Gość: ak IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 26.06.02, 19:18 Co warto zobaczyc w Krakowie i jego okolicach w lipcu (druga polowa) tego roku ? Chodzi oczywiscie o to czego nie ma w przewodnikach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Krakow i okolice ? 26.06.02, 23:18 Gość portalu: ak napisał(a): > Co warto zobaczyc w Krakowie i jego okolicach w lipcu (druga polowa) tego roku > ? > Chodzi oczywiscie o to czego nie ma w przewodnikach od nas do Olsztyna jest troche... chyba strzeliles na slepo z tym watkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Krakow i okolice ? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 27.06.02, 00:11 mikolaj7 napisał(a): > od nas do Olsztyna jest troche... > chyba strzeliles na slepo z tym watkiem. No nie calkiem. Po pierwsze pochodze z Olsztyna, wiec paletam sie po tym forum, ale nie sam, bo jak zauwazylem to tez Krakowiacy i Gorale sie trafiaja. W innym watku "zaczepilem" sympatyczna krakowianke ale nie chcialem sie wcinac z obcym tematem. Po drugie od was do Olsztyna jest blizej, niz odemnie tak do Olsztyna jak i do Krakowa. Po trzecie watek jest tez na krakowskim forum. Po czwarte nie szkodzi Mi7, sadzac z twojej aktywnosci na krakowskim, mozna sie liczyc z bardziej pelna wypowiedzia. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Krakow i okolice ? IP: *.olsz.gazeta.pl 27.06.02, 09:50 pytanie jest chyba raczej precyzyjne bo trudno powiedziec co cie interesuje i co chcialbys zobaczyc pozdr. B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Krakow i okolice ? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 06:32 Co prawda, Krakowie dawno nie byłem, ale zawsze na mnie wrażenie rob\iły Krakowienki :-)) A tak na poważnie. Starówka i ew. centrum Nowej Huty. resztę można sobie darować. Chyba że chciałbyś się poprzyglądać architekturze podkrakowskiej nie koniecznie z ostatnich czasów. Ale to już za Krakowem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Krakow i okolice ? IP: *.hb.dial.de.ignite.net 30.06.02, 00:57 Gość portalu: Ed napisał(a): > Co prawda, Krakowie dawno nie byłem, ale zawsze na mnie wrażenie rob\iły > Krakowienki :-)) Krakowianki... , no coz ja bede sie trzymal olsztynianki (taki maly wredny lokalny patriotyzm), a co do reszty, zobaczymy Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorick Re: Krakow i okolice ? IP: 217.98.241.* 04.07.02, 03:24 Pytanie jest dobre i faktycznie jest też na krakowskim a co wkurza najbardziej, nigdzie nie ma konkretnych odpowiedzi na nie, a szkoda, bo sam bym przeczytał. myslę, że warto zobaczyć zamki jury, cmentarz żydowski i liczne knajpy na samej starówce. ale to zdanie ignoranta, nie-krakowiaka. pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Krakow i okolice ? IP: *.vit.de / 172.16.2.* 04.07.02, 07:43 az tak zle nie jest. Troche wskazowek znalazlem. Wprawdzie wiekszosc jest w przewodnikach, ale na niektore nie zwrocilbym chyba uwagi. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś