rita100 13.02.05, 22:34 podaje przyjaciołom W ten dzień zakochanych , życzę wszystkim dobrego serca :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktos2104 Re: serce na dłoni 13.02.05, 22:40 mogę dołączyć swoje..?:-) i uśmiechy..dla Was..:-) nie tylko na jutro..:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: serce na dłoni 14.02.05, 04:24 Hej.... ...również dolączam swoje serducho na dloni...niestety troche nadgryzione - bo bylo z czekolady :))) Serdecznie pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: serce na dłoni 14.02.05, 09:14 www.oikotimes.com/POL.mp3 Wszystkim z okazji Walentynek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: serce na dłoni 14.02.05, 11:14 A ja tak bym chciała aby w noc kupały Noc Świetojanska wszyscy sie miłością obdarowywali,Walenty to patron chorych chyba na epi. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: serce na dłoni 14.02.05, 12:02 Angela,to zapoczatkujemy w Klubie Forumowicza Noc Kupaly? W eNce tez moga byc jakies "fikolki". Albo puszczanie na wodzie wiankow ze swiatelkiem. Tez jestem za nasza tradycja. Chociaz jedno drugiemu nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: serce na dłoni 14.02.05, 16:35 Spełnienia marzeń ukrytych pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół. Tego wszystkiego Wam zakochani, dzisiaj życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: serce na dłoni 14.02.05, 20:33 pamietacie taką piosenkę: Zakochani są wśród nas zakochani są wśród nas jak dalej szło ? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: serce na dłoni 14.02.05, 21:03 www.tamilosc.prv.pl/ piękna jest miłosć Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: serce na dłoni 14.02.05, 21:51 tak Rito...:-) jeszcze jak jest odwzajemniona... to cudowne uczucie...:-) nie wiesz co się w Tobie..z Tobą dzieje... ta nieobliczalna radośc.. zobaczyć..dotknąć..być razem.. uczucie ..aż do bólu.. kochać całą sobą.. kazdy z nas przechodził chyba takie stany...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: serce na dłoni 14.02.05, 21:55 ach Ktosiczka, zamilcz, to tylko wspomnienia :) milość do natury też jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: serce na dłoni 14.02.05, 22:31 hmmmmmm...:-) myślę..że Ci ludzie.. którzy kochają całą sobą.. wszystko tak robią.. praca..przyjaciele.. ukochana osoba(y).. i otaczający świat.. ta..natura..o której piszesz.. radość z zielonych listeczków na drzewach.. promyka słońca.. uśmiechu dziecka.. to sposób życia..bycia.. może sprawiają wrazenie pewnych siebie, wiedzących czego chcą od życia.. ale są cholernie wrażliwi.. łatwo ich zranić.. kochają..albo usuwaja sie w cień.. śmieją się lub płaczą.. takie tam..mi sie nasunęły...:-) Odpowiedz Link Zgłoś