IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 23:18
wiedzę "komorniczą "posiada ktoś????? dobry wieczór!!!
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: komornik 29.06.05, 23:21
      napewno znajdziesz poradę, a o co chodzi konkretnie ?
    • Gość: leziox Re: komornik IP: *.ipt.aol.com 29.06.05, 23:23
      Topry wieczór.Moja wiedza komornicza:Jak on puka to nie otwierać.Telewizor i
      komputer do znajomych,oczyścić konto w banku i wpłacić kasę za granicą,jeździć
      autem za 1000 zeta.Ubierać się marnie.Wkoło opowiadać że nie ma się kasy,bo
      znajomi lubią kapować.A jaki ty masz właściwie kłopocik?
      • rita100 Re: komornik 29.06.05, 23:29
        domyślam się , że komornik nie dokonał żadnej czynności , a juz wystawił
        rachunek :)
        Ale poważnie , napisz o swoim klopocie
        • leziox Re: komornik 29.06.05, 23:36
          Tak się tylko Rita teraz zastanawiam,skąd ty się znasz na komornikach?Sama nim
          jesteś czy też przed nim uciekasz?
          • Gość: magda Re: komornik IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 23:40
            byłoby nieżle, gdyby Rita była komornikiem......
            • leziox Re: komornik 29.06.05, 23:44
              Wyślij jeszcze raz do banku kopię opinii komornika,tym razem listem poleconym za
              potwierdzeniem odbioru.Bo mogą udawać że nic nie dostali.Na twoim miejscu nie
              odbieralbym telefonow z banku,a jak nie wiesz kto dzwoni,to mozesz umowić się ze
              znajomymi że dzwoniąc do ciebie dzwonią najpierw 2 razy,odkładają słuchawkę i
              dzwonią znowu.Więc telefony miałabyś z głowy.
        • Gość: magda Re: komornik IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 23:37
          komornik po wizycie u mnie stwierdził, że jestem niewypłacalna /kredyt/. Opinię
          przesłał do banku, a ten w dalszym ciągu gnębi mnie. Jakie mogą być daldze
          konsekwencje jego poczynań?
          • Gość: luna37 Re: komornik IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.06.05, 01:07
            hjesli komornik stwierdził że jestes niewypłacalna too bank nie ma prawa dalej
            cię gnębić. Banki robią to bo wiedzą że 3 lata od daty ostatniej wymagalnej
            wpłaty ( 3 lub 5 nie pamietam) dług zostaje anulowany i zawieszony. Jak nie
            wiesz co zrobić proponuje udac się do federacjo konsumentów. Mieści sie w
            wieżowcu na przeciwko teatru Jaracza ( 1 Maja 13) na 8 piętrze ( nr pokoju nie
            pamiętam). Oni udzielaja porad za darmo. A komornik będzie czekał aż będziesz
            wypłacalna i wtedy zrobi swoje...tzn swoje ściagnie...z odsetkami...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka