IP: 172.16.8.* / 62.233.138.* 10.09.01, 09:25
Jak tam z naszymi sprawami?
Obserwuj wątek
    • Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 13.09.01, 21:12
      To raz jeszcze ja? Zachorowałaś, wirus pożarł ci komputer czy wychodzisz za
      mąż? Daje ci jeszcze jedną szansę spełnienia obietnicy
    • Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 14:56
      Gugu, nawet jeśli już nie zeskanujsz tego co miałaś zeskanować, daj
      przynajmniej znak, że żyjesz. Wiem, że masz wyrzuty sumienia, ale z tym daje
      się funkcjonować, być może zresztą wycofam się z mych żądań i wrócisz do
      równowagi moralnej.
      • Gość: GUG Re: Do gugu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:05
        Drogi JD!!!! Tak tak mam wyrzuty sumienia... Ale mialam powod tak dlugiego
        niepisania.Poki co Bądz pewny ze jutro
        dostaniesz "przesyłkę"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        a jesli wątpisz w me słowa ( masz prawo!) bedziesz mial jescze wieksza
        niespodzianke!!!!
        Pozdrawiam.
        • Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 21:08
          Zaskoczyłaś mnie tym głosem, bo myślałem że się jednak już nie odezwiesz.
          Czekam więc z niecierpliwością
          • Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:18
            I zrezygnuję z naszego Forum??? Nigdy!!!!!!!!!!!!!!
            szkoda jedynie ze az tak zwatpiłeś ze sie odezwe... wiec ten ostatni list to
            był krzyk rozpaczy?
            jescz raz przepraszam licząc ze odzyskam swe dobre imie...
            • Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 21:24
              Trochę blefowałem z tym stawianiem sprawy na ostrzu noża i w kategoriach
              (ujmując to w szpanerskiej terminologii filozoficznej) eschatologicznych, choć
              liczyłem się, że na przykład popadłaś w depresję po zamachu na WTC w NY.
              • Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.uwm.edu.pl 18.09.01, 15:28
                hehehe. To też miało swój niezaprzeczalny wpływ.A jesli dodoac do tego
                zgubienie własciwej gazety, szukanie innej gazety z tego dnia, brak czasu
                (zaczął sie wrzesień) to wszystko jasne!!
                zaraz dokonam uroczystego "przesyłu"!!!
                • Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 15:33
                  Już teraz padam do nóg dziękczynnie
                  • Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.uwm.edu.pl 18.09.01, 15:37
                    tylko prosze mi tu bez ironii i sarkazmu!
                • Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 15:36
                  Ze wzmanki o wrześniu wnioskuję, że albo jesteś nauczycielką albo przeciwnie,
                  kształca cię w liceum albo może w gimnazjum, albo może nawet w podstawówce i tu
                  polecam ci - jak sie domyślasz - szkołę numer 7 na Alei Przyjaciół
                  • Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.uwm.edu.pl 18.09.01, 15:40
                    no ale z tą podstawówką troche przesadziłes! zreszta z gimnazjum tez!
                    I nie jestem nauczycielką. Chodze do pewnego olsztynskiego LO (numer 2 tak
                    dla scisłosci).I robie prawo jazdy (!) wiec nie jestem az tak mała jak
                    myslisz...
                    • Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 15:54
                      Gugu, ogromnę dzięki. Jak widzisz ja też jestem sławny w Olsztynie i w ten
                      sposób moje marzenia (przynajmniej w części) zostały spełnione. Nie jesteś aż
                      tak mała, ale i tak bardzo mała, wiec tym bardziej dzięki (bo panuje opinia, że
                      dzisiejsza młodzież nie dotrzymuje obietnic, jest w ogóle egoistyczna i inne
                      takie). Gdzie jest to liceum 2 i czy będziesz juz je kończyć, czy jeszcze parę
                      najlepszych w życiu lat (bo takie są lata licealne, zaufaj starszym, by nie
                      powiedzieć dużo starszym) masz w tym liceum przed sobą?
                      • Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.uwm.edu.pl 18.09.01, 16:03
                        LO 2 jest na ul. Małłków w Okolicach ratusza, a dokładniej za Teatrem Jaracza i
                        Kinem Kopernik. Chodze aktuualnie do 3 klasy.
                        Najprawdopodobniej masz racje , jesli chodzi o te najlepsze lata .jednak nigdy
                        nie mialam jeszcze tak malo czasu jak teraz:(((
                        Ps daleko od Alei Przyjaciół jest ul.Morska?
                        • Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 16:10
                          Wiem, gdzie jest to twoje liceum, bo chadzałem dawno temu do teatru, a mniej
                          dawno byłem w tym wielkim kinie Kopernik, a obok chyba w bibliotece (chyba się
                          zgadza?). Ulica Morska to prawie to samo co Aleja Przyjaciół - zbiegają sie w
                          jednym malownicznym miejscu. Morska jest idealnie prosta, a Aleja Przyjaciół
                          łukowata. Morska wygląda wspaniale w upalne 40-stopniowe upały. W okolicy są
                          jeszcze ulice Rybaki, Al. Róż i parę zupełnie nowych, na których nie znam sie
                          zbyt dobrze (chyba Bursztynowa)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka