rita100 26.12.04, 10:51 republika.pl/kafali/ Popatrzcie jak ciekawa może być historia ludzka, ludzi znanych i nieznanych Muraszka, co Cię zbliża do tej życiowej historii w tej konkretnej stronie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: wspólne czytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:37 str 43 bardzo częste takie przypadki były - wyjechać na zachód i nie wracać i rozwody - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: wspólne czytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:21 andrzej.kalinowski.webpark.pl/nowa/widok0.htm a to widzieliście - coś dla suda - widoki lasu :) jestem na stronie 60 Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: wspólne czytanie 26.12.04, 15:08 Co mnie zbliza? Do Suda? Te same miejsca,ten sam czas. Podobne przejscia mego Szczescia ,takie jakie mial Sud. Podobne pochodzenie. Podziwiam Go. Potrafil sie otworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: wspólne czytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:36 Nie, nie chodzi o Suda Muraszka, chyba , że zrozumialas, stronę wstawił sud i bardzo dobrze zrobił - siedzę w tej stronce i odkrywam cudowne strony, strasznie , a strasznie jestem zadowolona, bo oprócz spraw osobistych jest tam coś dla oczów i duszy, aż nie mam odwagi wpisać sie jako gość, a powinnam. Na razie zapoznaję sie z nią. np to: andrzej.kalinowski.webpark.pl/nowa/balet.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muraszka1 Re: wspólne czytanie IP: *.olsznet.ec.pl 26.12.04, 15:44 Strone otworzylam pozna noca. Spokojnie popatrze teraz. Dzieki Rita. Ale przezyc bylo moc. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspólne czytanie 26.12.04, 15:58 tak, Muraszka, cały dzisiejszy dzień jestem z ta stroną, klikaj też na inne miejsca, coś cudownego andrzej.kalinowski.webpark.pl/nowa/tpd20.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspólne czytanie 26.12.04, 16:21 andrzej.kalinowski.webpark.pl/nowa/kaf2.htm i tego nie można przeoczyć niesamowite jak ja Wam zazdroszczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspólne czytanie 26.12.04, 16:28 barwy nieba andrzej.kalinowski.webpark.pl/nowa/kaf7.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspólne czytanie 01.01.05, 12:41 republika.pl/kafali/ i wszystkie zdjęcia warto , warto przeglądnąc - dla duszy i wspomnień, przeciez to juz 2005 rok Panie Andrzeju Wszytkiego Najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: wspólne czytanie 01.01.05, 13:41 Pozdrawiam serdecznie Panie Andrzeju. Odpowiedz Link Zgłoś