    • bpkw Wigilia w eNce 10.12.04, 20:44
      Moj Boze : jaka kolenda ?!?!. Oczywiscie WIGILIA !!!!!!!!!!!. Mam nadzieje, ze
      ten lapsus sciagnie wiecej "ciekawskich" do tego watku. A kolende zaspiewamy. I
      to nie jedna...
      • oso1 Re: Wigilia w eNce 10.12.04, 23:47
        a czemóż nie?
        :)
        • muraszka1 Re: Wigilia w eNce 11.12.04, 07:42
          Jezeli nie bede musiala wyjechac,
          to nareszcie Was poznam.
          :-)
          • angela-rt Re: Wigilia w eNce 11.12.04, 11:58
            No kochani właśnie sie nosiłam z zamiarem napisania takiego watku,trzeba sie
            zgrać,jak tam Inkowie,kiedy wracaja? Trzeba poustalac dla wszystkich dobra date
            i spotkac sie tak jak to miało miejsce w ubiegłym roku,pamiętacie jak fajnie
            było???Muraszka i Ty sie nie wymigasz ty razem hym???
            • Gość: inka28 Re: Wigilia w eNce IP: *.go.net.pl 11.12.04, 16:03
              Świetny pomysł! My będziemy w Olsztynie gdzieś po 20stym, chętnie przyjdziemy:)
              • rita100 Re: Wigilia w eNce 12.12.04, 22:37
                zamawiam zdjęcia
                wspaniale robicie - może inni też dołaczą ;)
                • oso1 Re: Wigilia w eNce 12.12.04, 22:39
                  a może by tak przyjechała na kolację :)
                  • zbyszek07 Re: Wigilia w eNce 14.12.04, 07:44
                    23,12 moge byc ok 19 na godzinke,
                    lub po 21,40.
                    Rozmawialem z lecart-am
                    byc moze tez zajzy.
                    • lustroo Re: Wigilia w eNce 14.12.04, 11:03
                      Ja wieczorem nie moge chyba, że 15, 16, może coś się zmieni, e jakoś sie zgrac
                      nie można :(
                      • angela-rt Re: Wigilia w eNce 14.12.04, 12:37
                        mozna sie zgrać,podajcie terminy kto kiedy moze znajdziemy odpowiedzni dla
                        wszystkich, bo jak nie to odgornie narzuce i nie ma zmiłuj bedziecie musieli
                        przyjsć bo kobietom w moim stanie sie nie odmawia(myszy itp.) ;-
                        )))))))))))))))))))
                        • thor_tr Re: Wigilia w eNce 14.12.04, 13:00
                          A czy syn marnotrawny może wrócić?
                          ;-)
                          Dawno Was wszystkich nie widziałem na żywo.Jeśli można to postaram się
                          przyjść :-)
                          Mi czwartek 23.12. odpowiada.
                          Godziny?Postaram się dostosować do większości!

O kurcze!Angela moje GRATULACJE!!!!!!!
                          • rita100 Re: Wigilia w eNce 14.12.04, 21:35
                            A czy syn marnotrawny sam wraca czy z synową ??????? ;)))))(torcikiem)
                            napewno mile będą wszyscy oczekiwani :)
                            • lustroo Re: Wigilia w eNce 15.12.04, 09:15
                              Może i wieczorem mi sie uda wyrwać, Nie chce myszy! ;) :)
                              • rita100 Re: Wigilia w eNce 15.12.04, 21:41
                                nie zapomnijcie o opładku :)
                                • rita100 Re: Wigilia w eNce 15.12.04, 21:42
                                  oczywićie o opłatku - na szczęście
                                  • Gość: oko Re: Wigilia w eNce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:26
                                    Też chciałbym osobiście pożyczyć Wam wszystkim wszystkiego najlepszego.
                                    • angela-rt Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 09:51
                                      Oko to zapraszamy,masz ochote to wpadaj,bardzo miło nam bedzie ;-))))To jaki
                                      dzień i ktora godzina doszli do porozumienia?????HYM!!!???
                                      • ktos2104 Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 10:11
                                        a ja też mogę?
                                        czwartek ok, ale mocno wieczornie po 2O.30
                                        to jeszcze będziecie?
                                        • zbyszek07 Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 10:29
                                          Jesli w czwartek to ja dopiero 21,40
                                          • oso1 Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 11:15
                                            Czwartek godzina 20.00 - Wigila w eNce!!!

• lustroo Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 13:17
                                              To jak w końcu? Czy wszytskim pasuje czwartek o 20?
                                            • Gość: oko Re: Wigilia w eNce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:21
                                              Bardzo chętnie przyjdę. Na dzisiaj dzień i godzina pasują mi. Fajnie Wigilia w
                                              eNCe
                                            • lustroo Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 13:21
                                              To jak czy czwartek 20.00 albo po 20 Wszystkim pasuje, na Zbyszka trzebaby
                                              zaczekać.
                                              • zbyszek07 Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 13:53
                                                Wlasnie sie dowiedzialem ze mam wolna srode wieczorem,
                                                ale w czwartek przed 22,00 tez zajze.
                                                Tak czy tak do zobaczenia.
                                                • oso1 Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 14:21
                                                  I nie ma czy pasuje czy nie pasuje, biorąc wszystko za i przeciw pasowało mi o
                                                  11.20 - ale czego nie robi się dla przyjaciół

Czwartek godzina 20.00 - Wigila w eNce!!!

Nie jest ważny śledź czy opłatek - to Wy jesteście ważni

• thor_tr Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 18:15
                                                    oso1 napisał:

> Czwartek godzina 20.00 - Wigila w eNce!!!

Oki:)Mi pasuje:)
                                                  • bpkw Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 19:32
                                                    Czwartek mi nie pasuje, ale bede . Byc moze z kolezanka wspolniczka :)
                                                  • inka28 Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 20:09
                                                    bpkw napisał:

> Czwartek mi nie pasuje, ale bede . Byc moze z kolezanka wspolniczka :)

Bpkw, oto prawdziwie męska logika;)

My też będziemy, do zobaczenia czwartek:)))
                                                  • rita100 Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 20:56
                                                    specjalne pozdrowienia dla współmałżonki bpkw :)
                                                  • oso1 Re: Wigilia w eNce 17.12.04, 23:06
                                                    I Dyzmowe - NO!
                                                  • angela-rt Re: Wigilia w eNce 18.12.04, 11:19
                                                    Ok. ustalone do zobaczenia w czwartek 23.12.04r o godz. 20.00 w eNce ;-)))
                                                  • rita100 Re: Wigilia w eNce 18.12.04, 20:39
                                                    Kolenda najważniejsza
                                                  • rita100 Re: Wigilia w eNce 19.12.04, 23:06
                                                    dla przypomnienia :)
                                                  • oso1 Re: Wigilia w eNce 19.12.04, 23:22
                                                  • lustroo Re: Wigilia w eNce 20.12.04, 08:12
                                                    ja się postaram ale nic nie obiecuję, szkoda, ale rozerwać się nie mogę tym
                                                    bardziej, że mam załatwić akurat wtedy coś na co czekam od miesięcy.Trzymajcie
                                                    się ciepło :)
                                                  • rita100 Re: Wigilia w eNce 20.12.04, 22:10
                                                    pamiętajcie :)
                                                  • ktos2104 Re: Wigilia w eNce 20.12.04, 22:29
                                                    nonono...,
                                                    żeby nie zapeszyć,
                                                    zanosi się, że się uda z Wami spotkać...
                                                    do zobaczenia..?
                                                  • rita100 Re: Wigilia w eNce 20.12.04, 23:10
                                                    ogromnie sie cieszymy
                                                    nie łam się przełam się :)
                                                  • zbyszek07 Re: Wigilia w eNce 21.12.04, 07:07
                                                    Bedziemy z lecart- em po 21.30
                                                  • lustroo Re: Wigilia w eNce 22.12.04, 13:24
                                                    Chyba mnie nie będzie :( Trudno ale nic nie moge zrobić...
                                                  • ktos2104 Re: Wigilia w eNce 22.12.04, 15:51
                                                    jak trzeba poczekamy...
                                                    ani na chwileczkę??
                                                  • lecart Re: Wigilia w eNce 22.12.04, 18:21
                                                    zbyszek07 napisał:

> Bedziemy z lecart- em po 21.30
                                                    > :-)

Jak najbardziej Potwierdzam.
                                                    Eh jakbym mial neta i czas by mnie nie gonil w kafejce to bym cos wiecej
                                                    naskrobał. Si ja all
                                                  • zbyszek07 Re: Wigilia w eNce 22.12.04, 18:31
                                                    Potwierdzam!
                                                    bede tak jak zapowiedzialem!
                                                    Dzis wydebnilem wreszcie nasze forumowe koszulki!
                                                    Kto sie zapisywal, lub zglaszam zapotrzebowanie u mnie
                                                    melduje ze troche koszulek mam.
                                                    Do jutra.
                                                  • rita100 Re: Wigilia w eNce 22.12.04, 23:08
                                                    Łączę sie z WAMI w tym spotkaniu
                                                    Wesołych Rozmow :)
                                                  • oso1 Re: Wigilia w eNce 22.12.04, 23:21
                                                  • lustroo Re: Wigilia w eNce 23.12.04, 08:08
                                                    Nie wiem :( zobaczę co się da zrobić...
                                                  • muraszka1 Re: Wigilia w eNce 23.12.04, 16:21
                                                    Smutno mi,nie bede z Wami dzisiaj.
                                                    Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku!.
                                                  • oso1 Re: Wigilia w eNce 23.12.04, 17:52
                                                  • oso1 Re: Wigilia w eNce 23.12.04, 22:05
                                                    Byłem przez chwilkę (siła wyższa) - komu nie zdążyłem złożyć składam teraz.
                                                    Zdrowych, wesołych świąt. Rodzinnych, ciepłych i miłych. Chwilę oddechu od dnia
                                                    codziennego. Buźka
                                                  • bpkw Re: Wigilia w eNce 23.12.04, 22:48
                                                    Kto nie byl, a przyjsc mogl, niech zaluje. Wigilia byla bardzo fajna.Byla
                                                    Angela,Inka, Lusterko, Inka,Being, Thor,Zbyszek. Byly tez sledzie i salatka
                                                    produkcji kobiet autora watku. Poki co wszyscy zyja. Nie zawiodla nas
                                                    Redakcja. Jak zwykle NIKT nie przybyl. To juz taka "nowa swiecka tradycja".
                                                    Nieobecnosc Redakcji w znakomity sposob zrekompensowala nam Ktos2104. Witamy
                                                    Cie Asiu w forumowym gronie. Ciebie i Twoja chora nozke :)))
                                                  • rita100 Re: Wigilia w eNce 23.12.04, 23:35
                                                    wydaje mi sie , ze był też oso !
                                                    Witamy Ktoś2104 w Klubie - została ochrzczona !
                                                    brawo ;)))))

Czyli akcja opłatek zakończona, można iść spokojnie spać ;))))))
                                                  • ktos2104 Re: Wigilia w eNce 24.12.04, 00:05
                                                    bardzo dziękuję!
                                                    to fajnie usłyszeć o tylu ciekawych historiach...
                                                    (każdy z nas ma swoją własną + wspólne wspomnienia...)
                                                    cieszę się, że zastałam tu *swoich* ludzi,
                                                    szkoda, że nie mogłam poznać wszystkich,
                                                    ale chyba nic straconego...:-)
                                                    Hę?

..żeby w spokoju Tej Nocy
                                                    pobladły troski Wasze
                                                    i niepokoje zgasły..
                                                    by żaden człowiek nie był obcy..
                                                    by każdy z każdym
                                                    dzielił się sercem...
                                                    jak wigilijnym opłatkiem..

do..po świętach..

• zbyszek07 Re: Wigilia w eNce 24.12.04, 07:46
                                                    Wielu nie dotarlo...
                                                    oso i lecart tez niestety...
                                                    Szkoda,
                                                    bylo milo,
                                                    byly wspominki i wypominki,
                                                    przybyl wpis przy Lady,
                                                    i dokumentacja fotograficzna...
                                                  • ktos2104 Re: Wigilia w eNce 27.12.04, 14:05
                                                    gdzie szukać tej dokumentacji fotograficznej...?:-)
                                                  • zbyszek07 Re: Wigilia w eNce 27.12.04, 14:14
                                                    Mysle ze trzeba poczekac...
                                                    Being uklada te milony pikseli...
                                                  • lustroo Re: Wigilia w eNce 29.12.04, 10:24
                                                    Było bardzo sympatycznie, miło, ciepło cieszę się, że mogłam pobyć z Wami,
                                                    chociaż tak krótko.
                                                    Zaskoczenie z rozszyfrowania Ktosi było fajowe :D
                                                  • inka28 Re: Wigilia w eNce 30.12.04, 12:09
                                                    bpkw napisał:
                                                    Byla
                                                    > Angela,Inka, Lusterko, Inka,Being, Thor,Zbyszek.

hehe, tak się przejąłeś moją obecnością, że mnie dwa razy policzyłeś:)
                                                    a może top śledziku Ci zaszkodziły?;P

faaajnie było:)
                                                  • bpkw Re: Wigilia w eNce 30.12.04, 22:10
                                                    inka28 napisała:

hehe, tak się przejąłeś moją obecnością, że mnie dwa razy policzyłeś:)

Po 3-ch kufelkach widze podwojnie. Zwlaszcza wredoty ...:))))
                                                  • ktos2104 Re: Wigilia w eNce 30.12.04, 22:14
                                                    Inko wróciliscie już do Krakowa?
                                                    Myślałam, że spotkamy się pod Ratuszem...???
                                                    Bpkw gdzie jesteście na Sylwestra?
                                                  • bpkw Re: Wigilia w eNce 30.12.04, 22:29
                                                    ktos2104 napisała:

Bpkw gdzie jesteście na Sylwestra?

Od kilku lat pierwszy raz w domu. I bardzo sie z tego cieszymy. Razem ze
                                                    wspolniczka zrobimy wykwintna / tak sie to pisze ? / kolacje a barek zawsze
                                                    jest dobrze zaopatrzony... :))). Bedzie fajnie.
                                                  • ktos2104 Re: Wigilia w eNce 30.12.04, 22:39
                                                    nie wątpię ani na momencik...;)
                                                    miłej zabawy...
                                                    a wybieracie się na spotkanie do eNki po sylwestrze?
                                                  • rita100 Re: Wigilia w eNce 30.12.04, 22:55
                                                    brzoza - Sylwester w eNce jest dla chętnych :)
                                                  • spinkaa Re: Wigilia w eNce 30.12.04, 22:48
                                                    bpkw napisał:
                                                    > Od kilku lat pierwszy raz w domu. I bardzo sie z tego cieszymy. Razem ze
                                                    > wspolniczka zrobimy wykwintna / tak sie to pisze ? / kolacje...

Krzysiu, witaj w Klubie Domowych Sylwestrantów:-) Sam sie przekonasz, jakie to
                                                    będzie fajne. Oczywiście pod warunkiem, ze nie bedzie sie załowało, że gdzies
                                                    tam, gdzie nas nie ma, jest lepsza zabawa. Najlepsza jest przecież tam, gdzie
                                                    my jestesmy (z wyboru)!

Pozdrówka:-)))
                                                  • bpkw Re: Wigilia w eNce 30.12.04, 23:02
                                                    Ani przez chwilke nie watpie, ze bedzie fajnie. Lubie jednak tez prawdziwe
                                                    bale. Pod warunkiem, ze jest dobra muzyka a parkiet nie jest "puszka z
                                                    sardynkami". Wlasnie dwa lata temu bylismy na takiej imprezie w
                                                    hotelu "Kormoran". Bylo znakomicie. Prawde mowiac w tym roku tez tam
                                                    planowalismy pobyt, ale nasi przyjaciele w ostatniej chwili musieli sie
                                                    wycofac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka