Dodaj do ulubionych

Zdobywamy Częstochowę

IP: *.acn.waw.pl 30.08.01, 21:02
Pozwolę sobie zwrócić uwagę wszytskim przemiłym korespondentom tego forum (choć
z jednym miałem spięcie), że iloscią zbliżamy sie z każdym dniem coraz bardziej
do ilości wejść na forum w Częstochowie. To niewielka może rzecz, a cieszy
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 21:08
      Lepiej cichosza, bo jak się połapią w Częstochowie, to znowu zostawią nas w
      tyle.
      A może jednak ich wyprzedzimy? Ostatnio rzeczywiście jakby większy tu ruch.
      Można założyć wątek "lista obecności". Wtedy zorientowalibyśmy się ilu nas jest.
      A przy okazji gratulacje za opowieści znad jez. Długiego. Od malowaliście
      świat, którego już nie ma i w taki sposób, że żaluję iż go nie znałem
      pozdrawiam
      • Gość: jd Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.acn.waw.pl 30.08.01, 21:27
        Słusznie zazdrościsz Jeziora Długiego, ale już czuję, że tobie też by się
        spodobało
        • Gość: kolo Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 22:23
          Każdy ma taki swoj własny świat, choć wspomina i docenia się go pewnie dopiero
          po trzydziestce. Masz to szczęście, że spotkałeś tu chłopaków z własnej ulicy.
          Podróż sentymentalna dzięki internetowi... Kto by, to kiedyś pomyślał.
          A do Czestochowy rzeczywiscie coraz blizej
          • Gość: jd Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.acn.waw.pl 30.08.01, 23:27
            Jasne, że tak jest, ale to jest coś więcej niz tylko mechanizm
            ponadtrzydziestolatków. Ja wyprowadziłęm sie z Olsztyna mając niecałe 8 lat,
            potem mieszkałem jeszcze w paru miejscach w Polsce. Co prawda stale
            przyjeżdżałęm do Olsztyna i miałem tu rewelacyjnych dziadków, ale miewałem też
            na boskiej Alei Przyjaciół przeróżne kłopoty. No i w tej całej sytuacji
            wybrałem forum olsztyńskie...
        • Gość: gugu Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 09:55
          Gość portalu: jd napisał(a):

> Słusznie zazdrościsz Jeziora Długiego, ale już czuję, że tobie też by się
          > spodobało

A ja mieszkam nad jeziorem Kortowskim! i tez jest ok!

• Gość: mk Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:01
            uwielbiałem nocne spacery po kortowskim parku, zwłaszcza jak nie było zbyt
            wielu studentów. Kiedyś można tam było znaleźć stare nagrobki - pozostałość po
            cmentarzu zdewastowanym podczas budowy hali sportowej i akademików. Park do
            dziś zachował aurę tajemniczości przypisaną takim miejscom.
            • Gość: autochto Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 00:33
              Tak park jest super. MIeszkam na osiedlu niedaleko i spedzilem w tych rejonach
              cale dziecinstwo. Ale w swieta gdy nie ma studentow to wymarle miejsce i mozna
              sie najesc niezlego stracha:)
    • Gość: mk Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:11
      Gość portalu: jd napisał(a):

> Pozwolę sobie zwrócić uwagę wszytskim przemiłym korespondentom tego forum (choć
      >
      > z jednym miałem spięcie), że iloscią zbliżamy sie z każdym dniem coraz bardziej
      >
      > do ilości wejść na forum w Częstochowie. To niewielka może rzecz, a cieszy

I zdobędziemy!!!
      Stan na piątek godz. 0.00: została nam różnica 9 postów
      • Gość: mk Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:18
        mała poprawka. w czasie gdy pisałem poprzedni post przyszła nieoczekiwana pomoc
        kielcko-gdańska i różnica do Częstochowy zmniejszyła się do zaledwie pięciu
        listów
        • Gość: Oke Możecie liczyć na 3-City IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:27
          no to co pomagać Wam
          oczywiście z dużą dawką sympatii :))
          • Gość: mk Re: Możecie liczyć na 3-City IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:40
            Jasne, ze pomagać nam ty nygusie (patrz forum w Cz-wie). Czyżby groził nam
            konflikt Północ-Południe...
            • Gość: Oke Re: Możecie liczyć na 3-City IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:00
              eeej, bez urazy, sprawdzam tylko ich szybkość reakcji
              a i tak u Was zostawiłem o wiele więcej postów
              ha, i znowu to robię
              dalej sie boczysz?
            • Gość: Oke do mk IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:04
              ja odnosze wrażenie , że to Ty się sam ze sobą ścigasz na dwóch forumach
              a może i w Częstochowie mam Ci pomagać?
              jak wspomniałem wcześniej jeżeli już to zostanę tutaj
              • Gość: gugu : do mk IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 10:16
                mk nie wdawaj sie w dyskusje w czestochowie! U nas tak ale nie tam...
    • Gość: Antos Re: Zdobywamy Częstochowę IP: 10.0.2.* / *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 10:20
      hehe
      latwo skory nie sprzedamy :)))))
      pozdroofka
      • Gość: fff Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.uwm.edu.pl 31.08.01, 12:07
        no to do roboty!
      • Gość: mk Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:03
        A jak tam Jasnogórcy - bronią się jeszcze?
        • Gość: Oke Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 16:23
          Gość portalu: mk napisał(a):

> A jak tam Jasnogórcy - bronią się jeszcze?

Jasnogórcy ciągle... lepsi !!!
          nie rozumiem Was :(
          • Gość: re Re: Z Oke zdobędziemy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 03:12
            Myślę, że wyścigi są bez sensu
            Poczytajcie sobie posty w większych miastach. Przecież to brednie. Albo chcesz
            napisać coś od serca albo odfajkować kolejny numer na liczniku.
            Więc jeśli rzeczywiście ciągnie Cię do Olsztyna, jeśli tu choć trochę
            pomieszkałeś, to bądź z nami i tyle.
            • Gość: Oke Re: Z Oke zdobędziemy Częstochowę IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 04:48
              no to jestem i dziwię się że siedzicię do 3-ciej i stukacie
              u mnie wszyscy o tej porze już śpią
              a ten wyścig to tylko zabawa
              a ja lubię mieć dobre samopoczucie nawet o tej porze
              pozdr z 3-City
    • Gość: ooo Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 15:38
      mamy szanse pobic czestochowe na dobre! jest niedziela wiec oni w kosciele!:))
      • Gość: mk Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 15:47
        Dobrze że nie spowiadają się przez internet, bo przegralibyśmy z kretesem.
        A czy mamy szansę doścignąć kiedyś Opole?
        • Gość: dzon Re: Zdobywamy Częstochowę IP: *.uwm.edu.pl 11.09.01, 18:44
          Panowie łykniemy i Opole. ale teraz czas na Mielec:) wiec do roboty
    • Gość: mk Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 01:39
      Jeszczce tylko 250 listów i wezmiemy Opole. Czy dozyjemy piszac w tym tempie?
      • Gość: fff Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:49
        Hehe. ale tempo sie chyba i tak ostatnio poprawilo. Czestochowa zostala mocno w
        tyle
        • Gość: marek Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 22:33
          Szkoda, ze nie macie wsparcia z forum w elku. To przeciez jedno wjewodztwo.
          Maja tam juz ponad 300 listow.
          • Gość: fff Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:48
            Ale mamy wsparcie z Bartoszyc. Damy rade i bez Elku:>
            • Gość: fff Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 21:01
              Po zajrzeniu na inne fora zauwazam ze kolesie nabijaja puste maile po to zeby
              miec lepsze wyniki. to chore:)
              • Gość: marek Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 21:42
                To rzeczywiscei chore. Ale na olsztynskim forum tez jakby brakuje watkow, ktore
                by wywolaly emocje i wzbudzily glebsze dyskusje.
                Dotychczas najlepsze i najliczniejsze to jez. dlugie, antypatie i sympatie dla
                warszawiakow i "zdesperowana" list od szczecinianki szukajacej faceta z krwi i
                kosci.
                Chetnych do rozmow tutaj nie brakuje. Potrzeba tylko porzadnego poczatku.
                • Gość: jd Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.acn.waw.pl 16.09.01, 22:11
                  Jezioro Długie dziękuje za miłe słowo
                  • Gość: Oleslaw Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.*.*.* 17.09.01, 18:34
                    A co mi tam. dorzuce z pare listow korzystajac z dobrodziejstw darmowego dostepu
                    • Gość: marek Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 19:04
                      A wlasnie zdradz nam w dwu slowach, co to za oryginalny gwiezdny adres.
                      • Gość: gugu Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:24
                        jd czy to Twoje inicjały czy pierwsze litery słów : Jezioro Długie? :)))
                        • Gość: jd Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 21:31
                          To niesamowite, ale nie zauważyłem dotychczas tej zbieżności. Jestem
                          zachwycony. Widzę, że dłuższe milczenie wyostrzyło nadzwyczaj i twórczo twą
                          spostrzegawczość. Czy pytanie o gwiezdny adres twego porzednika było do mnie?
                      • Gość: Oleslaw Re: Zegnaj Częstochowo! IP: *.*.*.* 18.09.01, 15:15
                        Szczerze powiedziawszy to sam nie wiem skad to sie wzielo:) teraz nikt juz mnie
                        nie bedzie namierzal:>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka