Dodaj do ulubionych

6 STÓP i cztery ręce

19.01.06, 16:16
no ja nie wiem czemu nikto nie ma żeby poważnie pogadac..
naprawdę wy to jacyś drętwi jesteście...
ciepli jak tyłek nieboszczyka
śniadych cer od tych emjotyzmów dostajecie
a trupi jad jeno we wpisach

a tu! taaaaaaaaakie pole do popisu
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:22
      i jeszcze 6 stóp wgłąąąąąąąąb
      • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:27
        prawiem oglondła ale mi się przysło...
        • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:28
          opowiedzieć ci???????? powiedz,że tak!!!
          • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:29
            a czy ja mówię nie?
            • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:32
              nie słyszałem TAAAAAAAAAAAAAAAK

O! rosssssssstworzyło się...po 10 minutach...
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=29559373&a=29559373
              • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:33
                bosżżżż TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!
                • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:36
                  no to słuchaj....
                  ale..ale... w którym momęęęcie przysnęlaś :)
                  • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:38
                    a zara na początku, a wcześniej pinkałam sms-y i nie wiem nic, dawaj !
                    • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:45
                      no dobra no więc NIESPODZIANIE umarł taki jeden gosć i zrobili mu
                      pogrzeb w stylu operowym bo un był ten, no chory ograw z opery czy cuś?
                      i un miał kolczyka w pisiorze, KTÓREGO ...POKAAAAZAALI! paczpani...
                      no i mamuśka miała urodziny i wszyscy sie pochlali i tańczyli zupełnie jak we w
                      tym naszym PROGRAMIE ROZRYWKOWYM :-D
                      a una malarka co to w poprzedniej serii była-fajowa-babka-a-teraz-dali-inną
                      znalazła sobie nowego artystę, któren ZDECYDOWANIE nie jest gejem-co ustalyly
                      wspólnie
                      ...a propos a ten un gieej przyszedł bek do domu i się pobeczał bo on by chciał
                      tak na zawsze..KONIEC FILMA

a i na pogrzebie była aria z puci-puci niego (nosun dorrrrrrrrrma) którą koleś
                      wybełkotał a wszyscy się zachwycali-jak pięęęęknięę.
                      no mówię pani, takie buty
                      • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 16:49
                        to mnię się tylko organizowanie tej arii w pamięci ostało.
                        ale żem kolczyka nie widziała to nie wiem czy odżałuje. no!
                        Dzięks
                        • aga_ata Re: 6 STÓP i cztery ręce 19.01.06, 17:02
                          Podłączam się pod to:)
    • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 26.01.06, 08:50
      Dooglądałam do rozmowy artystki zeztym jej wykładowcą w samochodzie w drodze do
      marketu.
      Opowiesz dalej? Proszę! :)
      Zrobili pogrzeb kościotrupu ?
      Jak ten nowy co go na ucznia przyjęli?
      a miałam już nie zadawać pytań...
      • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 26.01.06, 09:22
        no i wyjdzie na to że RAZEM SYPIAMY! USŁEM WE WTYM SAMYM MOMENTUM ...
        Bożżżżżżżżż i kto nam teraz doopowie?
        • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 26.01.06, 09:28
          no toś dał popalić.
          • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 26.01.06, 11:38
            przeciez ty nie palisz?
            • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 26.01.06, 11:41
              no chyba że mięu poczęstujesz...
              • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 09.03.06, 15:03
                cytuję za tefałenem:

"Six feet under III
                serial obyczajowy, USA 2002
                Obsada: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy
                Rodriguez

dla małoletnich od lat 12

Trzeci sezon przesyconego czarnym humorem serialu obyczajowego o nietypowej
                rodzinie z Los Angeles, która prowadzi dom pogrzebowy. Pomysłodawcą,
                producentem i scenarzystą jest Alan Ball - zdobywca Oscara za scenariusz do
                filmu American Beauty. Krytycy w Stanach Zjednoczonych jednogłośnie okrzyknęli
                serial "najlepszą produkcją telewizyjną roku, od której można się poważnie
                uzależnić".

no ja nie wiem czy tam było cuś śmiesznego wczoraj...

i te 12 lat mnie zastanawia.
                skoro 12, to czemu w nocy???
                • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 09.03.06, 15:04
                  ja wczoraj też nic smiesznego nie zauważyłam.
                  Ale może nie mam poczucia humoru?
                  • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 09.03.06, 15:35
                    no! i 12 lat, też nie :-D)))))))))
                    • romana_polka Re: 6 STÓP i cztery ręce 09.03.06, 16:20
                      oj jest trochę humoru,czarnego i nie tylko
                      w następnej serii chocby korporacyjna Claire nie mogąca przyzwyczaic się do chodzenia w spódniczce i rajstopach :)))
                      • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 16.03.06, 15:54
                        no jak to jest śmieszne, to ja chyba naprawde nie mam poczucia humoru
                        :-/
                        • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 23.03.06, 01:57
                          coraz śmieszniej..kurdeeeeeeee
                          • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 23.03.06, 08:59
                            noooooooooo.
                            ubawiłasm się że hoho!
                            • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 23.03.06, 11:35
                              może coś przespałem???
                              może kultura ogólnoświatowa się zmieniła???
                              może ja z innej bajki jestem???

ale oni NADAL, UPRACIE sprzedają ten film jako
                              KOMEDIE !!!! dozwoloną od lat 12!!!
                              kuźźźźźźźźwa , przecież ten wczorajszy odcinek to był jakiś BERGMAN albo inny
                              ALMODOVAR...
                              • around_the_sun Re: 6 STÓP i cztery ręce 23.03.06, 12:01
                                ja bym nawet powiedziała, że Lars von Trier którego uwielbiam zresztą.
                                • drzejms-buond Re: 6 STÓP i cztery ręce 30.03.06, 12:56
                                  no coraz śmieszniej, coraz śmieszniej...boki zrywać...
                                  jakby jeszcze rzucili zblizenie na zwłoki to i ja chyba coś bym rzucił...
                                  • queen.of.mean Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sobie 30.03.06, 13:58
                                    zaszufladkowała serial to chyba nic nowego.
                                    Wg twórców i HBO to "Drama Series", a "metryczka" użyta przez TVN nie ma chyba
                                    większego znaczenia. Uważasz, że to za trudne dla 12 latków? Czy o co chodzi?

Moim zdaniem serial jest dobry chociaż faktycznie nie bardzo jest się z czego
                                    śmiać. No chyba, że z tego jak banalnie można zakończyć życie niezależnie od..
                                    wszystkiego.

www.hbo.com/sixfeetunder/news/index.shtml
                                    • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 30.03.06, 16:15
                                      chodzi mięu o to,że BARRRRRRRRRDZO lubię ten serial!!!
                                      pierwsza część, niektóre odcinki, mogły być nawet potraktowane jako humor czarny
                                      ale to teraz to już najczarniejsza czarnosć na swiecie..
                                      pamiętasz "MILLENIUM"? to dopiero była otchłań czarna, błeee
                                      Kiedyś mozna było się posmiać..teraz , od kilku odcinków nie ma NIC DO ŚMIACIA.
                                      a uznanie filmu dla dzieci od 12 lat , to faktycznie lekka przesada
                                      • queen.of.mean Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 31.03.06, 09:53
                                        > chodzi mięu o to,że BARRRRRRRRRDZO lubię ten serial!!!
                                        :)))
                                        Oglądałam (nie od początku) na HBO i niedawno z żalem pożegnałam ten serial.
                                        Obawiam się, że im dalej w las tym mniej do śmiacia, ale i tak warto.
                                        QuM

PS
                                        Wczoraj zrobiłam podejście do SFU - Trivia Game. Wyszły braki z pierwszych
                                        serii. Trafność odpowiedzi ok. 50% :(
                                        • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 31.03.06, 11:07
                                          ja nawet nie próbowałem...
                                          nie pamiętam ŻADENGO imienia bohaterów?
                                          nie wiem czemu? to chyba jakiś mechanizm WYPARCIA,czy co?
                                          • queen.of.mean Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 31.03.06, 12:01
                                            może mechanizm
                                            a może jesz za dużo masła? ;)
                                            • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 31.03.06, 12:46
                                              wogóle nie jadam masła!
                                              :)
                                              pozostanę przy...wyparciu (nie mylić z zaparciem)
                                              z trudne tematy poruszją wiec zapominam...
                                              siakieś frojdy czy inne jungi...
                                              • queen.of.mean Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 31.03.06, 14:00
                                                Pozstaje mieć nadzieję, że członkowie Twojej rodziny nie są "trudni" ;)
                                                • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 31.03.06, 14:09
                                                  :-D)
                                                  myślisz ,ze jak zemrą, to zapomnę, że miałem kogoś takiego w rodzinie???
                                                  :-D)))))))))))
                                                  istnieje taka posybilność...
                                                  • queen.of.mean Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 31.03.06, 14:21
                                                    Miałam na myśli to, że gdyby stali się "trudni" zastosujesz te ww mechanizm
                                                    wyparcia i pozapominasz ich imiona ;))
                                                  • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 31.03.06, 14:54
                                                    czyje imiona???

:-D)))
                                                  • queen.of.mean Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 31.03.06, 15:08
                                                    > czyje imiona???
                                                    Nie wiem. To pytanie zabrzmiało traumatycznie i wszystko zapomniałam ;)))
                                                  • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 06.04.06, 10:06
                                                    ojej! śmiesznie było...
                                                    :}
                                                  • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 13.04.06, 13:07
                                                    ojej..nie było! ktuś wi cemu?
                                                  • scoutek Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 13.04.06, 13:14
                                                    nie wi
                                                    ale za tydzien ma byc
                                                  • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 20.04.06, 11:21
                                                    wstyd i sromota!!!
                                                    przysnałem po 15 minutach- obudziłem się na napisy końcowe iii
                                                    kurrrrde potem to już zasnąć się nie chciało do trzeciej...
                                                    wstyd!
                                                    wstyd!
                                                  • vitalia Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 22.04.06, 10:02
                                                    drzejms-buond napisał:

> wstyd i sromota!!!
                                                    > przysnałem po 15 minutach- obudziłem się na napisy końcowe iii
                                                    > kurrrrde potem to już zasnąć się nie chciało do trzeciej...
                                                    > wstyd!
                                                    > wstyd!
                                                    A widział ten kawałek,,jak czternastolatce ,co zeszła była na zawał czy co
                                                    tam,,uśmiechu nijak z ust zdjąć się nie dało?? I taka uśmiechnięta ślicznie
                                                    pochowana została?
                                                  • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 24.04.06, 16:48
                                                    to widziałem...ale po co oni jej ten uśmiech chcieli chować , to nie wiem?
                                                    przecież tak ..ładniej było?
                                                  • vitalia Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 25.04.06, 15:00
                                                    drzejms-buond napisał:

> to widziałem...ale po co oni jej ten uśmiech chcieli chować , to nie wiem?
                                                    > przecież tak ..ładniej było?
                                                    Tak też tak uważam,,tyle,że za bardzo zęby szczerzyła..umrzeć ze śmiechu ,,to
                                                    może być fajnie..
                                                  • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 26.04.06, 10:29
                                                    marzę o tym! ...ach...albo podczas...hę, hę,,,mulęęę spowity w róóóż...
                                                  • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 27.04.06, 09:24
                                                    no co jest.kurrrrrrrde? Ponoć nic dwa razy się nie zdarza?...Wykonałem ten sam
                                                    manewr co tydzień :-{
                                                    napisy początkowe, trup..i kimono...
                                                    :-{

chyba mi się zestarzał materiał genetyczny...
                                                  • scoutek Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 27.04.06, 09:48
                                                    mysle, ze to przesilenie wiosenne...
                                                  • drzejms-buond Re: Oj Drzejms, to że jakaś stacja po swojemu sob 27.04.06, 10:52
                                                    remontowe raczej...
                                                  • drzejms-buond NIE zaspałem!!! 04.05.06, 09:57
                                                    to pewnie dzięki Szczękom! szkoda,ze odcinek był..taki sobie...
                                                  • scoutek Re: NIE zaspałem!!! 04.05.06, 11:36
                                                    a ja obejrzalam poprzednie!!!
                                                    a ten nagralam....
                                                  • drzejms-buond Re: NIE zaspałem!!! 04.05.06, 13:00
                                                    to go skasuj!
                                                    :-P
                                                  • scoutek Re: NIE zaspałem!!! 04.05.06, 14:54
                                                    drzejms-buond napisał:

> to go skasuj!
                                                    > :-P

:))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    zara.....
                                                  • drzejms-buond Re: NIE zaspałem!!! 04.05.06, 14:57
                                                    p.s.

z kazdym dniem mojego zycia nieuchronnie rosnie liczba tych, ktorzy moga mnie
                                                    pocalowac w d.....

a mnie to nikt w d... całować nie chce
                                                    :'-{
                                                  • drzejms-buond NIE zaspię? 24.05.06, 17:08
                                                    czy to nie dziś, przypadkiem?
                                                  • drzejms-buond nie zaspałem, powiem więcej NIE SPAŁEM! 25.05.06, 10:25
                                                    no, siakos tak mi się porobiło,że nie mogłem zasnąc i obejrzałem jeszcze na dokładkę
                                                    "O CUDACH" taką amerykańską , fabularyzowaną szmirę oraz dołączone do Gali dwa
                                                    filmy..."FAMILY MAN" i "JOINT VENTURE"...zasnałem dopiero coś około 5 rano...
                                                    a co ptaaaaaaaaacy ujadali, o tej porze.... mój boooże
                                                  • drzejms-buond nie 01.06.06, 14:21
                                                    banda dewiantów!tako prawdo!
                                                    :-[
                                                  • drzejms-buond Re: nie 08.06.06, 11:16
                                                    dzisiaj też mi sie nie podobało...
                                                    :-[

moze to przez to przesilenie wiosenno/jesienne
                                                  • drzejms-buond hmmm 22.06.06, 10:34
                                                    sex jako środek płatniczy? ciekawa koncepcja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka