Gość: magda IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 23:18 wiedzę "komorniczą "posiada ktoś????? dobry wieczór!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: komornik 29.06.05, 23:21 napewno znajdziesz poradę, a o co chodzi konkretnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: komornik IP: *.ipt.aol.com 29.06.05, 23:23 Topry wieczór.Moja wiedza komornicza:Jak on puka to nie otwierać.Telewizor i komputer do znajomych,oczyścić konto w banku i wpłacić kasę za granicą,jeździć autem za 1000 zeta.Ubierać się marnie.Wkoło opowiadać że nie ma się kasy,bo znajomi lubią kapować.A jaki ty masz właściwie kłopocik? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: komornik 29.06.05, 23:29 domyślam się , że komornik nie dokonał żadnej czynności , a juz wystawił rachunek :) Ale poważnie , napisz o swoim klopocie Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: komornik 29.06.05, 23:36 Tak się tylko Rita teraz zastanawiam,skąd ty się znasz na komornikach?Sama nim jesteś czy też przed nim uciekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: komornik IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 23:40 byłoby nieżle, gdyby Rita była komornikiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: komornik 29.06.05, 23:44 Wyślij jeszcze raz do banku kopię opinii komornika,tym razem listem poleconym za potwierdzeniem odbioru.Bo mogą udawać że nic nie dostali.Na twoim miejscu nie odbieralbym telefonow z banku,a jak nie wiesz kto dzwoni,to mozesz umowić się ze znajomymi że dzwoniąc do ciebie dzwonią najpierw 2 razy,odkładają słuchawkę i dzwonią znowu.Więc telefony miałabyś z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: komornik IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 23:37 komornik po wizycie u mnie stwierdził, że jestem niewypłacalna /kredyt/. Opinię przesłał do banku, a ten w dalszym ciągu gnębi mnie. Jakie mogą być daldze konsekwencje jego poczynań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 Re: komornik IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.06.05, 01:07 hjesli komornik stwierdził że jestes niewypłacalna too bank nie ma prawa dalej cię gnębić. Banki robią to bo wiedzą że 3 lata od daty ostatniej wymagalnej wpłaty ( 3 lub 5 nie pamietam) dług zostaje anulowany i zawieszony. Jak nie wiesz co zrobić proponuje udac się do federacjo konsumentów. Mieści sie w wieżowcu na przeciwko teatru Jaracza ( 1 Maja 13) na 8 piętrze ( nr pokoju nie pamiętam). Oni udzielaja porad za darmo. A komornik będzie czekał aż będziesz wypłacalna i wtedy zrobi swoje...tzn swoje ściagnie...z odsetkami...:) Odpowiedz Link Zgłoś